Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84221 - 84240 Napsat příspěvek
no na trailer k Heavy Rain to teda rozhodně nemá [link]
470382
no na trailer k Heavy Rain to teda rozhodně nemá [link="http://www.youtube.com/watch?v=zJpCIC9qKL4"][link][/link]
0 0
reagovat
Wow. Bioware dělá jednoznačně nejlepší hry. A ten ala filmový trailer je super
470393
Wow. Bioware dělá jednoznačně nejlepší hry. A ten ala filmový trailer je super
0 0
reagovat
Ale tady člověk ví do čeho jde ;)
470391
Ale tady člověk ví do čeho jde ;)
0 0
reagovat
viz Kněžna Libuše
470390
viz Kněžna Libuše
0 0
reagovat
remus: No jo, "Heart of Courage" udělá epic efekt u každého videa.
470389
remus: No jo, "Heart of Courage" udělá epic efekt u každého videa.
0 0
reagovat
470388
[link="http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-mass-effect/61042"]ME2 launch[/link]*:o**:o**:o**:o*
0 0
reagovat
Mildík: Jak říkáš, jen ty, co mají recenzi.
470398
Mildík: Jak říkáš, jen ty, co mají recenzi.
0 0
reagovat

Hodnocení filmů

Zdravím všechny ;)

Jsem tu nově zaregistrovaný (nicméně MovieZone sleduji již pár let) a započal jsem svoji filmovou kariéru na tomto serveru poctivým hodnocením filmů ...

Mám jednu otázku: Hodnotit lze pouze filmy, které mají napsanou recenzi? Asi to tak už vypadá, nikdo jsem nenašel možnost hodnotit třeb VIM ...

Jenom se ptám, abych neprojel celou abecedu a pak to jel znova 8)
470400
Zdravím všechny *;)* Jsem tu nově zaregistrovaný (nicméně MovieZone sleduji již pár let) a započal jsem svoji filmovou kariéru na tomto serveru poctivým hodnocením filmů ... Mám jednu otázku: Hodnotit lze pouze filmy, které mají napsanou recenzi? Asi to tak už vypadá, nikdo jsem nenašel možnost hodnotit třeb VIM ... Jenom se ptám, abych neprojel celou abecedu a pak to jel znova *8)*
Hodnocení filmů
0 0
reagovat
Ser*e na hry a běžte si poslechnout nějakou pořádnou muziku link
470399
Ser*e na hry a běžte si poslechnout nějakou pořádnou muziku http://www.youtube.com/watch?v=GLuJZf2T2Rk
0 0
reagovat

Gonzi

Díky co-opu hraju s kamarádem na PS3 první Resistance, kterej by mě absolutně samotnýho nebavil, protože je to jako Killzone bez atmosféry:D Nicméně absenci co-opu i Killzone 2 jsem nikdy nepochopil. Mlátičky jsou boží, protože mají co-op, Dvojka Motorstormu ho taky přidala, ale furt je toho děsně málo, i když je co-op na hře to nejlepší už od dávných dob.
470401
Díky co-opu hraju s kamarádem na PS3 první Resistance, kterej by mě absolutně samotnýho nebavil, protože je to jako Killzone bez atmosféry:D Nicméně absenci co-opu i Killzone 2 jsem nikdy nepochopil. Mlátičky jsou boží, protože mají co-op, Dvojka Motorstormu ho taky přidala, ale furt je toho děsně málo, i když je co-op na hře to nejlepší už od dávných dob.
Gonzi
0 0
reagovat

