Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92321 - 92340 Napsat příspěvek
:o Tohle, že je fan? Vypadá to tak o deset tříd líp než kdysi to oficiální hraný minividejko Halo. Amatérská scéna vrací úder!:+:+:+
523338
*:o* Tohle, že je fan? Vypadá to tak o deset tříd líp než kdysi to oficiální hraný minividejko Halo. Amatérská scéna vrací úder!*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
myslím že na fan video je skvelé
523333
myslím že na fan video je skvelé
0 0
reagovat

Pe7er

Sakra, zatím dost dobrý zpracování:+ Zajímalo, jak si poradí s příběhem, ale akce jim jde.
To prolínání počítačovýho a reálnýho vypadá dost stylově, a ne tak rušivě, jako kdysi u Immortalu.

Mimochodem, si myslím, že Half lifu by dost seděl styl Children of Men, to je v podstatě takovej realistickej Half life:)), dokonce bych bral i Cuaróna na režisérskou stoličku.
523332
Sakra, zatím dost dobrý zpracování*:+* Zajímalo, jak si poradí s příběhem, ale akce jim jde. To prolínání počítačovýho a reálnýho vypadá dost stylově, a ne tak rušivě, jako kdysi u Immortalu. Mimochodem, si myslím, že Half lifu by dost seděl styl Children of Men, to je v podstatě takovej realistickej Half life:)), dokonce bych bral i Cuaróna na režisérskou stoličku.
Pe7er
0 0
reagovat

Half Life

našiel som záujímavé videjko, ako by mohol vypadať film Half Life link
523331
našiel som záujímavé videjko, ako by mohol vypadať film Half Life http://www.onlinehry.sk/onlinevideo/7933/half_life_escape_from_city_part_.htm
Half Life
0 0
reagovat
Aha, já myslel, že bude dirigovat:)
523315
Aha, já myslel, že bude dirigovat:)
0 0
reagovat
Co by tu delal Shore? Ten to jenom prelamal do koncertni podoby (=zajistil noty). Ale i tak velmi lakava akce.
523313
Co by tu delal Shore? Ten to jenom prelamal do koncertni podoby (=zajistil noty). Ale i tak velmi lakava akce.
0 0
reagovat

Pán prstenů

Verbst, HAL: UAAAAA, fakticky tu bude Shore? Na tohle musím taky. Myslíte, že to bude dobrý jako ten záznam na DVD co byl k Návratu krále z opery v Kanadě?

