Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90481 - 90500 Napsat příspěvek
Kurňa, neříkám, že to tu nebylo ;) ale určitě ne takhle pěkně v balíčkovým provedení :D, už mlčím ;)
527223
Kurňa, neříkám, že to tu nebylo *;)* ale určitě ne takhle pěkně v balíčkovým provedení *:D*, už mlčím *;)*
0 0
reagovat

Karbous

Oh nieee...PC nebude? :o
527221
Oh nieee...PC nebude? *:o*
Karbous
0 0
reagovat

Luc44

jj, tyhle britský klipy tu rozvířili kdysi několikastránkovou diskuzi:)
527218
jj, tyhle britský klipy tu rozvířili kdysi několikastránkovou diskuzi:)
Luc44
0 0
reagovat
Ha, Max Payne 3!! link :+
527217
Ha, Max Payne 3!! http://www.rockstargames.com/maxpayne3/ *:+*
0 0
reagovat

Luc44

EE, vážně. Jeden čas to tu strašně frčelo, a odkazy na jednotlivé klipy se tu dávali pořád dokola. Nějaký čas už to je ale je to tak.;) A znovu se tu objevili poté, co začal Renč se svými spoty. Neříkal jsem to proto, že to sem napatří, jen jsem si vzpoměl, že jsem to tu viděl už hodně často. Nic víc.
527216
EE, vážně. Jeden čas to tu strašně frčelo, a odkazy na jednotlivé klipy se tu dávali pořád dokola. Nějaký čas už to je ale je to tak.*;)* A znovu se tu objevili poté, co začal Renč se svými spoty. Neříkal jsem to proto, že to sem napatří, jen jsem si vzpoměl, že jsem to tu viděl už hodně často. Nic víc.
Luc44
0 0
reagovat

Jeržik

Tak jsi si zapřeháněl ;) anglické jsou a jsou všechny pohromadě, některé jsem jsem ještě neviděl, tak proto ;)
527215
Tak jsi si zapřeháněl *;)* anglické jsou a jsou všechny pohromadě, některé jsem jsem ještě neviděl, tak proto *;)*
Jeržik
0 0
reagovat
To už tu bylo snad stokrát, akorát to poláci sestříhali do jednoho a dali tam prima muziku. Jsou myslím anglické klipy, ikdyž si tím ted nejsem úplně jistý, každopádně se tyhle klipy dávají za příklad odstrašující kampaně úplně všude.
527212
To už tu bylo snad stokrát, akorát to poláci sestříhali do jednoho a dali tam prima muziku. Jsou myslím anglické klipy, ikdyž si tím ted nejsem úplně jistý, každopádně se tyhle klipy dávají za příklad odstrašující kampaně úplně všude.
0 0
reagovat
Kam se hrabe Renč s těma unrated verzema link
tohle je opravdu odstrašující
527211
Kam se hrabe Renč s těma unrated verzema http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny tohle je opravdu odstrašující
0 0
reagovat
I feel violated:o
527207
I feel violated*:o*
0 0
reagovat
Tak tohle by bylo prilis gay i pro cloveka co je gay. :o
527206
Tak tohle by bylo prilis gay i pro cloveka co je gay. *:o*
0 0
reagovat

Disketa

Nestačí že se nám v Punisher: War Zone prohání Margita, ty nám sem hodíš ještě Zagorku, sh*t :D
527205
Nestačí že se nám v Punisher: War Zone prohání Margita, ty nám sem hodíš ještě Zagorku, sh*t *:D*
Disketa
0 0
reagovat
disketa :D:D:+
527202
disketa *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
:D to snad ne
527195
*:D* to snad ne
0 0
reagovat
Mně se při tom vybavilo, jak by to asi sedělo do nějaké teen vybíjené, kdy hlavní killer vždy do rytmu respektive výstižného ,,Ne ne ne" zasekává obětem hřeby do rukou ... nebo je mučí samotnou hudbou :) Panečku, Saw by měl rázem konkurenci
527193
Mně se při tom vybavilo, jak by to asi sedělo do nějaké teen vybíjené, kdy hlavní killer vždy do rytmu respektive výstižného ,,Ne ne ne" zasekává obětem hřeby do rukou ... nebo je mučí samotnou hudbou *:)* Panečku, Saw by měl rázem konkurenci
0 0
reagovat
:D:D:D
527191
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Tohle sem už prosím nikdy nedávej.
527190
Tohle sem už prosím nikdy nedávej.
0 0
reagovat
Nemůžu se s vámi nepodělit o tyto dva oldschool klipy. Jistě mi dáte za pravdu, že jsou mimořádně zajímavé.
link - mexický originál, všimněte si bayovských čtvrtobletů.
link - a toto je česká verze mexického originálu. Zde je zase velmi progresivní střih (samozřejmě na tu dobu).

Snad jsem vás tímto potěšil.:+:))8)
527188
Nemůžu se s vámi nepodělit o tyto dva oldschool klipy. Jistě mi dáte za pravdu, že jsou mimořádně zajímavé. http://www.youtube.com/watch?v=xXUM_v_rZfY - mexický originál, všimněte si bayovských čtvrtobletů. http://www.youtube.com/watch?v=I0L6dNML2CQ - a toto je česká verze mexického originálu. Zde je zase velmi progresivní střih (samozřejmě na tu dobu). Snad jsem vás tímto potěšil.*:+**:))**8)*
0 0
reagovat

popik

Nevim jak je to s celou stopazi, ale kvalita asi petiminutove ukazky byla velice pekna takze dopad na vydelek filmu by byl rekl bych zdrcujici.:o
527173
Nevim jak je to s celou stopazi, ale kvalita asi petiminutove ukazky byla velice pekna takze dopad na vydelek filmu by byl rekl bych zdrcujici.*:o*
popik
0 0
reagovat
imho je to jen chytra cesta jak rozvirit medialni vody... je "podezrely" ze by se to stalo pote, co to samy zkusili s Bathory a Comebackem...
527170
imho je to jen chytra cesta jak rozvirit medialni vody... je "podezrely" ze by se to stalo pote, co to samy zkusili s Bathory a Comebackem...
0 0
reagovat
jo sem si stah ukazku z toho printu a žádny watermarky .stejně mě ten film neláká
ale diky tomuhle ten film dost prodělá....
527169
jo sem si stah ukazku z toho printu a žádny watermarky .stejně mě ten film neláká ale diky tomuhle ten film dost prodělá....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se