Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87581 - 87600 Napsat příspěvek
Nova opět čaruje s ořezem obrazu. Ještě ke všemu mají nějakou vyblitou barvu obrazu :- Štěstí, že Pulp Fiction nepředabovali ?)
535737
Nova opět čaruje s ořezem obrazu. Ještě ke všemu mají nějakou vyblitou barvu obrazu *:-* Štěstí, že Pulp Fiction nepředabovali *?)*
0 0
reagovat
Bloggery z Film School Rejects zabásli na cestě na Comic-Con :D link
535734
Bloggery z Film School Rejects zabásli na cestě na Comic-Con *:D* http://www.filmschoolrejects.com/news/breaking-rejects-staff-arrested-en-route-to-comic-con.php
0 0
reagovat

sohaj

Těsně vedle, ale ňák mám s tímhle zafixován rok 2000, nevím proč (:
535733
Těsně vedle, ale ňák mám s tímhle zafixován rok 2000, nevím proč (:
sohaj
0 0
reagovat
jop v 11 ráno 8)
535732
jop v 11 ráno *8)*
0 0
reagovat
naigoto: 1999;)
535731
naigoto: 1999*;)*
0 0
reagovat
ad zatmeni:
Aby se nam nezacli mnozit Asijsky HEROES :D :D :D link
535728
ad zatmeni: Aby se nam nezacli mnozit Asijsky HEROES *:D* *:D* *:D* http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/174387-nejdelsi-uplne-zatmeni-slunce-sledovaly-miliony-lidi.html
0 0
reagovat
V srpnu 2000 bylo u nás slušné zatmění, v Českých Budějovicích to bylo téměř úplné, možná se mýlím, nevím...
535727
V srpnu 2000 bylo u nás slušné zatmění, v Českých Budějovicích to bylo téměř úplné, možná se mýlím, nevím...
0 0
reagovat
Stejnak to není tak cool jako ve filmech, tak co s tím - si pamatuju 10 let zpátky jsme na to koukali se sestrou ale víc by zatemnil oblohu i mrak před bouřkou :-
535724
Stejnak to není tak cool jako ve filmech, tak co s tím - si pamatuju 10 let zpátky jsme na to koukali se sestrou ale víc by zatemnil oblohu i mrak před bouřkou *:-*
0 0
reagovat
Jo, to je a v Česku bude viditelné až právě v roce 2135. Ale pokud ti řeknou, že další zatmění Slunce bude až v tomto roce (tedy 2135), tak je to na pováženou.
535723
Jo, to je a v Česku bude viditelné až právě v roce 2135. Ale pokud ti řeknou, že další zatmění Slunce bude až v tomto roce (tedy 2135), tak je to na pováženou.
0 0
reagovat

Spazz

Giants... tak na ty bych si nevzpoměl... každopádně díky že jsi se zeptal... asi brzy seženu a projedu... žralok, nebo otočená gravitace je naprosto nekompromisní :+
535722
Giants... tak na ty bych si nevzpoměl... každopádně díky že jsi se zeptal... asi brzy seženu a projedu... žralok, nebo otočená gravitace je naprosto nekompromisní *:+*
Spazz
0 0
reagovat
Tak ten pás úplného zatmění je velmi tenký a pokud má přejít přes naše území, tak to klidně tak dlouho potrva. Naposledy byl nejblíž myslím v Rakousku. Jinak se o to moc nezajímám, tak se možná pletu.
535721
Tak ten pás úplného zatmění je velmi tenký a pokud má přejít přes naše území, tak to klidně tak dlouho potrva. Naposledy byl nejblíž myslím v Rakousku. Jinak se o to moc nezajímám, tak se možná pletu.
0 0
reagovat
Tak jsem si po dlouhé době pustil zprávy na Nově a zase se pěkně předvedli. Na téma úplné zatmění Slunce nám oznámili, že další bude prý až v roce 2135:-
535720
Tak jsem si po dlouhé době pustil zprávy na Nově a zase se pěkně předvedli. Na téma úplné zatmění Slunce nám oznámili, že další bude prý až v roce 2135*:-*
0 0
reagovat
Jsme se teď s Nataschou bavili o japonských TV soutěžích a ještě jsem před chvílí sjel to nejlepší z Takeshiho hradu a vím, že tu byl někde článek právě o těch soutěžích se spousty odkazů na YT, ale nemůžu ho najít. Jestli někdo ví název.
535719
Jsme se teď s Nataschou bavili o japonských TV soutěžích a ještě jsem před chvílí sjel to nejlepší z Takeshiho hradu a vím, že tu byl někde článek právě o těch soutěžích se spousty odkazů na YT, ale nemůžu ho najít. Jestli někdo ví název.
0 0
reagovat

rcorp

Kurnik, je to ono! Díky moc :o)
535718
Kurnik, je to ono! Díky moc :o)
rcorp
0 0
reagovat
ale kdeze nema to ani 9 :D
535717
ale kdeze nema to ani 9 *:D*
0 0
reagovat
Citizen Kabuto mne napadl tzaky ale ten je starý přes 10 let...
535716
Citizen Kabuto mne napadl tzaky ale ten je starý přes 10 let...
0 0
reagovat
Za mrzkých 5.99 dolarů ke koupi tu: link
535715
Za mrzkých 5.99 dolarů ke koupi tu: http://www.gog.com/en/gamecard/giants_citizen_kabuto
0 0
reagovat
Giants: Citizen Kabuto
535714
Giants: Citizen Kabuto
0 0
reagovat
Jim byl bomba, to zas jo :o))

kurec, mám pocit, že na to už nepříjdu... pamatuju si to fakt jenom matně... Halu to imho podobné fakt bylo...a mise v tom demu byla na nějakém ostrově tuším...
535702
Jim byl bomba, to zas jo :o)) kurec, mám pocit, že na to už nepříjdu... pamatuju si to fakt jenom matně... Halu to imho podobné fakt bylo...a mise v tom demu byla na nějakém ostrově tuším...
0 0
reagovat
Spazz: Když jsem zahlídnul ,,skafandr" a, že to byla celkem prdel, vzpomněl jsem si na Earthworm Jima, ale to jsem úplně mimo ... to bylo 2D, taky bych řek, že kultovka, ale snad ještě o nějaký ten rok starší než MDK.
535701
Spazz: Když jsem zahlídnul ,,skafandr" a, že to byla celkem prdel, vzpomněl jsem si na Earthworm Jima, ale to jsem úplně mimo ... to bylo 2D, taky bych řek, že kultovka, ale snad ještě o nějaký ten rok starší než MDK.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se