Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87601 - 87620 Napsat příspěvek

Spazz

535699
http://en.wikipedia.org/wiki/MDK_(video_game) ?
Spazz
0 0
reagovat
Sice nejsem na herním serveru, ale pařanů je tu dost, tak se zeptám..

Je to už pár rokl zpátky, co jsem zkoušel demo nějaké hry, o které jsem si dodnes myslel, že to bylo Halo... člověk tam běhal v nějakém skafandru po cizí planetě, střílel růžné svině, mám pocit, že nějakým způsobem mohl i tak trochu létat a celé to mělo mám pocit docela komickou atmosféru, že to byla zkrátka celkem prdel... a bylo 3rd person.... Jenže dneska jsem Halo zkusil a zjistil, že to je 1st person a minimálně prvních pár minut se to tváří děsně vážně... No a můj dotaz teda zní - napadá někoho, co mohla být ta hra, co jsem tehdy hrál? nebo to je opravdu to Halo, jenom to prostě od toiho dema prošlo od toho demíčka nějakým neblahým vývojem..? :o) Díky
535698
Sice nejsem na herním serveru, ale pařanů je tu dost, tak se zeptám.. Je to už pár rokl zpátky, co jsem zkoušel demo nějaké hry, o které jsem si dodnes myslel, že to bylo Halo... člověk tam běhal v nějakém skafandru po cizí planetě, střílel růžné svině, mám pocit, že nějakým způsobem mohl i tak trochu létat a celé to mělo mám pocit docela komickou atmosféru, že to byla zkrátka celkem prdel... a bylo 3rd person.... Jenže dneska jsem Halo zkusil a zjistil, že to je 1st person a minimálně prvních pár minut se to tváří děsně vážně... No a můj dotaz teda zní - napadá někoho, co mohla být ta hra, co jsem tehdy hrál? nebo to je opravdu to Halo, jenom to prostě od toiho dema prošlo od toho demíčka nějakým neblahým vývojem..? :o) Díky
0 0
reagovat
takhle z fleku se mi vybavej tyhle moje oblibeny ost - Krull, Femme Fatale, Snake Eyes, King Kong, Army of darkness, 25th Hour, Inside Man (ale ono cokoliv od Blancharda je super), Fight Club, Ninth Gate, Dracula a We own the night (o Killarovi bych mohl napsat to samy co o Blanchardovi), prvni tri Jonesové (tech Williamsu by bylo hafo), 451 Fahrenheita a Vertigo od Herrmana a vetsina veci od Barryho :)
535697
takhle z fleku se mi vybavej tyhle moje oblibeny ost - Krull, Femme Fatale, Snake Eyes, King Kong, Army of darkness, 25th Hour, Inside Man (ale ono cokoliv od Blancharda je super), Fight Club, Ninth Gate, Dracula a We own the night (o Killarovi bych mohl napsat to samy co o Blanchardovi), prvni tri Jonesové (tech Williamsu by bylo hafo), 451 Fahrenheita a Vertigo od Herrmana a vetsina veci od Barryho *:)*
0 0
reagovat
Správně letní Mr. & Mrs. Smith score 8)
535696
Správně letní Mr. & Mrs. Smith score *8)*
0 0
reagovat
Pulp fiction
535695
Pulp fiction
0 0
reagovat
ost - blade runner, predator 2, barbar connan, tenká červená linie, road of perdition, vykoupení z veznice s., bsg 2 sezóna, společenstvo prstenu, černej jestřáb s., ordinace v růžové zahradě...
535693
ost - blade runner, predator 2, barbar connan, tenká červená linie, road of perdition, vykoupení z veznice s., bsg 2 sezóna, společenstvo prstenu, černej jestřáb s., ordinace v růžové zahradě...
0 0
reagovat
Příběhy včelích medvídků
535692
Příběhy včelích medvídků
0 0
reagovat
Conan the Barbarian for sure :D
535691
Conan the Barbarian for sure *:D*
0 0
reagovat

