Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92321 - 92340 Napsat příspěvek

mr.hlad

no sak tam je napisane ze ma mat menej ako 8kb ..no a ta moja ma 4.2 kb...nechapem tomu:((
528868
no sak tam je napisane ze ma mat menej ako 8kb ..no a ta moja ma 4.2 kb...nechapem tomu:((
mr.hlad
0 0
reagovat
Máš tam ty rozměry na fotku přesně?

Pokud budou problémy, napiš k0c0urovi do vzazníku.
528867
Máš tam ty rozměry na fotku přesně? Pokud budou problémy, napiš k0c0urovi do vzazníku.
0 0
reagovat

help mee

aach..prosim vas mozte i poradit???
neviete preco mi nezobrazuje profil aj ked ho mam riadne vyplneny a aj fotku si chcem dat..ma menej nez 8kb..a ked dam ze ulozit tak sa mi to zobrazi znova a fotku nenacita:(:(
528865
aach..prosim vas mozte i poradit??? neviete preco mi nezobrazuje profil aj ked ho mam riadne vyplneny a aj fotku si chcem dat..ma menej nez 8kb..a ked dam ze ulozit tak sa mi to zobrazi znova a fotku nenacita*:(**:(*
help mee
0 0
reagovat
Fluke: Není, jen se nemusíte divit každýmu pšouku. :D;)
528863
Fluke: Není, jen se nemusíte divit každýmu pšouku. *:D**;)*
0 0
reagovat
Psema: teď bych se měl cítit uražen:D
528862
Psema: teď bych se měl cítit uražen:D
0 0
reagovat

Cival

"Že by to DVD vyšlo před xy lety kdy byl imf jeste sefem Filmpubu" je dostatečný i pro blbce ;)

Psema: "no to mě po..." není jen divení, ale pobavení, a na divení je něco špatnýho?:)
528861
"Že by to DVD vyšlo před xy lety kdy byl imf jeste sefem Filmpubu" je dostatečný i pro blbce ;) Psema: "no to mě po..." není jen divení, ale pobavení, a na divení je něco špatnýho?:)
Cival
0 0
reagovat
Jako Fluku nic proti, ale ty a sohaj se taky divíte každý hovadině. A zrovna v tomhle případě se stačí zamyslet, než psát "no to mě pose...". ;)
528860
Jako Fluku nic proti, ale ty a sohaj se taky divíte každý hovadině. A zrovna v tomhle případě se stačí zamyslet, než psát "no to mě pose...". *;)*
0 0
reagovat
Prskli to na obal v dobe DVD premiery Ostrova, kdy byl Filmpub medialnim partnerem... a ja, imf a Kocour jsme nejakyyho ctvrt roku uz byli pryc (proste vzali starou recenzi)
528858
Prskli to na obal v dobe DVD premiery Ostrova, kdy byl Filmpub medialnim partnerem... a ja, imf a Kocour jsme nejakyyho ctvrt roku uz byli pryc (proste vzali starou recenzi)
0 0
reagovat

Indickej Button *:))*

528857
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/166709-sestadvacetilety-ind-zije-v-tele-batolete.html
Indickej Button *:))*
0 0
reagovat
spis se jeste nikdy nevyspal dobre. hater jeden...
528855
spis se jeste nikdy nevyspal dobre. hater jeden...
0 0
reagovat
Psema: tady se někdo špatně vyspal:D;)
528853
Psema: tady se někdo špatně vyspal*:D**;)*
0 0
reagovat
Kauzu z toho teď děláš spíš ty:)
528852
Kauzu z toho teď děláš spíš ty:)
0 0
reagovat
Ježiš, co zas řešíte. Prostě vlezli na Filmpub, vyhrabali tam Civalovu starou recenzi a prskli verdikt na obal. Je to stejnej případ jako když vyšli Clerks, kde to zas vzali z čsfd. Fakt kauza jako hovado. ?)
528847
Ježiš, co zas řešíte. Prostě vlezli na Filmpub, vyhrabali tam Civalovu starou recenzi a prskli verdikt na obal. Je to stejnej případ jako když vyšli Clerks, kde to zas vzali z čsfd. Fakt kauza jako hovado. *?)*
0 0
reagovat
Vskutku vypadá tak nějak jinak, než jak si ho pamatuju:o
528844
Vskutku vypadá tak nějak jinak, než jak si ho pamatuju*:o*
0 0
reagovat
Jackson vypada docela nemocne na te fotce z nataceni Tintina
528843
Jackson vypada docela nemocne na te fotce z nataceni Tintina
0 0
reagovat
Nejsi sám šohaji, na 49,- edice v papíru s aktuálním přebalem narážím stále:)

Cival: ale já to nevyvracím:)
528842
Nejsi sám šohaji, na 49,- edice v papíru s aktuálním přebalem narážím stále:) Cival: ale já to nevyvracím:)
0 0
reagovat
Cival: to je divný, to já už mnohokrát narazil v trafice na divko s pozměněnou zadní stranu, hlavně co se bonusů týče. Ale to bude asi to tvé 1%:)
528841
Cival: to je divný, to já už mnohokrát narazil v trafice na divko s pozměněnou zadní stranu, hlavně co se bonusů týče. Ale to bude asi to tvé 1%*:)*
0 0
reagovat
Fluke: To sis za tech dvacet let co ses na svete mohl vsimnout, ze obaly, bonusova vybava apod. se z 99% nemeni pri prechodu z drahych edic do trafik. To jsou mi aféry ?)
528840
Fluke: To sis za tech dvacet let co ses na svete mohl vsimnout, ze obaly, bonusova vybava apod. se z 99% nemeni pri prechodu z drahych edic do trafik. To jsou mi aféry *?)*
0 0
reagovat
Tak když to koupil v trafice, tak bych čekal, že to bude mít aktuální papírovej přebal.
528838
Tak když to koupil v trafice, tak bych čekal, že to bude mít aktuální papírovej přebal.
0 0
reagovat
Že by to DVD vyšlo před xy lety kdy byl imf jeste sefem Filmpubu, he?8)
528837
Že by to DVD vyšlo před xy lety kdy byl imf jeste sefem Filmpubu, he?*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se