Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87621 - 87640 Napsat příspěvek

deiwi

se divim že tomu dneska ještě někdo věří
535610
se divim že tomu dneska ještě někdo věří
deiwi
0 0
reagovat

st39.6

To víš, já jsem ze světa, běžně je uvnitř burgeru maso. Existuje pro to nějakej termín? Onehdy jsem v jedné z Kingových novel četl, že tyhle fastfoody maj tajný závody, ve kterých se "maso" uměle vyrábí. Asi to nebylo daleko od pravdy ;)
535609
To víš, já jsem ze světa, běžně je uvnitř burgeru maso. Existuje pro to nějakej termín? Onehdy jsem v jedné z Kingových novel četl, že tyhle fastfoody maj tajný závody, ve kterých se "maso" uměle vyrábí. Asi to nebylo daleko od pravdy ;)
st39.6
0 0
reagovat
Kurva, tak to musel být dobrý Sajgon... já o tom nic moc nevěděl, zaregistroval jsem to vyloženě jen tak jedním uchem, ale tohle je mazec, no
535608
Kurva, tak to musel být dobrý Sajgon... já o tom nic moc nevěděl, zaregistroval jsem to vyloženě jen tak jedním uchem, ale tohle je mazec, no
0 0
reagovat
maso? ... byls nekdy v jednom z tech fastfoodů? :D
535607
maso? ... byls nekdy v jednom z tech fastfoodů? :D
0 0
reagovat

st39.6

Větší jako že je uvnitř maso o síle tří koleček šunkovýho salámu namísto dvou u McDonald's?
535606
Větší jako že je uvnitř maso o síle tří koleček šunkovýho salámu namísto dvou u McDonald's?
st39.6
0 0
reagovat
Hmmm... drsný
535604
Hmmm... drsný
0 0
reagovat
Tak jsem se konečně vrátil domů z Pohody. A do pohody to mělo daleko. Byl jsem tam už pátým rokem, a jak jistě tušíte, "something went wrong". V O2 stanu s kamarádem z Jihlavy a mnoha přáteli z Trnavy, jsme byly přímo na tom dotyčném koncertě, asi v 7 řadě od podia. Na začátku koncertu přišel jakýsi organizátor, vyhnal rodiny s dětmi, a varoval, že nás možná budou muset evakuovat. Pár minut před čtvrtou během vteřiny konstrukce spadla naprosto brutálním způsobem, kdy těžké kovové trubky kosily lidem ruce, a hlavně hlavy. První věc, kterou sem si uvědomil, byl vysoký kluk v klobouku, který tancoval tak 2 metry ode mně. Tratoliště krve, šílený řev, plachta někde v prdeli. Vedle hlavy se mu válelo oko. Kolem leželo plno holek s přelámanýma rukama, hrůza. Vyběhl sem ke stanům, kde sme se postupně začaly scházet. Martinovy to přepůlilo brejle na obličeji, jednu jeho známou odvezla sanitka se zlomenou rukou.

