Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84181 - 84200 Napsat příspěvek

Cival - embed

Mno pokud vím, tak na podobné věci se používá tag object a typ flash a né embed - jestli vám to tam nějaký admin dělá automaticky jenom z linku, tak to je hodně jednoduchá oprava, jinak bych teda doporučoval si u těch videjí přímo embed část zdrojáku zobrazit (je to snad všude) a tu zkopírovat.
470214
Mno pokud vím, tak na podobné věci se používá tag object a typ flash a né embed - jestli vám to tam nějaký admin dělá automaticky jenom z linku, tak to je hodně jednoduchá oprava, jinak bych teda doporučoval si u těch videjí přímo embed část zdrojáku zobrazit (je to snad všude) a tu zkopírovat.
Cival - embed
0 0
reagovat

popik

Viděl jsem to náhodně v TV a přijemně mne to překvapilo. TOmu režisérovi bych klidně prsknul nějaký celovečerák link :+
470213
Viděl jsem to náhodně v TV a přijemně mne to překvapilo. TOmu režisérovi bych klidně prsknul nějaký celovečerák http://www.youtube.com/watch?v=twzy26y2_wc *:+*
popik
0 0
reagovat

popik

Nevim kdo videl nebo nevidel, ale ten klip k pisnicce Divokyho Billa - Batalion ma moc peknou kameru...hlavne zabery "vojaku" ...a pak ze to nejde, udelat filmovej vizual v ceskych pomerech ...houby z voctem:(
470215
Nevim kdo videl nebo nevidel, ale ten klip k pisnicce Divokyho Billa - Batalion ma moc peknou kameru...hlavne zabery "vojaku" ...a pak ze to nejde, udelat filmovej vizual v ceskych pomerech ...houby z voctem*:(*
popik
0 0
reagovat
Myslite že Avatar uspěje na oskarech? Podle mě by to už bylo moc, par sošek by asi dostat měl za triky a tak podobně ale jinak by mé to dost překvapilo.
470218
Myslite že Avatar uspěje na oskarech? Podle mě by to už bylo moc, par sošek by asi dostat měl za triky a tak podobně ale jinak by mé to dost překvapilo.
0 0
reagovat
scroochy: To neni zakazany, to je jen neni uplne idealne prizpusobeny embedum - a ja s tim nic neudelam.
470217
scroochy: To neni zakazany, to je jen neni uplne idealne prizpusobeny embedum - a ja s tim nic neudelam.
0 0
reagovat

Cival

No, kdyby jednou. Musí si to člověk otevřít v novým okně, kde se mu to začne znova bufferovat a tam si to dát do full screenu a znova spustit. Pokud nemáte nějaký konkrétní důvod, proč to mít zakázaný, tak by bylo fajn, kdyby jste to nějak povolili, protože je to fakt opruz :-/
470219
No, kdyby jednou. Musí si to člověk otevřít v novým okně, kde se mu to začne znova bufferovat a tam si to dát do full screenu a znova spustit. Pokud nemáte nějaký konkrétní důvod, proč to mít zakázaný, tak by bylo fajn, kdyby jste to nějak povolili, protože je to fakt opruz :-/
Cival
0 0
reagovat
Je to nejak takhle v adminu... a snad neni takovej problem si jednou kliknout navic, ne?
470221
Je to nejak takhle v adminu... a snad neni takovej problem si jednou kliknout navic, ne?
0 0
reagovat
Taky mám stejný problém.
470222
Taky mám stejný problém.
0 0
reagovat

KARLOS

U trailerů jo, ale já mluvím třeba u embednutejch YT videích. U těch mi FS nikdy nejde. Odjakživa. Ale jenom na MZ právě.
470223
U trailerů jo, ale já mluvím třeba u embednutejch YT videích. U těch mi FS nikdy nejde. Odjakživa. Ale jenom na MZ právě.
KARLOS
0 0
reagovat
Firefox i IE fullscreen normálně jede ;)...
470224
Firefox i IE fullscreen normálně jede ;)...
0 0
reagovat

scroochy

chyba bude asi na tvém přijímači, tady to funguje
470225
chyba bude asi na tvém přijímači, tady to funguje
scroochy
0 0
reagovat
Můžu se zeptat, z jakýho důvodu na MZ u videí nikdy nefunguje full screen? Chápu, že to máte nějak zakázaný, ale nechápu proč. :o
470226
Můžu se zeptat, z jakýho důvodu na MZ u videí nikdy nefunguje full screen? Chápu, že to máte nějak zakázaný, ale nechápu proč. *:o*
0 0
reagovat
Bravo házenkáři:+ Ale to drama na konci si mohli odpustit, to není nic pro moje nervy:)
470228
Bravo házenkáři*:+* Ale to drama na konci si mohli odpustit, to není nic pro moje nervy*:)*
0 0
reagovat

Snipsley

:D:+
470227
*:D**:+*
Snipsley
0 0
reagovat

Shakers

Jo, my jsme se tak bili taky. :D
470229
Jo, my jsme se tak bili taky. *:D*
Shakers
0 0
reagovat
Kdo neviděl trailer Čepel smrti jako by neprožil největší překvapení roku!
470264
Kdo neviděl trailer Čepel smrti jako by neprožil největší překvapení roku!
0 0
reagovat

okkac

JJ to je.Bol by som prekvapeny keby sa tam mlatili hokejkami:D
470277
JJ to je.Bol by som prekvapeny keby sa tam mlatili hokejkami*:D*
okkac
0 0
reagovat

shakers

Bitky dospělých jsou celkem drsné, ale u těch malých prcků je to spíše zábavné:D
470276
Bitky dospělých jsou celkem drsné, ale u těch malých prcků je to spíše zábavné*:D*
shakers
0 0
reagovat

Dalsia hromadna bitka v Ruskom hokeji

470278
http://sportky.topky.sk/c/41052/video-v-rusku-sa-hromadne-pobili-10-rocne-deti
Dalsia hromadna bitka v Ruskom hokeji
0 0
reagovat
11 nejlepších hororů podle Martina Scorseseho. link Výběr je to trošku starosvětský
470279
11 nejlepších hororů podle Martina Scorseseho. http://www.firstshowing.net/2009/10/30/martin-scorsese-picks-11-scariest-horror-movies-of-all-time/ Výběr je to trošku starosvětský
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se