Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90601 - 90620 Napsat příspěvek

Ok@y

Chceš si snad stěžovat? :)):D
526685
Chceš si snad stěžovat? *:))**:D*
Ok@y
0 0
reagovat
všimli jste si, že v posledních x trailerech na titulní straně jsou na jejich vytíplých obrázcích samé ženy...;)
526684
všimli jste si, že v posledních x trailerech na titulní straně jsou na jejich vytíplých obrázcích samé ženy...*;)*
0 0
reagovat

Fluke

Jednou jsem se o tom pokoušel natočit krat´as, tématem ke hrám, pohledy na ně apod., se špetkou nadsázky ... jinak, s tím souhlasím, ten rating se tam nedává jen tak. Tím jsem si vzpomněl - doufám, že to tehdy ty kluci nebrali vážně - šel jsem jednou po nádraží, kousek ode mě hlouček kluků, co zrovna diskutuje o hrách. A ten jeden vyprávěl, jak má doma GTA: San Andreas a jak je to moc fajn, protože to může hrát 18 a více hráčů, protože to je psaný už na samotný krabici - 18 +.
526681
Jednou jsem se o tom pokoušel natočit krat´as, tématem ke hrám, pohledy na ně apod., se špetkou nadsázky ... jinak, s tím souhlasím, ten rating se tam nedává jen tak. Tím jsem si vzpomněl - doufám, že to tehdy ty kluci nebrali vážně - šel jsem jednou po nádraží, kousek ode mě hlouček kluků, co zrovna diskutuje o hrách. A ten jeden vyprávěl, jak má doma GTA: San Andreas a jak je to moc fajn, protože to může hrát 18 a více hráčů, protože to je psaný už na samotný krabici - 18 +.
Fluke
0 0
reagovat
:D
and we´re dynamite! :D
80tky mali svoj špecificky feeling, bolo to fajn... takym tym naivnym sposobom... ale chvala Najvyššej Entite za to, že sa filmová reč posunula ďalej
526679
*:D* and we´re dynamite! *:D* 80tky mali svoj špecificky feeling, bolo to fajn... takym tym naivnym sposobom... ale chvala Najvyššej Entite za to, že sa filmová reč posunula ďalej
0 0
reagovat
Dvě slova vystihující osmdesátá léta - Cannon Films link
526676
Dvě slova vystihující osmdesátá léta - Cannon Films http://www.youtube.com/watch?v=nCNFrdH1YIA&feature=recommended
0 0
reagovat
:D damn...
526675
*:D* damn...
0 0
reagovat
link
hypnóza v chirurgii - publikováno v časopise Almost ?)
526674
http://www.youtube.com/watch?v=QMXbuEuNNk4 hypnóza v chirurgii - publikováno v časopise Almost *?)*
0 0
reagovat
Nechci zpochybňovat stav hypnózy jako takový, ale tohle bije přímo do očí... Pokud to někdo může vyvrátit, rád si poslechnu jiné názory... ;)
526673
Nechci zpochybňovat stav hypnózy jako takový, ale tohle bije přímo do očí... Pokud to někdo může vyvrátit, rád si poslechnu jiné názory... *;)*
0 0
reagovat
Už se těším na Psemovu reakci.:D
526672
Už se těším na Psemovu reakci.*:D*
0 0
reagovat
je to masakr :D:D:D:D
526671
je to masakr *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Hrozná fraška s ještě horší trubkovou znělkou... ?)
526670
Hrozná fraška s ještě horší trubkovou znělkou... *?)*
0 0
reagovat
crimson: thx
526669
crimson: thx
0 0
reagovat
aha.. "Vím, cos dělal v pátek" :D:D:D uz to mam
526668
aha.. "Vím, cos dělal v pátek" *:D**:D**:D* uz to mam
0 0
reagovat
PetaBlack: no prave ze tu hypnozu tam nevidim.. asi to tam (jeste) nemaj.. sem myslel, ze bude prca :(
526667
PetaBlack: no prave ze tu hypnozu tam nevidim.. asi to tam (jeste) nemaj.. sem myslel, ze bude prca :(
0 0
reagovat
Psema : Máš to na Streamu, tabulka Primy napravo ... a mám vzato, že tam je i ta ,,Hypnóza" nebo, jak se to správně jmenuje.
526666
Psema : Máš to na Streamu, tabulka Primy napravo ... a mám vzato, že tam je i ta ,,Hypnóza" nebo, jak se to správně jmenuje.
0 0
reagovat
Psema: stream?
526665
Psema: stream?
0 0
reagovat
jdu hledat na Stream... jak ze se to jmenuje? :)):+
526664
jdu hledat na Stream... jak ze se to jmenuje? *:))**:+*
0 0
reagovat
Mimochodem, dá se někde mrknout na Ano, šéfe kromě čtvrtečního zapínání bedny? Na stránkách Primy to moc prima není.:D
526663
Mimochodem, dá se někde mrknout na Ano, šéfe kromě čtvrtečního zapínání bedny? Na stránkách Primy to moc prima není.*:D*
0 0
reagovat
LOL ja to chci videt :D
526662
LOL ja to chci videt *:D*
0 0
reagovat
:D
526661
*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se