btw. hromadnější akce by byla super:+:+
523312
Verbst, HAL: UAAAAA, fakticky tu bude Shore? Na tohle musím taky. Myslíte, že to bude dobrý jako ten záznam na DVD co byl k Návratu krále z opery v Kanadě? btw. hromadnější akce by byla super*:+**:+*
Pán prstenů
0 0
reagovat
Díky za vysvětlení.
523306
Díky za vysvětlení.
0 0
reagovat
Staveni trati: losem se vybere zeme, ktera pak vybere zastupce(trenera), ktery trat postavi. Neni to o zadne angazovanosti. Treba nemci tam maji trenery tri, my jednoho, takze se moc vybirat nemusi. A jak rekl Zahrobsky, je tezky nejak tim prospet "sve" zavodnici, protoze jedna trat obvykle sedne vice lyzarkam a predem nemuzes vedet komu. Maximalne postavit lehkou trat, aby ty dobre nemeli kde ziskavat...
523311
Staveni trati: losem se vybere zeme, ktera pak vybere zastupce(trenera), ktery trat postavi. Neni to o zadne angazovanosti. Treba nemci tam maji trenery tri, my jednoho, takze se moc vybirat nemusi. A jak rekl Zahrobsky, je tezky nejak tim prospet "sve" zavodnici, protoze jedna trat obvykle sedne vice lyzarkam a predem nemuzes vedet komu. Maximalne postavit lehkou trat, aby ty dobre nemeli kde ziskavat...
0 0
reagovat
Srr, Italka s německým jménem ?), Záhrobský stavěl trať i před dvěma lety, když vyhrála zlato, ne? řekl bych že jedním z vlivů, který nikdo nepřizná, je i to, že je mimo ty lyžařský velmoci, který se navzájem hodně hlídaj, kdyby pak Ital postavil trať, na který jako náhodou dojedou všechny Italky a půlka ostatních vylítá, by to bylo "nepříjemné"
523269
Srr, Italka s německým jménem *?)*, Záhrobský stavěl trať i před dvěma lety, když vyhrála zlato, ne? řekl bych že jedním z vlivů, který nikdo nepřizná, je i to, že je mimo ty lyžařský velmoci, který se navzájem hodně hlídaj, kdyby pak Ital postavil trať, na který jako náhodou dojedou všechny Italky a půlka ostatních vylítá, by to bylo "nepříjemné"
0 0
reagovat
liuk: To nevim... ale holt to zatim neumi stavet stroj, kterej nepracuje pro zadnou repre 8)
523268
liuk: To nevim... ale holt to zatim neumi stavet stroj, kterej nepracuje pro zadnou repre *8)*
0 0
reagovat
Tak on má taky svoje svědomí, tak možná se snažil co nejvíc to postavit trať, aby se vyvaroval možnému zvýhodnění Šárce, až to přepísk. ;) No a nebo to prostě Šárce "nesedlo", stejně jako by jí nesedlá jiná trať od někoho jiného. Ale co to povídáme, že prý nesedlo, vždyť má suprovou střibrnou. I když asi dost kvůli přispění těch padavek. ;)
523267
Tak on má taky svoje svědomí, tak možná se snažil co nejvíc to postavit trať, aby se vyvaroval možnému zvýhodnění Šárce, až to přepísk. ;) No a nebo to prostě Šárce "nesedlo", stejně jako by jí nesedlá jiná trať od někoho jiného. Ale co to povídáme, že prý nesedlo, vždyť má suprovou střibrnou. I když asi dost kvůli přispění těch padavek. ;)
0 0
reagovat
Mě spíš přijde zvláštní že postaví trať, která šárce moc nesedla.
523264
Mě spíš přijde zvláštní že postaví trať, která šárce moc nesedla.
0 0
reagovat
Tak to jo, by mě docela zajímalo, jestli někdo sledoval do historie, zda to má nějaký zřetelný vliv na výsledky sportovců těch trať navrhujících trenérů.
523262
Tak to jo, by mě docela zajímalo, jestli někdo sledoval do historie, zda to má nějaký zřetelný vliv na výsledky sportovců těch trať navrhujících trenérů.
0 0
reagovat
Ne, to ma pravo jeden z tech nejrespektovanejsich... vzdycky to stavi nekdo "zaangazovanej"...
523261
Ne, to ma pravo jeden z tech nejrespektovanejsich... vzdycky to stavi nekdo "zaangazovanej"...
0 0
reagovat
Tjn, dobrá smolařka. Každopádně bylo zvláštní, že Záhrobský připravoval tu trať. Je mi sice jasný, že na tom nedělal sám, ale i tak. To má právo vždycky trenér závodnice, která obhajuje zlato?
523260
Tjn, dobrá smolařka. Každopádně bylo zvláštní, že Záhrobský připravoval tu trať. Je mi sice jasný, že na tom nedělal sám, ale i tak. To má právo vždycky trenér závodnice, která obhajuje zlato?
0 0
reagovat
Luc44: italka spis bych rek, ale padali holky pekne. Skoda toho ze to druhy kolo uplne sarce nevyslo
523259
Luc44: italka spis bych rek, ale padali holky pekne. Skoda toho ze to druhy kolo uplne sarce nevyslo
0 0
reagovat
Když vypadala ta Francouzska, tak jsem si říkal, že to bude ta nepopulární bramborová, ale Lindsey přebrala na oslavě a ta Němka to psychicky neutáhla - vypadnout pět bran před koncem po tak famozní jízdě...
523255
Když vypadala ta Francouzska, tak jsem si říkal, že to bude ta nepopulární bramborová, ale Lindsey přebrala na oslavě a ta Němka to psychicky neutáhla - vypadnout pět bran před koncem po tak famozní jízdě...
0 0
reagovat
Bravo, Záhrobská druhá ve slalomu na MS:+
523253
Bravo, Záhrobská druhá ve slalomu na MS*:+*
0 0
reagovat
Záhrobská hezky :+ pěkný stříbro :+ holky tam padaly jak hrušky :D
523252
Záhrobská hezky *:+* pěkný stříbro *:+* holky tam padaly jak hrušky *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se