OST

Rozhodně Resident Evil - Apocalypse , to je pořádnej nářez :+ A s těch klidnějších OST asi Highlander 8)
535690
Rozhodně Resident Evil - Apocalypse , to je pořádnej nářez *:+* A s těch klidnějších OST asi Highlander *8)*
OST
0 0
reagovat

OST

Jakej je váš nejoblíbenější?:)
535689
Jakej je váš nejoblíbenější?*:)*
OST
0 0
reagovat

naigoto

Hlad uz napsal novinku. link Ale jinak s tebou souhlasim. Potrebovalo se to uz nejak rozhoupat.
535687
Hlad uz napsal novinku. http://www.moviezone.cz/clanek/15400-warcraft-ocima-sama-raimiho/ Ale jinak s tebou souhlasim. Potrebovalo se to uz nejak rozhoupat.
naigoto
0 0
reagovat
World Of Warcraft bude režírovat Sam Raimi. Sice se na tom bude dělat až po Spidermanovi 4, ale konečně se to nějak rozhoupalo (:
535686
World Of Warcraft bude režírovat Sam Raimi. Sice se na tom bude dělat až po Spidermanovi 4, ale konečně se to nějak rozhoupalo (:
0 0
reagovat
Estonci zničili ostrov, který připlaval z Ruska: komentář pod čarou: Dobře udělali. Taky bych neměl důvěru k něčemu,co přišlo ze země, kde už včera snědli,co měli sníst až zítra. :D Jiří Kučera, Pláná

patrick - tak snad se mu povede lépe než strejdovi...
535685
Estonci zničili ostrov, který připlaval z Ruska: komentář pod čarou: Dobře udělali. Taky bych neměl důvěru k něčemu,co přišlo ze země, kde už včera snědli,co měli sníst až zítra. *:D* Jiří Kučera, Pláná patrick - tak snad se mu povede lépe než strejdovi...
0 0
reagovat

verbst

:+
535675
*:+*
verbst
0 0
reagovat
Way to go, Patrick! link
535674
Way to go, Patrick! http://www.novinky.cz/koktejl/174312-patrick-swayze-bojuje-s-rakovinou-jako-lev-vypada-mnohem-lepe.html
0 0
reagovat
ad Pohoda link (video) :o
535645
ad Pohoda http://tv.sme.sk/v/10667/nestastie-na-pohode-pad-stanu.html (video) *:o*
0 0
reagovat

Spazz

:D :+
535636
*:D* *:+*
Spazz
0 0
reagovat

MeaCulpa

Klasické otázky: Délka pobytu, dúvod cesty, ale třeba i práce v ČR, kde tam budeš bydlet apod. Já to nemám z vlastní zkušenosti, ale kámoš, který v Americe byl, tak říkal že imigrační úředníci se většinou chovají skvěle a nedělají moc problémy.
535633
Klasické otázky: Délka pobytu, dúvod cesty, ale třeba i práce v ČR, kde tam budeš bydlet apod. Já to nemám z vlastní zkušenosti, ale kámoš, který v Americe byl, tak říkal že imigrační úředníci se většinou chovají skvěle a nedělají moc problémy.
MeaCulpa
0 0
reagovat

MeaCulpa

Na uvítanou od nich čekej alspoň dvojitýho cheesburgera s hranolkama, Češi mají ve světě přeci dobrý jméno ;)
535632
Na uvítanou od nich čekej alspoň dvojitýho cheesburgera s hranolkama, Češi mají ve světě přeci dobrý jméno *;)*
MeaCulpa
0 0
reagovat

Karlos

Myšleno ve smyslu "už bych na fesťáky po tomhle radši nelezl":)
535630
Myšleno ve smyslu "už bych na fesťáky po tomhle radši nelezl"*:)*
Karlos
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se