Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90561 - 90580 Napsat příspěvek
Po třech letech pasivního vstřebávání jsem se zaregistroval na moviezone, po dalším roce, tj dnes, jsem se dokopal napsat pár nicneříkajích vět do profilu. :-
533488
Po třech letech pasivního vstřebávání jsem se zaregistroval na moviezone, po dalším roce, tj dnes, jsem se dokopal napsat pár nicneříkajích vět do profilu. *:-*
0 0
reagovat
Strcte si celou Armu za klobouk :D
Crysis ma sve naroky podlozene tim, jak vypada... Arma ne. Ta je proste jen neoptimalizovana a zabugovana az na pudu (to je tak, kdyz se neco dela na kolene a vydava pul roku pred terminem). Navic tvrzeni, ze kdo spustil Crysis si zahraje i Armu 2 je zcestne, protoze narozdil od Army je Crysis velmi solidne skalovatelny a pekne si zahrajete (na medium detaily) i na dnes uz obstaroznim stroji. Kdezto Armu na high nerozjede plynule NIC a medium-low vas pusti tam, kam az to zvladne procesor - bez Core i7 nad 30FPS ne-e (proste ty benchmarky, co jsem zatim videl, me polozily na lopatky.. opravdu povedeny joke).
Aspon ze ma vtipnou protipiratskou ochranu link :D
533487
Strcte si celou Armu za klobouk *:D* Crysis ma sve naroky podlozene tim, jak vypada... Arma ne. Ta je proste jen neoptimalizovana a zabugovana az na pudu (to je tak, kdyz se neco dela na kolene a vydava pul roku pred terminem). Navic tvrzeni, ze kdo spustil Crysis si zahraje i Armu 2 je zcestne, protoze narozdil od Army je Crysis velmi solidne skalovatelny a pekne si zahrajete (na medium detaily) i na dnes uz obstaroznim stroji. Kdezto Armu na high nerozjede plynule [b]NIC[/b] a medium-low vas pusti tam, kam az to zvladne procesor - bez Core i7 nad 30FPS ne-e (proste ty benchmarky, co jsem zatim videl, me polozily na lopatky.. opravdu povedeny joke). Aspon ze ma vtipnou protipiratskou ochranu http://www.youtube.com/watch?v=hlfQ3XsNJMI *:D*
0 0
reagovat
"Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2" Eh... (
Crysis jsem na svém silně obstarožním pc dohrál vcelku bez problémů na skoro mid nastavení, u Army2 je tohle těžké sci-fi, i kdyby to do roka miliardou patchů optimalizovali na maximum.
Test na PCTuningu - link

Vypadá to celkem hezky, ale grafika a vizuální efekty jsou vcelku nepodstatný detail, takže jestli to bude tak dobrá hra jako OF ještě jisté moc není. (a srovnání s CoD je mimo - jak stylem, tak kvalitativně... ať už Arma2 dopadne jakkoli, tak se jí žádný interaktivní film nemůže rovnat)
533486
"Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2" Eh... ( Crysis jsem na svém silně obstarožním pc dohrál vcelku bez problémů na skoro mid nastavení, u Army2 je tohle těžké sci-fi, i kdyby to do roka miliardou patchů optimalizovali na maximum. Test na PCTuningu - http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/14190-arma-2-perfektni-grafika-a-extremni-naroky Vypadá to celkem hezky, ale grafika a vizuální efekty jsou vcelku nepodstatný detail, takže jestli to bude tak dobrá hra jako OF ještě jisté moc není. (a srovnání s CoD je mimo - jak stylem, tak kvalitativně... ať už Arma2 dopadne jakkoli, tak se jí žádný interaktivní film nemůže rovnat)
0 0
reagovat
"to jen lidi si stěžujou" ... eh? a ty si jako nadclovek, ci co? :D
srovnavat CoD a FP je blbost. Nehlede na to, ze CoD je od dvojky hlavne o on-line hrani.
ta arma vypada graficky dost bidne
533485
"to jen lidi si stěžujou" ... eh? a ty si jako nadclovek, ci co? :D srovnavat CoD a FP je blbost. Nehlede na to, ze CoD je od dvojky hlavne o on-line hrani. ta arma vypada graficky dost bidne
0 0
reagovat
deiwi -> pán má radší naskriptované CoD ? Proti gustu 8)
Jeffy -> Klidně si to vylodění můžeš ve hře udělat ;)

Co se týče hratelnosti, původní Flashpoint mi vydržel 6 let, CoD dohromady tak 6 hodin a Fallout 3 jsem měl dohranej za 10 hodin... a ted se du zase na půl roku zahrabat :D

