Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92341 - 92360 Napsat příspěvek

verbst

Pravděpodobně ano.
523248
Pravděpodobně ano.
verbst
0 0
reagovat

Jdete nekdo?

link

Uz jsem si koupil listek...
523245
http://www.festival.cz/program/categories/5-popular-series/41-howard-shore-lord-of-the-rings-symphony?locale=cz Uz jsem si koupil listek...
Jdete nekdo?
0 0
reagovat
Ďakujem. ;)
523146
Ďakujem. *;)*
0 0
reagovat
bonusy maj jinak cesky title, vsechny pokud vim
523144
bonusy maj jinak cesky title, vsechny pokud vim
0 0
reagovat
vsude jsou bonusy, vsude jsou title i dabing
523143
vsude jsou bonusy, vsude jsou title i dabing
0 0
reagovat

Perrund

ragnar by měl vědět.
523140
ragnar by měl vědět.
Perrund
0 0
reagovat
Toho Phoenixe by měli pouštět dětem na školách... Drogy jsou špatné, ááááno?:o
523139
Toho Phoenixe by měli pouštět dětem na školách... Drogy jsou špatné, ááááno?*:o*
0 0
reagovat

Bourne

Má tu niekto Bourneovu kolekci - 3 DVD? Chcel by som sa spýtať, či sú na tých DVD aj nejaké bonusy a ako je to s českým dabingom a titulkami. Sú dabing a titulky na všetkých diskoch alebo len na niektorých? Ak sú bonusy, majú aspoň anglické titulky? Vďaka.
523137
Má tu niekto Bourneovu kolekci - 3 DVD? Chcel by som sa spýtať, či sú na tých DVD aj nejaké bonusy a ako je to s českým dabingom a titulkami. Sú dabing a titulky na všetkých diskoch alebo len na niektorých? Ak sú bonusy, majú aspoň anglické titulky? Vďaka.
Bourne
0 0
reagovat

speta jr.

Hlavně to je osmej (!) díl filmový série s těmahle čoklama. To snad... :o
523136
Hlavně to je osmej (!) díl filmový série s těmahle čoklama. To snad... *:o*
speta jr.
0 0
reagovat
peklo ve vesmiru?:
link
:D
523133
peklo ve vesmiru?: http://www.youtube.com/watch?v=z_byn6y38SQ *:D*
0 0
reagovat

popik

Hej ten Phoenix je totalni pakos jestli to opravdu mysli vazne:D
523124
Hej ten Phoenix je totalni pakos jestli to opravdu mysli vazne*:D*
popik
0 0
reagovat

KarelR

jo to je jasne s Afleckem neco kuti, dalsi Borat? ;)
523123
jo to je jasne s Afleckem neco kuti, dalsi Borat? *;)*
KarelR
0 0
reagovat
A dodatek, ted uz je obou hi kvalita...
523120
A dodatek, ted uz je obou hi kvalita...
0 0
reagovat

Phoenix on Letterman

No ještě mi někdo řekněte, že si z nás Joaquin nedělá prdel. Tady mi přijde úplně jasný, že to hraje. [link]
523119
No ještě mi někdo řekněte, že si z nás Joaquin nedělá prdel. Tady mi přijde úplně jasný, že to hraje. [link="http://www.youtube.com/watch?v=718VzeDXBDs"][link][/link]
Phoenix on Letterman
0 0
reagovat
Je tam prilis mnoho faktoru... treba cas, kdy clovek radsi vezme prvni dostupnou flv verzi (viz ten sopel u Bastardu), anebo treba to, jestli je doma a ma prostor to konvertovat. Samozrejme Hi kvalita je ideal.
523116
Je tam prilis mnoho faktoru... treba cas, kdy clovek radsi vezme prvni dostupnou flv verzi (viz ten sopel u Bastardu), anebo treba to, jestli je doma a ma prostor to konvertovat. Samozrejme Hi kvalita je ideal.
0 0
reagovat
Jo tak, jsem si říkal, jestli se to neurčuje podle atraktivnosti traileru/filmu, u nějaké tuctové komedie to je jedno, ale třeba právě teď u Andělů a démonů mi to přišlo nějaké malé.
523113
Jo tak, jsem si říkal, jestli se to neurčuje podle atraktivnosti traileru/filmu, u nějaké tuctové komedie to je jedno, ale třeba právě teď u Andělů a démonů mi to přišlo nějaké malé.
0 0
reagovat
urcuje ji to, odkud stream pouzijeme nebo kdo to encoduje (treba cival mival tendenci vzit 480p a beze zmeny ho predelat na flvcko). neudelali sme si na to zadny predpisy ...
523110
urcuje ji to, odkud stream pouzijeme nebo kdo to encoduje (treba cival mival tendenci vzit 480p a beze zmeny ho predelat na flvcko). neudelali sme si na to zadny predpisy ...
0 0
reagovat

Technická

Co určuje velikost videa u možnosti "Přehrát"? Samozřejmě z jedné strany to omezuje nejvyšší dostupná kvalita, ale co jsem si všiml, tak se ta velikost někdy dost výrazně liší, i když je k dispozici 720p nebo 1080p.
523106
Co určuje velikost videa u možnosti "Přehrát"? Samozřejmě z jedné strany to omezuje nejvyšší dostupná kvalita, ale co jsem si všiml, tak se ta velikost někdy dost výrazně liší, i když je k dispozici 720p nebo 1080p.
Technická
0 0
reagovat
Hm, asi ho tam hľadať nebudem... 8)
523090
Hm, asi ho tam hľadať nebudem... *8)*
0 0
reagovat
Pan Harazim se přestěhoval na FDb.cz
523089
Pan Harazim se přestěhoval na FDb.cz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se