Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95081 - 95100 Napsat příspěvek
Tak jsem dnes byl ve knihkupectví a zpozoroval jsem novou knihu Michala Vievegha ,která se jmenovala Román pro Muže. :)´ Už očekávám nový film s Macháčkem :)
508890
Tak jsem dnes byl ve knihkupectví a zpozoroval jsem novou knihu Michala Vievegha ,která se jmenovala Román pro Muže. *:)*´ Už očekávám nový film s Macháčkem *:)*
0 0
reagovat

deiwi

Áha, to jsem nějak nezaregistroval
508876
Áha, to jsem nějak nezaregistroval
deiwi
0 0
reagovat

Quisp

Probíralo se o záložku vedle ;)
508875
Probíralo se o záložku vedle *;)*
Quisp
0 0
reagovat
Od 23.10. vychází v edici Reflexu Aronoského " Pí ", podle mě jedna z mála možností jak si legálně doplnit sbírku Aronofského filmů. :+
508872
Od 23.10. vychází v edici Reflexu Aronoského " Pí ", podle mě jedna z mála možností jak si legálně doplnit sbírku Aronofského filmů. *:+*
0 0
reagovat
Macháček byl stejně trapnej jako minule Voříšková, ale na ni se dalo alespoň koukat. :)
508864
Macháček byl stejně trapnej jako minule Voříšková, ale na ni se dalo alespoň koukat. :)
0 0
reagovat
Bedi ani tak moc neperlil. To spíš ten indický host navíc. Jeho hádky s Krausem byly vážně k popukání. A Macháček....souhlas s Cloudym.
508863
Bedi ani tak moc neperlil. To spíš ten indický host navíc. Jeho hádky s Krausem byly vážně k popukání. A Macháček....souhlas s Cloudym.
0 0
reagovat
pouze z doslechu vim, ze Kabir Bedi a Krausuv indicky sidekick byli skveli, zatimco Machacek jen pripomenul, ze je kokot. pletu se nejak zasadne?
508861
pouze z doslechu vim, ze Kabir Bedi a Krausuv indicky sidekick byli skveli, zatimco Machacek jen pripomenul, ze je kokot. pletu se nejak zasadne?
0 0
reagovat

pytlik

No, já se díval. Byl to teda solidní úlet.:)) Bylo to stejně trapné, jako Miss s účastí Alana Delona. Ten Kabir si o nás musel myslet, že jsme totální pitomci.
508860
No, já se díval. Byl to teda solidní úlet.*:))* Bylo to stejně trapné, jako Miss s účastí Alana Delona. Ten Kabir si o nás musel myslet, že jsme totální pitomci.
pytlik
0 0
reagovat
tak kdo viděl Sandokana u Krause ????:D
508829
tak kdo viděl Sandokana u Krause ????*:D*
0 0
reagovat

okkac

Já bych šel, ale jaksi nemám čas :- Mohla by to bejt prima zábava.
508827
Já bych šel, ale jaksi nemám čas *:-* Mohla by to bejt prima zábava.
okkac
0 0
reagovat

Mr. Hlad

tak za prvé 1.) :D:D:D:D:D:D:D:D:D
za druhé 2.) kde se proboha dá vykopat v dnešní době takové video :D:D
za 3.) WTF???????? :D:D:D:D:D:D
508821
tak za prvé 1.) *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* za druhé 2.) kde se proboha dá vykopat v dnešní době takové video *:D**:D* za 3.) WTF???????? *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Mr. Hlad
0 0
reagovat
link

A to jsem si myslel, že už jsem viděl všechno...
508818
http://www.youtube.com/watch?v=7_rBidCkJxo&NR=1 A to jsem si myslel, že už jsem viděl všechno...
0 0
reagovat
Deiwi: Aby se nekdo vubec dostavil:D
508806
Deiwi: Aby se nekdo vubec dostavil*:D*
0 0
reagovat
Fandové Stephena Kinga zpozorní ;)
link
Já se bohužel nezúčastním ?)
508799
Fandové Stephena Kinga zpozorní *;)* http://kultura.ihned.cz/c1-28982310-memorial-stephena-kinga-pochoduj-nebo-zemri Já se bohužel nezúčastním *?)*
0 0
reagovat
jj
508793
jj
0 0
reagovat
t_gonovo vysvětlení zní pravděpodobněji:D
508782
t_gonovo vysvětlení zní pravděpodobněji*:D*
0 0
reagovat

Natascha

Tipoval bych to na odkaz na nějakém fan/warez fóru který vedl k hromadné návštěvě někdy brzo po vynulování počítadla nejnavštěvovanějších filmů na čsfd. :)
508781
Tipoval bych to na odkaz na nějakém fan/warez fóru který vedl k hromadné návštěvě někdy brzo po vynulování počítadla nejnavštěvovanějších filmů na čsfd. :)
Natascha
0 0
reagovat

Nat

G je buh. Staci? (:
A ne ze si to necekala...
508780
G je buh. Staci? (: A ne ze si to necekala...
Nat
0 0
reagovat
Trochu pozdě, ale přece. Otázka především na fandy anime a Berserka. Můžete mi poskytnout nějakou uspokojivou teorii, která by vysvětlovala umístění Berserka na prvním místě mezi nejnavštěvovanějšími filmy na čsfd před pár dny? Důkaz zde.
508779
Trochu pozdě, ale přece. Otázka především na fandy anime a Berserka. Můžete mi poskytnout nějakou uspokojivou teorii, která by vysvětlovala umístění Berserka na prvním místě mezi nejnavštěvovanějšími filmy na čsfd před pár dny? Důkaz [link="http://img262.imageshack.us/img262/9476/wtfdf1.jpg"]zde[/link].
0 0
reagovat

Nechoďte na filmy Nicolase Cage :-)

508778
http://joblo.com/sorry-mr-cage
Nechoďte na filmy Nicolase Cage :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se