Organizátoři zavřely za té vichřice přiístupovou cestu, a okamžitě ten fesťák ukončili. Všech 35000 lidí chtělo okamžitě vypadnout, ale nechtěly je pustit. Proto někoho chytrého napadlo prostříhat diletantsky díru v plotu (kde se minimálně další 4 lidi pořezali). Po cestě ve vicřici 3 km bahnem polem nepolem, jsme došly k autu, kde sme strávili dalšíích 7 hodin do půlnoci promočení, protože organizátoři měly pouze jeden jediný vjezd, a prvně odjížděli autobusy. Někdy v jednu jsme dojely do Trnavy, a několik hodin mlčky strávily projížděním článků, videí, a zkušeností lidí na facebooku.
535603
Tak jsem se konečně vrátil domů z Pohody. A do pohody to mělo daleko. Byl jsem tam už pátým rokem, a jak jistě tušíte, "something went wrong". V O2 stanu s kamarádem z Jihlavy a mnoha přáteli z Trnavy, jsme byly přímo na tom dotyčném koncertě, asi v 7 řadě od podia. Na začátku koncertu přišel jakýsi organizátor, vyhnal rodiny s dětmi, a varoval, že nás možná budou muset evakuovat. Pár minut před čtvrtou během vteřiny konstrukce spadla naprosto brutálním způsobem, kdy těžké kovové trubky kosily lidem ruce, a hlavně hlavy. První věc, kterou sem si uvědomil, byl vysoký kluk v klobouku, který tancoval tak 2 metry ode mně. Tratoliště krve, šílený řev, plachta někde v prdeli. Vedle hlavy se mu válelo oko. Kolem leželo plno holek s přelámanýma rukama, hrůza. Vyběhl sem ke stanům, kde sme se postupně začaly scházet. Martinovy to přepůlilo brejle na obličeji, jednu jeho známou odvezla sanitka se zlomenou rukou. Organizátoři zavřely za té vichřice přiístupovou cestu, a okamžitě ten fesťák ukončili. Všech 35000 lidí chtělo okamžitě vypadnout, ale nechtěly je pustit. Proto někoho chytrého napadlo prostříhat diletantsky díru v plotu (kde se minimálně další 4 lidi pořezali). Po cestě ve vicřici 3 km bahnem polem nepolem, jsme došly k autu, kde sme strávili dalšíích 7 hodin do půlnoci promočení, protože organizátoři měly pouze jeden jediný vjezd, a prvně odjížděli autobusy. Někdy v jednu jsme dojely do Trnavy, a několik hodin mlčky strávily projížděním článků, videí, a zkušeností lidí na facebooku.
0 0
reagovat
stejne a je vetsi
535600
stejne a je vetsi
0 0
reagovat
Kolik že tam takový burger stojí? :o)
535599
Kolik že tam takový burger stojí? :o)
0 0
reagovat
Tak konečně jsem dnes poprvé v životě navštívil Burger King. Super, kam se hrabe McDonalds. :D
535598
Tak konečně jsem dnes poprvé v životě navštívil Burger King. Super, kam se hrabe McDonalds. *:D*
0 0
reagovat
To se kromě tebe ještě někdo našel? :o)
535597
To se kromě tebe ještě někdo našel? :o)
0 0
reagovat
Našel jsem super novinku o Hugh Jackmanovi. Jeho nová role by opět mohla zamávat s orientací některých našich čtenářů, kteří přiznali, že u Austrálie měli docela velké problémy.:D link

P. S.: Doufám, že jsem někomu tuhle novinku neukradl.
P. P. S.: Doufám, že mě čtenáři neukamenují.
535596
Našel jsem super novinku o Hugh Jackmanovi. Jeho nová role by opět mohla zamávat s orientací některých našich čtenářů, kteří přiznali, že u Austrálie měli docela velké problémy.*:D* http://kultura.idnes.cz/hugh-jackman-vymeni-filmove-mutanty-za-podomni-prodej-kosmetiky-phf-/filmvideo.asp?c=A090720_142251_filmvideo_tt P. S.: Doufám, že jsem někomu tuhle novinku neukradl. P. P. S.: Doufám, že mě čtenáři neukamenují.
0 0
reagovat
Mě tyhle čísla prostě baví... :D
Průběžné stavy diváků v kinech na HP6 o tomhle víkendu sice vypadaly monstrózně, ale tohle jsem nečekal...
Nový rekord víkendové návštěvnosti i tržeb.
Kinům to přeju... ta peněženková jatka na občerstvení pro ně musí být příjemná ;)

