Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90541 - 90560 Napsat příspěvek
Malinká oprava : v rychlých novinkách je nepřesná ta novinka o SP, ten díl má jasné (až do koulí kopajicí) narážky na TDK ne na Watchmeny. Hudba, Cartmanův "chraplák", prozrazení totožnosti hrdiny a hlavně ty mizící scény u policie :))
526981
Malinká oprava : v rychlých novinkách je nepřesná ta novinka o SP, ten díl má jasné (až do koulí kopajicí) narážky na TDK ne na Watchmeny. Hudba, Cartmanův "chraplák", prozrazení totožnosti hrdiny a hlavně ty mizící scény u policie *:))*
0 0
reagovat
Nový videoklip Hordes Of Chaos od thrash metalových Kreator, aneb, jak by asi vypadala nová verze Barbara Conana.8)
526976
Nový videoklip [link="http://www.youtube.com/watch?v=KZHhEQfzc5s"]Hordes Of Chaos[/link] od thrash metalových Kreator, aneb, jak by asi vypadala nová verze Barbara Conana.*8)*
0 0
reagovat
ups tak sorry zmažem to
526974
ups tak sorry zmažem to
0 0
reagovat

popik

Pe7er to uz je tu nejmin po treti.:))
526973
Pe7er to uz je tu nejmin po treti.*:))*
popik
0 0
reagovat
no nevim, me to spis prislo ze si v tom Southparku utahuji z Dark Knighta hlavne
526970
no nevim, me to spis prislo ze si v tom Southparku utahuji z Dark Knighta hlavne
0 0
reagovat

popicek

Bílej Fury - Klasická (původní) verze, kterou vymyslel Stan Lee ;). Černej Fury - Ultimate verze, navrhnutá podle Samuel L. Jacksona 8)...
526949
Bílej Fury - Klasická (původní) verze, kterou vymyslel Stan Lee *;)*. Černej Fury - Ultimate verze, navrhnutá podle Samuel L. Jacksona *8)*...
popicek
0 0
reagovat

popik

Zmodernizovat :D pekne si to rekl opravdu pekne:D
526948
Zmodernizovat *:D* pekne si to rekl opravdu pekne*:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

Fury byl ve staré verzi nakreslen jako běloch. Potom v nové je trochu zmodernizován a jeho vizáž byla změněna:)
526947
Fury byl ve staré verzi nakreslen jako běloch. Potom v nové je trochu zmodernizován a jeho vizáž byla změněna:)
popicek
0 0
reagovat
Tak Ano, šéfe mě fakt baví. Neevokuje vám trochu Izera za mlada?:D
526946
Tak Ano, šéfe mě fakt baví. Neevokuje vám trochu Izera za mlada?*:D*
0 0
reagovat

Popik

Blba otazka, ale proc jen genaral Fury nekde beloch a nekde cernoch? To je divny ne? Nejsem komiksak takze prosim za prominuti:D, ale snazim se to napravit.
526945
Blba otazka, ale proc jen genaral Fury nekde beloch a nekde cernoch? To je divny ne? Nejsem komiksak takze prosim za prominuti*:D*, ale snazim se to napravit.
Popik
0 0
reagovat

Wollv3rin

okey, já si zapoměl pustit HD verzi, sorry:D
526944
okey, já si zapoměl pustit HD verzi, sorry*:D*
Wollv3rin
0 0
reagovat

Fluke

Vždyť je tam v HD kvalitě? No, ale pokud víš o lepší kvalitě budu vděčnej za link, hledal jsem, ale nějak jsem nic lepšího nenašel.
526943
Vždyť je tam v HD kvalitě? No, ale pokud víš o lepší kvalitě budu vděčnej za link, hledal jsem, ale nějak jsem nic lepšího nenašel.
Fluke
0 0
reagovat

popicek

Ultimate Avangers můžu jen doporučit, obzvlášt jednička je skvělá, zvlášt na konci, víc neřeknu....:D
526941
Ultimate Avangers můžu jen doporučit, obzvlášt jednička je skvělá, zvlášt na konci, víc neřeknu....*:D*
popicek
0 0
reagovat

