Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92381 - 92400 Napsat příspěvek

KARLOS

To prave musis protvrdit tu rezervaci. Dej si sedadlo, jedno sedadlo mezeru a pak to dalsi a potvrd a uvidis, co se stane.
531227
To prave musis protvrdit tu rezervaci. Dej si sedadlo, jedno sedadlo mezeru a pak to dalsi a potvrd a uvidis, co se stane.
KARLOS
0 0
reagovat
Cloudy: Asi dělám něco špatně, ale mě jde rezervovat jakákoli místa, kdekoli v sále.... Hodil sem navíc MvsA 3d digital a fungovalo... Zkoušeno jen tak, potvrdit rezervaci sem nedal...
531224
Cloudy: Asi dělám něco špatně, ale mě jde rezervovat jakákoli místa, kdekoli v sále.... Hodil sem navíc MvsA 3d digital a fungovalo... Zkoušeno jen tak, potvrdit rezervaci sem nedal...
0 0
reagovat
Perry: No hele ono je to i na plakátech, takže...
531222
Perry: No hele ono je to i na plakátech, takže...
0 0
reagovat
TV Nova válí... :D Občan Havel přikuluje je akční filma o lásce k pivu :D:D omg
531220
TV Nova válí... *:D* Občan Havel přikuluje je akční filma o lásce k pivu *:D**:D* omg
0 0
reagovat

reklama

Okey, electroworld už i tady?:D
531218
Okey, electroworld už i tady?*:D*
reklama
0 0
reagovat
531213
http://kultura.idnes.cz/polsko-posila-za-mrize-vraha-ktery-svuj-cin-popsal-v-knize-pnw-/literatura.asp?c=A090513_160913_literatura_efl *:D**:D*
0 0
reagovat
hellblazer: tak ja psal bakalarku loni 14 dni a to jsem si rikal jestli nezacinam uz pozde. byli to nervi, ale stihl jsem to. nakonec z toho byla i pekna trojecka:-)

jinak moje statnice byli cely den o tom, ze jsem se snazil opakovat nez prindu na radu, ale cim vic jsem opakoval tim vice jsem zjistoval, ze nic neumim. bakalarku jsem obhajil a pak jsem sel na potitko, kde bylo maximalni okno. ale nakonec vse dopadlo v poradku a je ze me blbec i s diplomem:D
531210
hellblazer: tak ja psal bakalarku loni 14 dni a to jsem si rikal jestli nezacinam uz pozde. byli to nervi, ale stihl jsem to. nakonec z toho byla i pekna trojecka:-) jinak moje statnice byli cely den o tom, ze jsem se snazil opakovat nez prindu na radu, ale cim vic jsem opakoval tim vice jsem zjistoval, ze nic neumim. bakalarku jsem obhajil a pak jsem sel na potitko, kde bylo maximalni okno. ale nakonec vse dopadlo v poradku a je ze me blbec i s diplomem*:D*
0 0
reagovat
Prince of Persia - záběry z filmu + rozhovor link Zatím podle mě nic moc(?)) Ale jinak si na nějaké předčasné závěry počkám aspoň na teaser...
531208
Prince of Persia - záběry z filmu + rozhovor http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32764&r=top Zatím podle mě nic moc(*?)*) Ale jinak si na nějaké předčasné závěry počkám aspoň na teaser...
0 0
reagovat
jen pro zajimavost - Tetsuo o Cannes link (02:10:30)
531206
jen pro zajimavost - Tetsuo o Cannes http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411058060513-pred-polednem-zpravodajsky-blok/ (02:10:30)
0 0
reagovat
vyzkousej rezervaci a uvidis, je to jako hrat piskvorky. po delsi dobe mi vyhovuje pouze cas projekce v centru Plzne a najednou takovahle podpasovka.
531196
vyzkousej [link="http://tickets.cinemacity.cz/plzen/"]rezervaci[/link] a uvidis, je to jako hrat piskvorky. po delsi dobe mi vyhovuje pouze cas projekce v centru Plzne a najednou takovahle podpasovka.
0 0
reagovat

Cloudy

Tak to je teda na palici. :o A to jako u salu, ktery nema ulicku uprostred, tak tam, pokud si chces sednou doprostred, tak si k tomu musis rezervovat vsechny dalsi sedadla az k ulicce??? Nebo pockat, az si nekdo rezervuje misto u ulicky?
531193
Tak to je teda na palici. *:o* A to jako u salu, ktery nema ulicku uprostred, tak tam, pokud si chces sednou doprostred, tak si k tomu musis rezervovat vsechny dalsi sedadla az k ulicce??? Nebo pockat, az si nekdo rezervuje misto u ulicky?
Cloudy
0 0
reagovat

Cloudy

Jako, že musí být víc než jedna volná?

