Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84201 - 84220 Napsat příspěvek
V liště máte chybku. Kravena by si neměl zahrát Owen Wilson ale Clive Owen ;)
470287
V liště máte chybku. Kravena by si neměl zahrát Owen Wilson ale Clive Owen *;)*
0 0
reagovat
Náhodou sympatické, film hnus, ale jestli se budou prodávat i jiné amatérské filmy a začnou se vybírat i jiné (třeba i lepší) kousky, tak by to bylo hodně dobré.
470288
Náhodou sympatické, film hnus, ale jestli se budou prodávat i jiné amatérské filmy a začnou se vybírat i jiné (třeba i lepší) kousky, tak by to bylo hodně dobré.
0 0
reagovat
Jako amatéřina por kamarády a volně publikovatelná na internetu jo, ale do kina:D:-
470289
Jako amatéřina por kamarády a volně publikovatelná na internetu jo, ale do kina*:D**:-*
0 0
reagovat
Go crazy pokračuje po Herculovi 3D v krasojízdě. Chtít za tohle 69 kč to chce opravdu hodně velký koule link Ten trailer je opravdu unikátní:-
470290
Go crazy pokračuje po Herculovi 3D v krasojízdě. Chtít za tohle 69 kč to chce opravdu hodně velký koule http://www.csfd.cz/film/229857-cepel-smrti/videa/ Ten trailer je opravdu unikátní*:-*
0 0
reagovat

Gonzi

Není zač;)
470302
Není zač*;)*
Gonzi
0 0
reagovat

sohaj

to BBC Jižní Pacifik má kvanta úžasných záběrů, jsem někde v půlce prvního dílu a už musím poděkovat za parádní tip :+
470315
to BBC Jižní Pacifik má kvanta úžasných záběrů, jsem někde v půlce prvního dílu a už musím poděkovat za parádní tip *:+*
sohaj
0 0
reagovat

Shakers

Já hlasuju pro Aliens. V tom období byl Horner ještě originální (viz. třeba geniální Krull)
470342
Já hlasuju pro Aliens. V tom období byl Horner ještě originální (viz. třeba geniální Krull)
Shakers
0 0
reagovat
Ktory je podla vas naj. soundtrack od Hornera v Cameronovych filmoch?Aliens,Avatar,Titanic
470341
Ktory je podla vas naj. soundtrack od Hornera v Cameronovych filmoch?Aliens,Avatar,Titanic
0 0
reagovat

Star Wars & Adidias

To už jste viděli? :)*

link
470340
To už jste viděli? *:)** http://www.youtube.com/watch?v=ZooYDKIDOaQ
Star Wars & Adidias
0 0
reagovat

Fahrenheit

S tímhle musím s rcorpem souhlasit, sice Fahrenheit nepovažuju za s*ačku, ale má pravdu. O to víc to bolí, protože ta hra v pozdější fázi vypadá, jako by vám někdo z knížky vytrhal důležitý kapitoly.
470355
S tímhle musím s rcorpem souhlasit, sice Fahrenheit nepovažuju za s*ačku, ale má pravdu. O to víc to bolí, protože ta hra v pozdější fázi vypadá, jako by vám někdo z knížky vytrhal důležitý kapitoly.
Fahrenheit
0 0
reagovat
Spoilery Spoilery

Stačilo by pararelní linka s tím "klanem" (nebo místo toho bych tam ale nechal jen toho hlavního týpka) a trochu lepší vysvětlení schopností (ne "najednou jsem to cítil") a trochu míň WTF konec (UI fialový klan? :o)

důvodů pro zfilmování by byla spousta, třeba už jenom ten útěk od policie, nebo parádní půlená kamera a ta zmia by šla zachytit ve filmu ještě líp.
470358
Spoilery Spoilery Stačilo by pararelní linka s tím "klanem" (nebo místo toho bych tam ale nechal jen toho hlavního týpka) a trochu lepší vysvětlení schopností (ne "najednou jsem to cítil") a trochu míň WTF konec (UI fialový klan? *:o*) důvodů pro zfilmování by byla spousta, třeba už jenom ten útěk od policie, nebo parádní půlená kamera a ta zmia by šla zachytit ve filmu ještě líp.
0 0
reagovat
Spoilery Spoilery

