Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87641 - 87660 Napsat příspěvek

Jardus

Jéé, Matějovec znám! :)
535522
Jéé, Matějovec znám! *:)*
Jardus
0 0
reagovat
Musím si udělat malinkou reklamu (pro členy MZ by se našla určitě nějaká sleva :D)
link
535520
Musím si udělat malinkou reklamu (pro členy MZ by se našla určitě nějaká sleva :D) [link="http://www.chalupaceskakanada.estranky.cz/"]link[/link]
0 0
reagovat

Malone

I drápy hodného Wolverinea (teda spíš Freddyho) :)):D
535511
I drápy hodného Wolverinea (teda spíš Freddyho) *:))**:D*
Malone
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Už máš nabroušenou mačetu ? :D
535506
Už máš nabroušenou mačetu ? *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
To já teď jen vyčkávám na Freddy vs. Jason 8)
535505
To já teď jen vyčkávám na Freddy vs. Jason *8)*
0 0
reagovat
Proč ne,když je na nejmenový stanici reklama tak na křivky Demi kouknu rád :)) ale po reklamě hned samozdřejmě přepínám:)
535504
Proč ne,když je na nejmenový stanici reklama tak na křivky Demi kouknu rád *:))* ale po reklamě hned samozdřejmě přepínám*:)*
0 0
reagovat

popik

Nahodou Striptyz je bezva. 1. Vystavni Demi a jeji 3ky mozna 4ky ted nevim. 2. Uchylnej Reynolds pomazanej vazelinou.:+ A pribeh ten at veme cert.
535503
Nahodou Striptyz je bezva. 1. Vystavni Demi a jeji 3ky mozna 4ky ted nevim. 2. Uchylnej Reynolds pomazanej vazelinou.*:+* A pribeh ten at veme cert.
popik
0 0
reagovat
Se Striptýzem.:-
535502
Se Striptýzem.*:-*
0 0
reagovat
:+ Dneska teda smekám , tak nabitý TV sobotní program nepamatuju..
535501
*:+* Dneska teda smekám , tak nabitý TV sobotní program nepamatuju..
0 0
reagovat
Nevim jestli je problem u me, neni to muj NB, ale od te doby co jsem na dovolene (kdyz jsem koukal naposledy doma jeste VF reklama nebyla, odjizdel jsem v pondeli rano) mi vubec nejde nacist MZ a to ani v jednom prohlizeci Chrome/FF/IE/Opera. Jedine jak se mi to podarilo je zablokovani cele domeny miton.cz v adblocku... Vsechny ostatni stranky tu bezproblemu chodi, jedine MZ ne...:o?)
535488
Nevim jestli je problem u me, neni to muj NB, ale od te doby co jsem na dovolene (kdyz jsem koukal naposledy doma jeste VF reklama nebyla, odjizdel jsem v pondeli rano) mi vubec nejde nacist MZ a to ani v jednom prohlizeci Chrome/FF/IE/Opera. Jedine jak se mi to podarilo je zablokovani cele domeny miton.cz v adblocku... Vsechny ostatni stranky tu bezproblemu chodi, jedine MZ ne...*:o**?)*
0 0
reagovat
On je to kluk šikovnej nejen na výbuchy :))
535440
On je to kluk šikovnej nejen na výbuchy *:))*
0 0
reagovat
Bay hlavne inkasoval podily z prodeje hracek.
535437
Bay hlavne inkasoval podily z prodeje hracek.
0 0
reagovat
:o Právě já myslel, že žádná (procenta) procenta z tržeb nemá.

Stejnak příští rok tam bude kompat hlavně Cameron.8)
535434
*:o* Právě já myslel, že žádná (procenta) procenta z tržeb nemá. Stejnak příští rok tam bude kompat hlavně Cameron.*8)*
0 0
reagovat

Jeffy

Jo, milej zlatej, Míša bral za první Transky 75 mega... ;) podíly z tržeb jsou podíly z tržeb...
535433
Jo, milej zlatej, Míša bral za první Transky 75 mega... *;)* podíly z tržeb jsou podíly z tržeb...
Jeffy
0 0
reagovat
Luc44: No minimálně dokud bude jenom režisér, tak ne - většina z nich vydělává pasivně z tržeb DVD a merchandasingu (hlavně strejda George) - co mě ale překvapilo je umístění Jerryho Seinfelda - nevíte co dělá? procenta ze seriálu mu tolik nevynesou a moc aktivní komik už taky není.
535432
Luc44: No minimálně dokud bude jenom režisér, tak ne - většina z nich vydělává pasivně z tržeb DVD a merchandasingu (hlavně strejda George) - co mě ale překvapilo je umístění Jerryho Seinfelda - nevíte co dělá? procenta ze seriálu mu tolik nevynesou a moc aktivní komik už taky není.
0 0
reagovat
Pfff, Tyler Perry mezi desítkou nejlépe vydělávajícíh lidí v Hollywoodu :- link
Příští rok jim to rozkope Míša Bay :D
535431
Pfff, Tyler Perry mezi desítkou nejlépe vydělávajícíh lidí v Hollywoodu *:-* http://www.financninoviny.cz/zajimavosti/zpravy/george-lucas-je-dle-forbesu-nejlepe-placenym-muzem-hollywoodu/388416&id_seznam= Příští rok jim to rozkope Míša Bay *:D*
0 0
reagovat

Jardus

Ten týpek co hraje Donkey Konga je super :D
535430
Ten týpek co hraje Donkey Konga je super *:D*
Jardus
0 0
reagovat
Obrubník geniální :D
535429
Obrubník geniální *:D*
0 0
reagovat

Jardus

No tak ten skok na obrubník mě dostal. :D
535426
No tak ten skok na obrubník mě dostal. *:D*
Jardus
0 0
reagovat
Nevím jestli už to tady bylo, ale tohle mě pořádně rozsekalo. :+:D
link
535425
Nevím jestli už to tady bylo, ale tohle mě pořádně rozsekalo. *:+**:D* [link="http://thegreatgeekmanual.com/blog/living-with-first-person-shooter-disease"]link[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se