Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87681 - 87700 Napsat příspěvek

Cival

Nikdo neříká že máte dělat web bez reklamy, jen že díky té současné vypadá docela hnusně ;-) (nebo tobě se snad změna barvy MZ lbí?... mě ne, proto jsem se ozval).

Reklama má do designu zapadat, ne ho narušovat - solidních příkladů na netu se dá najít dost, Moviezone nebývala vyjímkou.
535228
Nikdo neříká že máte dělat web bez reklamy, jen že díky té současné vypadá docela hnusně ;-) (nebo tobě se snad změna barvy MZ lbí?... mě ne, proto jsem se ozval). Reklama má do designu zapadat, ne ho narušovat - solidních příkladů na netu se dá najít dost, Moviezone nebývala vyjímkou.
Cival
0 0
reagovat
Problemy nekterych lidi jsou fascinujici. Ale rozumim tomu, neni nad to delat web zadarmo, bez reklamy a tak vubec.
535227
Problemy nekterych lidi jsou fascinujici. Ale rozumim tomu, neni nad to delat web zadarmo, bez reklamy a tak vubec.
0 0
reagovat

HAL

si tu stránku vyzoomuj pomocí ctrl+kolečko. kdyby tu nebyla ta diskuze okolo, tak nevím, že nějaká reklama tu je
535225
si tu stránku vyzoomuj pomocí ctrl+kolečko. kdyby tu nebyla ta diskuze okolo, tak nevím, že nějaká reklama tu je
HAL
0 0
reagovat

HAL

Je doufam jasný, že máme právo do těch reklam kecat, ale chtěli jsme vám to udělat naschvál, protože se nám to moc líbí. Omg :(
535224
Je doufam jasný, že máme právo do těch reklam kecat, ale chtěli jsme vám to udělat naschvál, protože se nám to moc líbí. Omg *:(*
HAL
0 0
reagovat
jejda, to je zas hysterie...
535221
jejda, to je zas hysterie...
0 0
reagovat

st39.6

Až na to že ta světle šedá kompletně zabíjí jinak pěkný design stránky.
Už je to tu horší než na csfd... :-

Sice to jde snadno vrátit do původního modročerného stavu, ale i tak... za nepříjemné překvapení po výborném týdnu na hudebním fesťáku docela nedík.
535220
Až na to že ta světle šedá kompletně zabíjí jinak pěkný design stránky. Už je to tu horší než na csfd... *:-* Sice to jde snadno vrátit do původního modročerného stavu, ale i tak... za nepříjemné překvapení po výborném týdnu na hudebním fesťáku docela nedík.
st39.6
0 0
reagovat
Príde mi, že to muselo zožrať hrozne veľa času, veď to nie je sranda, natočiť to. Ale možno to boli nejakí snobáci, ktorí oslavovali tri dni. ;)
535217
Príde mi, že to muselo zožrať hrozne veľa času, veď to nie je sranda, natočiť to. Ale možno to boli nejakí snobáci, ktorí oslavovali tri dni. *;)*
0 0
reagovat
Huh, tu svatbu dělali kvůli tomu videu, ne? :D :+
535216
Huh, tu svatbu dělali kvůli tomu videu, ne? *:D* *:+*
0 0
reagovat
:D:D:D:+ To musí byť família.
535215
*:D**:D**:D**:+* To musí byť família.
0 0
reagovat
Genious :D:+
535214
Genious *:D**:+*
0 0
reagovat
Tomu říkám svatební video link :D
535213
Tomu říkám svatební video http://vimeo.com/1531870 *:D*
0 0
reagovat
budou, už se finišuje
535182
budou, už se finišuje
0 0
reagovat
tv tipy dnes nebudou ? :)
535153
tv tipy dnes nebudou ? *:)*
0 0
reagovat
To se Cival jenom snaží tajit, že se mi ten film nelíbil :D
535150
To se Cival jenom snaží tajit, že se mi ten film nelíbil *:D*
0 0
reagovat
Akorát se rozházela nějak grafika u hodnocení čtenářů v recenzích/trailerech... Např. v Život je boj je tam hodnocení jednoho uživatele, které je zakryto bílou barvou (vím, že je to KarelR, ale beztak :))
535149
Akorát se rozházela nějak grafika u hodnocení čtenářů v recenzích/trailerech... Např. v Život je boj je tam hodnocení jednoho uživatele, které je zakryto bílou barvou (vím, že je to KarelR, ale beztak *:))*
0 0
reagovat
Mno, byl jsem z toho trochu v šoku, ale rychle jsem si zvykl :) a líp se čte obsah kupodivu.
535148
Mno, byl jsem z toho trochu v šoku, ale rychle jsem si zvykl :) a líp se čte obsah kupodivu.
0 0
reagovat
Moc cool to teda nejni ?) .Ale skakaci okna taky moc nemusim. Takze vlastne lepsi nez dratem do oka. Sorry...
535147
Moc cool to teda nejni *?)* .Ale skakaci okna taky moc nemusim. Takze vlastne lepsi nez dratem do oka. Sorry...
0 0
reagovat
me to taky nevadi, vyskakovaci okna bych strilel ?)
535146
me to taky nevadi, vyskakovaci okna bych strilel *?)*
0 0
reagovat
me to prijde hodne cool ... je to imo rozumnej kompromis. bannery nesnasim a ty vyskakovaci okna jsou vrazda. navic si toho ani nevsimnul adblock, takz je to efektivni :D
535145
me to prijde hodne cool ... je to imo rozumnej kompromis. bannery nesnasim a ty vyskakovaci okna jsou vrazda. navic si toho ani nevsimnul adblock, takz je to efektivni *:D*
0 0
reagovat
Ale nepekna... Kdyby aspon byla zbarvena do modra...
A na pleteni pismenek mam papir, takze ;)
535143
Ale nepekna... Kdyby aspon byla zbarvena do modra... A na pleteni pismenek mam papir, takze ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se