Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90521 - 90540 Napsat příspěvek
Je pravda, že 5 sekund před koncem gól v bráně Sparty od Varů byl taky trapnej:), ale aspoň pražáci drží pospolu:D
527037
Je pravda, že 5 sekund před koncem gól v bráně Sparty od Varů byl taky trapnej:), ale aspoň pražáci drží pospolu*:D*
0 0
reagovat
:D
527036
*:D*
0 0
reagovat
Byl to první.... z deseti bodů první lajny... :D
Dneska, doufám, ale půjdeš zase... může to totiž jednoduše dopadnout uplně obráceně, jak nás znám... :D
527035
Byl to první.... z deseti bodů první lajny... :D Dneska, doufám, ale půjdeš zase... může to totiž jednoduše dopadnout uplně obráceně, jak nás znám... :D
0 0
reagovat
ban na tebe :D
hlavne bylo vtipny, ze si kamos byl vsadit, ja mu koukam pres rameno a vidim tam cervenku a bednare, povidam vole hod tam stracenu, to je vetsi jistota :D .... no hadej kdo dal prvniho (nebo to byl druhej?...) :D
527034
ban na tebe *:D* hlavne bylo vtipny, ze si kamos byl vsadit, ja mu koukam pres rameno a vidim tam cervenku a bednare, povidam vole hod tam stracenu, to je vetsi jistota :D .... no hadej kdo dal prvniho (nebo to byl druhej?...) *:D*
0 0
reagovat
Ahoj Štěpánku, díky za přání (a dárek) k narozkám. ;)
527031
Ahoj Štěpánku, díky za přání (a dárek) k narozkám. ;)
0 0
reagovat
stcko na stadionu malem umrel :D
527027
stcko na stadionu malem umrel *:D*
0 0
reagovat

Fluke

slávie ty první zápasy nějak nezvládá ?)
527002
slávie ty první zápasy nějak nezvládá *?)*
Fluke
0 0
reagovat
Je úplně drtí, chudák estéčko na stadionu:)
527001
Je úplně drtí, chudák estéčko na stadionu:)
0 0
reagovat

Jeržik

Už jsem se sice otravné Simči zbavila díky mihhimu, ale i tak díky:)
527000
Už jsem se sice otravné Simči zbavila díky mihhimu, ale i tak díky*:)*
Jeržik
0 0
reagovat
V Brne jsou v obou multiplexech.
526999
V Brne jsou v obou multiplexech.
0 0
reagovat

popik

Tak to je mazec. Takze predpokladam ze uz to bude i v Brne Olympii, ale vubec jsem si nevsiml ze by tam probihali nejaky upravy.:+
526998
Tak to je mazec. Takze predpokladam ze uz to bude i v Brne Olympii, ale vubec jsem si nevsiml ze by tam probihali nejaky upravy.*:+*
popik
0 0
reagovat
Natasha: link
Ad block: link
526997
Natasha: http://linux.tosovsky.info/exec.php/show=opera_block Ad block: http://my.opera.com/Tamil/blog/ad-block
0 0
reagovat
dodatek: 3D středa za 179,- 8)
526994
dodatek: 3D středa za 179,- *8)*
0 0
reagovat

Palace Cinemas 3D!

Vypadá to, že dokončení digitalizace u Palace Cinemas proběhlo rychleji než člověk stačil říct TřiDéé a od přišti středy v předpremiéře ve všech svých multiplexech (kromě Hostivaře ) poběží Monstra vs Vetřelci ve 3D. Cena lístku 219,- studenti 179. :+:+
526993
Vypadá to, že dokončení digitalizace u Palace Cinemas proběhlo rychleji než člověk stačil říct TřiDéé a od přišti středy v předpremiéře ve všech svých multiplexech (kromě Hostivaře ) poběží Monstra vs Vetřelci ve 3D. Cena lístku 219,- studenti 179. *:+**:+*
Palace Cinemas 3D!
0 0
reagovat
Já to říkal, plzeňáci je vyklepnou:D
526992
Já to říkal, plzeňáci je vyklepnou*:D*
0 0
reagovat
Existuje nějaký jednoduchý způsob, jak ty reklamy blokovat u Opery?
526989
Existuje nějaký jednoduchý způsob, jak ty reklamy blokovat u Opery?
0 0
reagovat
Firefox a Adblock umí Mocnou SIMču zklidnit. Já jsem bohužel ve škole, kde je jen IE, takže se musím nechat od SIMči taky obtěžovat. Hold IE ještě nemá takovou moc, aby zatočil s tou kreslenou *píp* z Vodafonu.
526988
Firefox a Adblock umí Mocnou SIMču zklidnit. Já jsem bohužel ve škole, kde je jen IE, takže se musím nechat od SIMči taky obtěžovat. Hold IE ještě nemá takovou moc, aby zatočil s tou kreslenou *píp* z Vodafonu.
0 0
reagovat
TrDLo: zajimave, mě to zavřit jde :+
ale reklama to je nechutna
526987
TrDLo: zajimave, mě to zavřit jde *:+* ale reklama to je nechutna
0 0
reagovat
Nam taky nedela dobre, na pristi mesice a tydny se to "resi".
526986
Nam taky nedela dobre, na pristi mesice a tydny se to "resi".
0 0
reagovat

reklama

Je opravdu nutná ta nechutná reklama na vodafone na hlavní stránce? Neuvěřitelně mě vytáčí, že pokaždé vyskočí okno přes celou obrazovku, který navíc nejde zavřít (po kliknutí na křízek mě to přesměruje na stránku vodafonu).

Chápu že reklamy sou nutný zlo, ale tohle je podle mě už přespříliš.
526985
Je opravdu nutná ta nechutná reklama na vodafone na hlavní stránce? Neuvěřitelně mě vytáčí, že pokaždé vyskočí okno přes celou obrazovku, který navíc nejde zavřít (po kliknutí na křízek mě to přesměruje na stránku vodafonu). Chápu že reklamy sou nutný zlo, ale tohle je podle mě už přespříliš.
reklama
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se