Fluke

Mě přijde obecně divné, když cokoli na konzoli (myslím takové to, co v reklamách machruje, že to zvládá 4 ovladače najednou apod) neumí split screen (a tvůrci si najdou nějakou kreativní výmluvu) zabil bych za pojetí otevřeného světa ala far cry 2, kde to opravdu znamenalo jenom jezdit tam a zpátky jako pi**, nesnáším jednoduše natahovanou hratelnost (né, že to jsou vedlejší questy, ale že je to hlavní linka), páčidlo ve hrách mě taky fascinuje pěkně dlouho. V klasických střílečkách je eskortní, nebo stealth mise vždycky na nic a penalizace za spolubojovníky je naprostý zabiják hratelnosti v nejedné misi a nejedné hře. Ještě bych na seznam přidal přílišné omezování hráče (postava nepřeleze plot, nevykloní se zpoza rohu) ale jinak mi ten týposek mluví hodně z duše.
PS: sorry za dlouhý komment :D
470404
Mě přijde obecně divné, když cokoli na konzoli (myslím takové to, co v reklamách machruje, že to zvládá 4 ovladače najednou apod) neumí split screen (a tvůrci si najdou nějakou kreativní výmluvu) zabil bych za pojetí otevřeného světa ala far cry 2, kde to opravdu znamenalo jenom jezdit tam a zpátky jako pi**, nesnáším jednoduše natahovanou hratelnost (né, že to jsou vedlejší questy, ale že je to hlavní linka), páčidlo ve hrách mě taky fascinuje pěkně dlouho. V klasických střílečkách je eskortní, nebo stealth mise vždycky na nic a penalizace za spolubojovníky je naprostý zabiják hratelnosti v nejedné misi a nejedné hře. Ještě bych na seznam přidal přílišné omezování hráče (postava nepřeleze plot, nevykloní se zpoza rohu) ale jinak mi ten týposek mluví hodně z duše. PS: sorry za dlouhý komment *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Sherlock Holmes

Jedna otázka na skladbu Panic, shear bloody panic - šíleně mi ten začátek (asi 8 tónů) něco připomíná, představte si to jako orchestr, né jako housle... nemohl jsem se toho zbavit v kině a teď mi to pořád zní v hlavě a nevím co to je... kdyby někdo pomohl, byl bych rád (v hlavě mi zní ten "originál")
470406
Jedna otázka na skladbu [b]Panic, shear bloody panic[/b] - šíleně mi ten začátek (asi 8 tónů) něco připomíná, představte si to jako orchestr, né jako housle... nemohl jsem se toho zbavit v kině a teď mi to pořád zní v hlavě a nevím co to je... kdyby někdo pomohl, byl bych rád (v hlavě mi zní ten "originál")
Sherlock Holmes
0 0
reagovat

HAL

Náhodou to má point :+ a pobavilo :D
470409
Náhodou to má point *:+* a pobavilo *:D*
HAL
0 0
reagovat

HAL

Já se u toho bavil, a s co-opem a checkpointy musím souhlasit.
470408
Já se u toho bavil, a s co-opem a checkpointy musím souhlasit.
HAL
0 0
reagovat

Fluke

Wow, dementnejsi clanek o hrach jsem uz dlouho nevidel.
470407
Wow, dementnejsi clanek o hrach jsem uz dlouho nevidel.
Fluke
0 0
reagovat
link báječnej článek o tom, čím by se hry měli řídit, dost jsem se pobavili:+
470416
http://www.cracked.com/article_16196_the-7-commandments-all-video-games-should-obey_p1.html báječnej článek o tom, čím by se hry měli řídit, dost jsem se pobavili*:+*
0 0
reagovat
nevi někdo kdy bude mit premieru pokračovani Patku 13 ?? trailer jsem na to ještě neviděl !!
470417
nevi někdo kdy bude mit premieru pokračovani Patku 13 ?? trailer jsem na to ještě neviděl !!
0 0
reagovat

strangercz

Diky, ja vim, ze toho bude urcite hodne, spise mi slo o doporuceni ;)
470425
Diky, ja vim, ze toho bude urcite hodne, spise mi slo o doporuceni *;)*
strangercz
0 0
reagovat
Disk: V horni casti obrazu bezi japonsky text. ;)
470429
Disk: V horni casti obrazu bezi japonsky text. *;)*
0 0
reagovat

terminator007

shedow azyl na andělu nevinný bar na národní třídě. v praze toho je spousta stačí hledat.
470434
shedow azyl na andělu nevinný bar na národní třídě. v praze toho je spousta stačí hledat.
terminator007
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se