PS: Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2, to jen lidi si stěžujou, že nemůžou pařit na "very high" s kompem z Datartu 8)
533484
deiwi -> pán má radší naskriptované CoD ? Proti gustu *8)* Jeffy -> Klidně si to vylodění můžeš ve hře udělat *;)* Co se týče hratelnosti, původní Flashpoint mi vydržel 6 let, CoD dohromady tak 6 hodin a Fallout 3 jsem měl dohranej za 10 hodin... a ted se du zase na půl roku zahrabat *:D* PS: Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2, to jen lidi si stěžujou, že nemůžou pařit na "very high" s kompem z Datartu *8)*
0 0
reagovat

Spazz

:D ale jo, rozesmál si mne :))
533482
*:D* ale jo, rozesmál si mne *:))*
Spazz
0 0
reagovat

Jeffy

jj - osobně si počkám cca 6-9 měsíců do první série patchů, v aktuální stavu i přes dechberoucí atmosféru, Armu II nechci
533480
jj - osobně si počkám cca 6-9 měsíců do první série patchů, v aktuální stavu i přes dechberoucí atmosféru, Armu II nechci
Jeffy
0 0
reagovat
Taky mě dycky mrazí v zádech když sleduju video, kde někdo pobíhá po louce a vůbec nic se jinak neděje... Je to masakr...
533479
Taky mě dycky mrazí v zádech když sleduju video, kde někdo pobíhá po louce a vůbec nic se jinak neděje... Je to masakr...
0 0
reagovat
Cain.cz: neuvěřitelný masakr je spíše ten hardware co má v kompu, arma má krvavý nároky a zas tak dobrá ta hra není, aby člověk kupoval hardware za 40K, ale hustě by třeba vypadalo simulace vylodění v Normandii apod.(třeba taková Omaha s přesnými statistikami vojáků a zbraní)
533478
Cain.cz: neuvěřitelný masakr je spíše ten hardware co má v kompu, arma má krvavý nároky a zas tak dobrá ta hra není, aby člověk kupoval hardware za 40K, ale hustě by třeba vypadalo simulace vylodění v Normandii apod.(třeba taková Omaha s přesnými statistikami vojáků a zbraní)
0 0
reagovat

deiwi

arma není o grafice ale možnostech otevřeného světa. a mrazí mne z momentů druhého videa, které se v rámci hratelnosti přibližují realitě.
533476
arma není o grafice ale možnostech otevřeného světa. a mrazí mne z momentů druhého videa, které se v rámci hratelnosti přibližují realitě.
deiwi
0 0
reagovat
Jo? Z kterých? Nevidím nic, co by stálo za řeč. Ty efekty jsou nedodělaný a vůbec :-
533474
Jo? Z kterých? Nevidím nic, co by stálo za řeč. Ty efekty jsou nedodělaný a vůbec *:-*
0 0
reagovat

Ravenhorn

rázem jsem zapoměl na startrek terminátora, to je čajíček pro děcka:D
533473
rázem jsem zapoměl na startrek terminátora, to je čajíček pro děcka*:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Cain.cz

Jo obě jsou husté a Arma 2 vypadá cool.
533470
Jo obě jsou husté a Arma 2 vypadá cool.
Cain.cz
0 0
reagovat
533464
[link="http://www.youtube.com/watch?v=5zhS4DuML5Q&feature=related"]z některých momentů mrazí v zádech[/link]
0 0
reagovat
533463
[link="http://www.youtube.com/watch?v=khG8pVEmzO4&feature=haxa_popt00us16"]neuvěřitelný masakr[/link]
0 0
reagovat
To máte dobrý, no, co na to říct.:)
533460
To máte dobrý, no, co na to říct.*:)*
0 0
reagovat

Transformers 2

Se vám musim pochlubit,v Plzni v CC bude 23.6. předpremiera Tranformers 2,určite titulkovaná verze:)) a možná i (neatrativní) dabovaná;).
533459
Se vám musim pochlubit,v Plzni v CC bude 23.6. předpremiera Tranformers 2,určite titulkovaná verze*:))* a možná i (neatrativní) dabovaná*;)*.
Transformers 2
0 0
reagovat

