Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87541 - 87560 Napsat příspěvek
wow,ze stargate jsem nevidel ani jednu epizodu celou, ale tohle vypada luxusne. :+
535882
wow,ze stargate jsem nevidel ani jednu epizodu celou, ale tohle vypada luxusne. *:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

Ja to nejprve vypnul. A pak az mi bracha rekl, ze je to opravdovy :D Jinak triky vypadaji na dobre urovni. Lepsi ne Atlantis, ale jinak mam strach. Velkej
535881
Ja to nejprve vypnul. A pak az mi bracha rekl, ze je to opravdovy *:D* Jinak triky vypadaji na dobre urovni. Lepsi ne Atlantis, ale jinak mam strach. Velkej
TedGeorge
0 0
reagovat
btw uz se "tesim" na SAW 7 ve 3D :D
535880
btw uz se "tesim" na SAW 7 ve 3D *:D*
0 0
reagovat

Resident Evil: Afterlife Coming in 3D!

link - 3D... Jamesuv kamerovy system... TRILOGIE... celkem dostavaj sveho jmena "shock till you drop" :o
535878
http://shocktillyoudrop.com/news/comicconnews.php?id=11172 - 3D... Jamesuv kamerovy system... TRILOGIE... celkem dostavaj sveho jmena "shock till you drop" *:o*
Resident Evil: Afterlife Coming in 3D!
0 0
reagovat
crimson_moon : Povedený video, přihodim do oblíbených ... teda, až si vzpomenu na heslo k profilu, dlouho jsem tam nebyl :)
535867
crimson_moon : Povedený video, přihodim do oblíbených ... teda, až si vzpomenu na heslo k profilu, dlouho jsem tam nebyl *:)*
0 0
reagovat
Ale fajn jsou ty reakce "They canceled SGA for this pile of crap?" :D:+
535864
Ale fajn jsou ty reakce "They canceled SGA for this pile of crap?" *:D**:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

..no ty vole:))
535861
..no ty vole*:))*
TedGeorge
0 0
reagovat
HOLY MOLY! Oni snad utratili 98% rozpoctu za triky a na to "ostatni" uz nezbylo :D
535860
HOLY MOLY! Oni snad utratili 98% rozpoctu za triky a na to "ostatni" uz nezbylo *:D*
0 0
reagovat
První upoutávka na Stargate Universe (nelynčujte mě, když už to sem někdo házel) link Po 20 vteřinách jsem si byl naprosto jistej, že je to fake... :)

Robert Carlyle !!!
535859
První upoutávka na Stargate Universe (nelynčujte mě, když už to sem někdo házel) http://www.youtube.com/watch?v=mUlYsnMoAwk&feature=topvideos Po 20 vteřinách jsem si byl naprosto jistej, že je to fake... :) Robert Carlyle !!!
0 0
reagovat
Mno trefila ho pruzina z Barichellova auta (po nekolika vterinach skakani na trati.. si na nej vyslovene pockala). Tomu rikam pech. link (1:45)
Po te havarii rozhodne nebyl OK, protoze mel trnou ranu nad okem, poskozenou lebku a otres mozku. Ted je uz po operaci na JIP a pry stabilni.
535855
Mno trefila ho pruzina z Barichellova auta (po nekolika vterinach skakani na trati.. si na nej vyslovene pockala). Tomu rikam pech. http://www.youtube.com/watch?v=z0ltCJXSLuw (1:45) Po te havarii rozhodne nebyl OK, protoze mel trnou ranu nad okem, poskozenou lebku a otres mozku. Ted je uz po operaci na JIP a pry stabilni.
0 0
reagovat
Uff, na Nově to zase podali, že je ne-li mrtvej. Docela mě zamrazilo, nejdřív ta nehoda v F2, a pak tohle.
535833
Uff, na Nově to zase podali, že je ne-li mrtvej. Docela mě zamrazilo, nejdřív ta nehoda v F2, a pak tohle.
0 0
reagovat
"Video Games" link (must see pro vsechny hrace):o:+
535824
"Video Games" http://vimeo.com/1743331 (must see pro vsechny hrace)*:o**:+*
0 0
reagovat
No, to byla klika jak na dveřích od blázince link
535822
No, to byla klika jak na dveřích od blázince http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/formulakuvat/kilpailut/2009/755343.jpg
0 0
reagovat
Nebo s hasicím přístrojem
535821
Nebo s hasicím přístrojem
0 0
reagovat
Kus karbonu z Barrichellova monopostu. Pry bude v pohode a do zavodu nastoupi. Coz je mj. ukazka toho, kam to dopracovala bezpecnostni opatreni. Driv by z toho mel minimalne uraz krku (nebo hur... viz par historickych umrti po srazce s ptakem).
535820
Kus karbonu z Barrichellova monopostu. Pry bude v pohode a do zavodu nastoupi. Coz je mj. ukazka toho, kam to dopracovala bezpecnostni opatreni. Driv by z toho mel minimalne uraz krku (nebo hur... viz par historickych umrti po srazce s ptakem).
0 0
reagovat
ojha ono ho fakt nieco trafilo do hlavy:o
535819
ojha ono ho fakt nieco trafilo do hlavy*:o*
0 0
reagovat
Copak se stalo Massovi v kvalifikaci?:o Vypadalo to, že ho trefila plechovka či co a ztratil vědomí:o
535817
Copak se stalo Massovi v kvalifikaci?*:o* Vypadalo to, že ho trefila plechovka či co a ztratil vědomí*:o*
0 0
reagovat
ja som s toho dežo:-
535816
ja som s toho dežo*:-*
0 0
reagovat
ok teda, vydam to hned bez popisku 8)
535810
ok teda, vydam to hned bez popisku *8)*
0 0
reagovat
Aj ten moj tu bude? 8)
...btw. mohol by sa doplnit aj trailer na Giallo
535809
Aj ten moj tu bude? *8)* ...btw. mohol by sa doplnit aj trailer na Giallo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se