asi bych hodil rezervačku pro sebe, a pak fiktivní na zbytek sedadel:)
531191
Jako, že musí být víc než jedna volná? asi bych hodil rezervačku pro sebe, a pak fiktivní na zbytek sedadel:)
Cloudy
0 0
reagovat
i kdyz jdes sam a chces si uz pri rezervaci odsednout. chapu ucel toho opatreni, ale je to na palici
531189
i kdyz jdes sam a chces si uz pri rezervaci odsednout. chapu ucel toho opatreni, ale je to na palici
0 0
reagovat

Cloudy

To jako ze kdyz si kupujes vic listku, tak to musi byt u ulicky? :D
531186
To jako ze kdyz si kupujes vic listku, tak to musi byt u ulicky? *:D*
Cloudy
0 0
reagovat
"Při Vašem výběru míst nesmí v sále zůstat samostatné sedačky" 6 sedacek v rade pro 3 divaky, kteri na jedne strane nechteji koukat na svitici schody a na druhe strane nechteji na platno koukat z boku ... CinemaCity, tohle se Ti povedlo
531184
"Při Vašem výběru míst nesmí v sále zůstat samostatné sedačky" 6 sedacek v rade pro 3 divaky, kteri na jedne strane nechteji koukat na svitici schody a na druhe strane nechteji na platno koukat z boku ... CinemaCity, tohle se Ti povedlo
0 0
reagovat

RE: Hellblazer

Tak to si celkem demon - jestli to stihneš, tak máš u mne DELI ;) :+
531183
Tak to si celkem demon - jestli to stihneš, tak máš u mne DELI *;)* *:+*
RE: Hellblazer
0 0
reagovat

Dabing Transformers: Revenge of the Fallen

Pište do svých regionálních multikin (kin) žádosti, ať po nějaké rozumné době nasadí Transformery v originálním znění s titulky - Bontonfilm tuto možnost kinům nabízí, ale ty nemají zájem. Ukažte kinům, že se najde velký počet lidí, kteří nechtějí dabing - mailujte, protestujte, stávkujte - dělejte všechno možné, pokud máte opravdu zájem něco změnit a ne jen hloupě nadávat.
P.S. Založil jsem na Facebooku skupinu "Transformers: Revenge of the Fallen - v originálním znění s titulky", kde najdete kontaktní informace na kina. Můžete tím také vyjádřit symbolickou podporu.
P.P.S. Vím, že čtenáři Moviezone, takové informace nepotřebují a jsou schopni si tyto informace opatřit sami - nechci z nikoho dělat blbečka. A vím také, že Facebook každému nevoní, tak se prosím do mě nenavážejte:-)
531178
Pište do svých regionálních multikin (kin) žádosti, ať po nějaké rozumné době nasadí Transformery v originálním znění s titulky - Bontonfilm tuto možnost kinům nabízí, ale ty nemají zájem. Ukažte kinům, že se najde velký počet lidí, kteří nechtějí dabing - mailujte, protestujte, stávkujte - dělejte všechno možné, pokud máte opravdu zájem něco změnit a ne jen hloupě nadávat. P.S. Založil jsem na Facebooku skupinu "Transformers: Revenge of the Fallen - v originálním znění s titulky", kde najdete kontaktní informace na kina. Můžete tím také vyjádřit symbolickou podporu. P.P.S. Vím, že čtenáři Moviezone, takové informace nepotřebují a jsou schopni si tyto informace opatřit sami - nechci z nikoho dělat blbečka. A vím také, že Facebook každému nevoní, tak se prosím do mě nenavážejte:-)
Dabing Transformers: Revenge of the Fallen
0 0
reagovat
Hmmm to mi pripomina, ze by som mohol aj ja zacat pisat vlastnu pracu bakalarskej prace, kedze ju buduci tyzden musim odovzdat :D
531177
Hmmm to mi pripomina, ze by som mohol aj ja zacat pisat vlastnu pracu bakalarskej prace, kedze ju buduci tyzden musim odovzdat *:D*
0 0
reagovat

Bakalářka

ve čtvrtek jsem z vypětím všech sil bakalářku odevzdal... mno dneska mi přišel mail, že jim to nejde spustit :D (tvorba hry s pomocí XNA frameworku) tak to teď řeším a jsem v situaci, kdy doufám, že se ke zkoušce vůbec dostanu :(
531174
ve čtvrtek jsem z vypětím všech sil bakalářku odevzdal... mno dneska mi přišel mail, že jim to nejde spustit *:D* (tvorba hry s pomocí XNA frameworku) tak to teď řeším a jsem v situaci, kdy doufám, že se ke zkoušce vůbec dostanu *:(*
Bakalářka
0 0
reagovat
To já už to mám dávno za sebou. Na konci května máme s OA sraz po 10 letech od maturity. :D
531171
To já už to mám dávno za sebou. Na konci května máme s OA sraz po 10 letech od maturity. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se