Teď záleží, jak to ustála Doba ledová... rezervace nebyly špatné, ale HP je HP... vypadá to totiž i na nejlepší víkend co se součtu celé Top20 týče...
Konec reportu.. ;)
535595
Mě tyhle čísla prostě baví... :D Průběžné stavy diváků v kinech na HP6 o tomhle víkendu sice vypadaly monstrózně, ale tohle jsem nečekal... Nový rekord víkendové návštěvnosti i tržeb. Kinům to přeju... ta peněženková jatka na občerstvení pro ně musí být příjemná ;) Teď záleží, jak to ustála Doba ledová... rezervace nebyly špatné, ale HP je HP... vypadá to totiž i na nejlepší víkend co se součtu celé Top20 týče... Konec reportu.. ;)
0 0
reagovat
Je to zoufalost, ale za zkoušku nic nedám... Nevíte náhodou někdo o nějaké možnosti aspoň trochu solidního výdělku od teď do konce srpna? všecko mi padlo a od září jsem v Číně a přestože tam je levno, momentálně to vypadá, že tam budu muset žrát suchou rýži, abych měl na školu a bydlení..... takže kdyby náhodou někdo o něčem věděl, dejte prosím vědět..... :o/ Děkuju :o) omlouvám se, že to tu zasírám, ale jak říkám... zoufalý
535591
Je to zoufalost, ale za zkoušku nic nedám... Nevíte náhodou někdo o nějaké možnosti aspoň trochu solidního výdělku od teď do konce srpna? všecko mi padlo a od září jsem v Číně a přestože tam je levno, momentálně to vypadá, že tam budu muset žrát suchou rýži, abych měl na školu a bydlení..... takže kdyby náhodou někdo o něčem věděl, dejte prosím vědět..... :o/ Děkuju :o) omlouvám se, že to tu zasírám, ale jak říkám... zoufalý
0 0
reagovat
Fluke: Jó, okurková sezóna je... okurková sezóna.
535586
Fluke: Jó, okurková sezóna je... okurková sezóna.
0 0
reagovat

Disketa

WTF, tohle jako má být zpráva? Co bude příště, informace o kontrole vodivosti zmrzliny? Já bejt šéfredaktor, tak bych za tyhle vážně psaný hlody už fakt vyhazoval.
535585
WTF, tohle jako má být zpráva? Co bude příště, informace o kontrole vodivosti zmrzliny? Já bejt šéfredaktor, tak bych za tyhle vážně psaný hlody už fakt vyhazoval.
Disketa
0 0
reagovat
link Hm, tomu říkám objevení Ameriky.:D
535583
http://www.lidovky.cz/vlna-rasismu-v-cesku-soud-proveroval-i-vceli-medvidky-pfq-/ln_domov.asp?c=A090719_180409_ln_domov_mtr Hm, tomu říkám objevení Ameriky.*:D*
0 0
reagovat

mihhi

Ten problem jsem mel ve vsech trech (dvou) prohlizecich - Oper, Mozzila a Explorer (ten ale vubec nepuzivam, tam sem to jenom zkousel), kdyz tu byla ta reklama na Pottera na hore. Po nejakych dvou dnech se mi to v poho rozjelo i s reklamou...
535528
Ten problem jsem mel ve vsech trech (dvou) prohlizecich - Oper, Mozzila a Explorer (ten ale vubec nepuzivam, tam sem to jenom zkousel), kdyz tu byla ta reklama na Pottera na hore. Po nejakych dvou dnech se mi to v poho rozjelo i s reklamou...
mihhi
0 0
reagovat
To vazne chcu preobsadit Frya? :-
535526
To vazne chcu preobsadit Frya? *:-*
0 0
reagovat

Jardus

:o:D
Cca tři kilometry od Matějovce už zhruba 14 let jezdíme s rodinou pravidelně v létě stanovat (směrem na východ u Peníkova, resp kousek od Panského rybníka). Za tři týdna tam možná budu zase :D
535525
*:o**:D* Cca tři kilometry od Matějovce už zhruba 14 let jezdíme s rodinou pravidelně v létě stanovat (směrem na východ u Peníkova, resp kousek od Panského rybníka). Za tři týdna tam možná budu zase *:D*
Jardus
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se