Yuri

mě by naopak nejvíc zajímal White, minimálně pro několik mých přátel to bude naprostý must see a splněnej vlhkej dětskej sen... :D snad to jako film nebude nuda ?)
533433
mě by naopak nejvíc zajímal White, minimálně pro několik mých přátel to bude naprostý must see a splněnej vlhkej dětskej sen... *:D* snad to jako film nebude nuda *?)*
Yuri
0 0
reagovat
crimson_moon: teda já stojím za boxem, UFC (předpokládám ) je něco jako K-1 a to je prostě sport na tři kola a to je o ničem. Taky mi připadalo (z koukání na K-1), že vám stačí pořádná vejška a síla a dostaneš se daleko - Box je úplně o ničem jiným a tam by nepřešli ani přes 1. kolo (Teda pokud nebudou mít sílu jako Ivan Drago :)))
533429
crimson_moon: teda já stojím za boxem, UFC (předpokládám ) je něco jako K-1 a to je prostě sport na tři kola a to je o ničem. Taky mi připadalo (z koukání na K-1), že vám stačí pořádná vejška a síla a dostaneš se daleko - Box je úplně o ničem jiným a tam by nepřešli ani přes 1. kolo (Teda pokud nebudou mít sílu jako Ivan Drago *:))*)
0 0
reagovat
WWE proste do Pro Wrestlingu pridava ono sluvko Entertainment, coz v jejich pripade sice znamena hodne over-the-top scenare, ale koukat se na to jeste porad da. Se sportem nema Pro Wrestling nic spolecneho (vse je predem domluveno a nacviceno, pisou se scenare, tituly jsou predem dany), je to proste kaskaderska show a tak je to potreba brat. Co se soucasneho stavu WWE (drive WWF) tyce, souhlasim s nazorem, ze uz to neni co byvalo za dob Stone Colda, Rocka a spol., hlavne storylines jsou dost nudne (navic je dost markantni jejich vymeknuti), feudy se casto opakujou a hodne se jich prakticky neodehraje nikde jinde, nez v ringu (coz je nuda).
MeaCulpa, Hellblazer: PPVcka na NovaSport asi nedavaj :D ..ja doporucuju sledovat jenom ty (jednou do mesice) - zabava zarucena. Weeklies (RAW, Superstars, Smackdown) jsou strasne precpane vatou a celkove dost nudne. To je ale pri jejich mnozstvi a "nedulezitosti" celkem pochopitelne, kvuli televizi nikdo riskovat zraneni nebude, kdezto u PPVcek, kde divak zaplati (oficialni cestou :P) 40 dolacu (ne, nedelam si srandu) uz je kvalita trochu nekde jinde.
termik: to se celkem divim.. mimo USA (kanada, uk) se obecne fandi vice wrestlerum, kteri maji siroky move list a celkove se na ne dobre kouka (nemaj nudne zapasy). V USA to je samej kiddo a fandi se podle toho, kdo je zlej (heel) ci dobrej (face), ne podle kvality.
PS: Jinak pro fandy kontaktnich sportu doporucuju UFC (potazmo WEC), nejznamejsi MMA organizaci. Jedno/dva PPVcka a uz se jej nezbavite :D (coz se postupne s rozsirujici se znalosti jen prohlubuje). Nejakej box se muze jit klouzat 8) link
533428
WWE proste do Pro Wrestlingu pridava ono sluvko Entertainment, coz v jejich pripade sice znamena hodne over-the-top scenare, ale koukat se na to jeste porad da. Se sportem nema Pro Wrestling nic spolecneho (vse je predem domluveno a nacviceno, pisou se scenare, tituly jsou predem dany), je to proste kaskaderska show a tak je to potreba brat. Co se soucasneho stavu WWE (drive WWF) tyce, souhlasim s nazorem, ze uz to neni co byvalo za dob Stone Colda, Rocka a spol., hlavne storylines jsou dost nudne (navic je dost markantni jejich vymeknuti), feudy se casto opakujou a hodne se jich prakticky neodehraje nikde jinde, nez v ringu (coz je nuda). MeaCulpa, Hellblazer: PPVcka na NovaSport asi nedavaj *:D* ..ja doporucuju sledovat jenom ty (jednou do mesice) - zabava zarucena. Weeklies (RAW, Superstars, Smackdown) jsou strasne precpane vatou a celkove dost nudne. To je ale pri jejich mnozstvi a "nedulezitosti" celkem pochopitelne, kvuli televizi nikdo riskovat zraneni nebude, kdezto u PPVcek, kde divak zaplati (oficialni cestou :P) [b]40[/b] dolacu (ne, nedelam si srandu) uz je kvalita trochu nekde jinde. termik: to se celkem divim.. mimo USA (kanada, uk) se obecne fandi vice wrestlerum, kteri maji siroky [link="http://prowrestling.wikia.com/wiki/Category:Wrestling_moves"]move list[/link] a celkove se na ne dobre kouka (nemaj nudne zapasy). V USA to je samej kiddo a fandi se podle toho, kdo je zlej (heel) ci dobrej (face), ne podle kvality. PS: Jinak pro fandy kontaktnich sportu doporucuju UFC (potazmo WEC), nejznamejsi MMA organizaci. Jedno/dva PPVcka a uz se jej nezbavite *:D* (coz se postupne s rozsirujici se znalosti jen prohlubuje). Nejakej box se muze jit klouzat *8)* http://www.youtube.com/watch?v=TtKx41UdCj0
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se