Trochu přepálenej? Tak to je hodně velký eufemismus. :)) Začíná to jako zajímavé mystické krimi, pak se to přehoupne k přinejlepším průměrnému dílu Akt X a pak už jenom následuje jedno WTF za druhým s takovou kadencí, že jsem fakt nestíhal. :)) A pak se to nedá pořádně hrát, ale to by už u filmu nevadilo.
470361
Spoilery Spoilery Trochu přepálenej? Tak to je hodně velký eufemismus. *:))* Začíná to jako zajímavé mystické krimi, pak se to přehoupne k přinejlepším průměrnému dílu Akt X a pak už jenom následuje jedno WTF za druhým s takovou kadencí, že jsem fakt nestíhal. *:))* A pak se to nedá pořádně hrát, ale to by už u filmu nevadilo.
0 0
reagovat
rcorp: konec je trochu přepálenej, ale rozhodně to není sračka :(:))
470362
rcorp: konec je trochu přepálenej, ale rozhodně to není sračka *:(**:))*
0 0
reagovat
Fahrenheit je hrozná s****a, takže by si to zasloužilo maximálně Uwe Bolla, 2 miliony rozpočet a jednu rozpadlou rumunskou továrnu. :))
470364
Fahrenheit je hrozná s****a, takže by si to zasloužilo maximálně Uwe Bolla, 2 miliony rozpočet a jednu rozpadlou rumunskou továrnu. *:))*
0 0
reagovat
Proč zfilmovávat něco co už prakticky je film?
470363
Proč zfilmovávat něco co už prakticky je film?
0 0
reagovat

Mel Džibsn

O Heavy rain se snažím radši nepřemýšlet, protože konzoli nemám a HR mě uchvátil od prvního tech dema link (Pro stále nejdokonalejší herní trailer všech dob - ano grafika zastarala, motion capture taky, jenže o to vůbec nejde - je to všemi těmi drobnými pohyby, oči a dokonalá kamera díky které to nikdy nezastará )

okkac: měli zfilmovat už fahrenheit :-
470365
O Heavy rain se snažím radši nepřemýšlet, protože konzoli nemám a HR mě uchvátil od prvního tech dema http://www.youtube.com/watch?v=-1DDcI7ixUY (Pro stále nejdokonalejší herní trailer všech dob - ano grafika zastarala, motion capture taky, jenže o to vůbec nejde - je to všemi těmi drobnými pohyby, oči a dokonalá kamera díky které to nikdy nezastará ) okkac: měli zfilmovat už fahrenheit *:-*
Mel Džibsn
0 0
reagovat

Mel Džibsn

Docela pěkný (až na ty trapný klišé), ale mráz mě z toho teda po zádech nešel...
470377
Docela pěkný (až na ty trapný klišé), ale mráz mě z toho teda po zádech nešel...
Mel Džibsn
0 0
reagovat
link docela drsný fotky a ten nadpis tomu dost sedí:)
470380
http://smilepanic.com/index.php/fun/35-fun-and-danger/50-shit-happens-number-1.html docela drsný fotky a ten nadpis tomu dost sedí:)
0 0
reagovat

Mel Džibsn

To vypadá tak filmově, že je jen otázkou času, než bude adaptace.
470381
To vypadá tak filmově, že je jen otázkou času, než bude adaptace.
Mel Džibsn
0 0
reagovat
no na trailer k Heavy Rain to teda rozhodně nemá [link]
470382
no na trailer k Heavy Rain to teda rozhodně nemá [link="http://www.youtube.com/watch?v=zJpCIC9qKL4"][link][/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se