Wollv3rin

Escape From City 17 video je naprosto famózní, na youtube je, ale ve špatný kvalitě jak koukám.

btw. už jsme ho tu řešili:)

Jeržik: Hooooššššiii z trpaslíkaaa:))
526940
Escape From City 17 video je naprosto famózní, na youtube je, ale ve špatný kvalitě jak koukám. btw. už jsme ho tu řešili:) Jeržik: Hooooššššiii z trpaslíkaaa:))
Wollv3rin
0 0
reagovat

popik

No vcera jsem koukal na youtube na par ukazek z nejake hry okolo Avangers a ted se toho nemuzu nabazit tak hledam nejakou naplast .:+
526938
No vcera jsem koukal na youtube na par ukazek z nejake hry okolo Avangers a ted se toho nemuzu nabazit tak hledam nejakou naplast .*:+*
popik
0 0
reagovat
jako koukat se na to imo da, ma to jen hodku, pokud se nepletu, takze to rychle utece a finalni rezba je jakz takz. ale necekat zadny figle ani zazraky, porad je to jenom prumernej animak
526937
jako koukat se na to imo da, ma to jen hodku, pokud se nepletu, takze to rychle utece a finalni rezba je jakz takz. ale necekat zadny figle ani zazraky, porad je to jenom prumernej animak
0 0
reagovat

popik

Mimochodem Wollv3rin to videjko je cool.:+
526936
Mimochodem Wollv3rin to videjko je cool.*:+*
popik
0 0
reagovat

popik

Videl nekdo animovane Ultimate Avangers ? Jaky to je? Premyslim zda tahat ci netahat.?)
526935
Videl nekdo animovane Ultimate Avangers ? Jaky to je? Premyslim zda tahat ci netahat.*?)*
popik
0 0
reagovat
Haha, další co si to video spujují s Hafem, proč? Jenom proto, že autor použil zvuky z Half-Life 2 a použil ve filmu pár věcí, které jsou podobné jako ve hře a hned si ušichni myslí, že to je nějakej film, či dokonce reklama na Half-Life 3, jo a jinak k atmosfeře z HL to má hodně daleko. V žadnym připadě netvrdim, že je to špatný, to vůbec ne, naopak je to udělaný pěkně, ale dostávam záchvat smíchu, když si vždycky někde přečtu, jak to hned někdo spojuje s Halfem a to i dost vážně. K tomu to má opravdu hodně daleko. Jinak když už jsem u toho doporučuju se podívat na todle video, taktéž velmi povedené, ale tuto už je opravdu na motyvy hry half-Life.
526934
Haha, další co si to video spujují s Hafem, proč? Jenom proto, že autor použil zvuky z Half-Life 2 a použil ve filmu pár věcí, které jsou podobné jako ve hře a hned si ušichni myslí, že to je nějakej film, či dokonce reklama na Half-Life 3, jo a jinak k atmosfeře z HL to má hodně daleko. V žadnym připadě netvrdim, že je to špatný, to vůbec ne, naopak je to udělaný pěkně, ale dostávam záchvat smíchu, když si vždycky někde přečtu, jak to hned někdo spojuje s Halfem a to i dost vážně. K tomu to má opravdu hodně daleko. Jinak když už jsem u toho doporučuju se podívat na [link="http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo&eurl=http%3A%2F%2Fwww.half-life2.sk%2Findex.php%3Fid%3D929&feature=player_embedded."]todle video[/link], taktéž velmi povedené, ale tuto už je opravdu na motyvy hry half-Life.
0 0
reagovat
má to atmosféru, jak half 2, víc peněz takovým lidem
526933
má to atmosféru, jak half 2, víc peněz takovým lidem
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se