Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 83101 - 83120 Napsat příspěvek
Taky mě to zajímá:)
542615
Taky mě to zajímá*:)*
0 0
reagovat

online Oscars

půjde někde sledovat online přenos z Oscarů?
542606
půjde někde sledovat online přenos z Oscarů?
online Oscars
0 0
reagovat

killerzeli

Špatně jsem to napsal. Myslím ve všech českých. Třeba na bwin je to všechno, jenže si jen kvůli tomuhle nebudu zakládat na bwin účet.
542562
Špatně jsem to napsal. Myslím ve všech českých. Třeba na bwin je to všechno, jenže si jen kvůli tomuhle nebudu zakládat na bwin účet.
killerzeli
0 0
reagovat
Protože to jsou jediné kategorie, které někoho doopravdy zajímají a ty, kteří ty sázky vypisují se v nich zase tak moc nevyznají.

A někde je mají všechny, jen musíš umět hledat.
542561
Protože to jsou jediné kategorie, které někoho doopravdy zajímají a ty, kteří ty sázky vypisují se v nich zase tak moc nevyznají. A někde je mají všechny, jen musíš umět hledat.
0 0
reagovat
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, proč ve všech sázkových kancelářích mají na výběr jen asi ze 6 kategorií na oskarech? Vážně by mě to zajímalo. Děkuji
542560
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, proč ve všech sázkových kancelářích mají na výběr jen asi ze 6 kategorií na oskarech? Vážně by mě to zajímalo. Děkuji
0 0
reagovat

RainMakeR

nn neobjednávám vím že to nejde mám ho jen v košíku abych na něj po výplatě nezapomněl :D
542553
nn neobjednávám vím že to nejde mám ho jen v košíku abych na něj po výplatě nezapomněl *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

liuk

No takže vlastně za posledních 10 let se to stalo už 3 krát.
542552
No takže vlastně za posledních 10 let se to stalo už 3 krát.
liuk
0 0
reagovat

strangercz

ty to objednáváš přes ten official adidas eshop ?jak to dostaneš do čr ?oni tam snad nemaj doručení do čr :(
542551
ty to objednáváš přes ten official adidas eshop ?jak to dostaneš do čr ?oni tam snad nemaj doručení do čr :(
strangercz
0 0
reagovat

RainMakeR

to tričku už mám týden v košíku a čekám na výplatu :D
542550
to tričku už mám týden v košíku a čekám na výplatu *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

Snipsley

s botama průser.sice tam maj "něco" ale malý čísla.maj tam 2 druhy stormtrooper(nizky a vysoky) a dneska tam měli i takový černý docela vpohodě a pak černý se zlatym napisem starwars ale max číslo 11ka
maj tam i
link
link
link
ale velikosti S,M max L.ja měl opravdu štěstí na poslední XL
542549
s botama průser.sice tam maj "něco" ale malý čísla.maj tam 2 druhy stormtrooper(nizky a vysoky) a dneska tam měli i takový černý docela vpohodě a pak černý se zlatym napisem starwars ale max číslo 11ka maj tam i http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=3733989 http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=3733993 http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=3733992 ale velikosti S,M max L.ja měl opravdu štěstí na poslední XL
Snipsley
0 0
reagovat

RainMakeR

Těžká závist. Já bych ale radši nějaké z těch bot, ty mě dostaly. :+
542547
Těžká závist. Já bych ale radši nějaké z těch bot, ty mě dostaly. *:+*
RainMakeR
0 0
reagovat
:+:D
542546
*:+**:D*
0 0
reagovat
542545
[link="http://www.youtube.com/watch?v=HCy4Icr43hk&feature=popt00us06"]The people of Uganda[/link]*:D*
0 0
reagovat
link

tohle jsem si dneska koupil :))
542544
http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=3733991 tohle jsem si dneska koupil :))
0 0
reagovat
C.C.Baxter: No vždyť. :) Hurt Locker i Bigelow vyhraje. ;)
542543
C.C.Baxter: No vždyť. :) Hurt Locker i Bigelow vyhraje. *;)*
0 0
reagovat

liuk

Jenomže Hurt Locker vyhraje nejspíš i nejlepší film. :D
542542
Jenomže Hurt Locker vyhraje nejspíš i nejlepší film. *:D*
liuk
0 0
reagovat

MeaCulpa

Když začala sezóna, tak se to postovalo v seriálový diskuzi:)
542541
Když začala sezóna, tak se to postovalo v seriálový diskuzi:)
MeaCulpa
0 0
reagovat
Měli jste si to natipovat, když to ještě šlo (TipSport to z nějakýho důvodu zrušil), i s Českými lvy - tam bylo pár velmi pravděpodobných vítězů s velmi dobrými kurzy. Já si svůj lístek vyhnal až na 1:2000, ale mám tam i Colina Firtha a Meryl Streep, kteří mi to pravděpodobně pokazej.
542540
Měli jste si to natipovat, když to ještě šlo (TipSport to z nějakýho důvodu zrušil), i s Českými lvy - tam bylo pár velmi pravděpodobných vítězů s velmi dobrými kurzy. Já si svůj lístek vyhnal až na 1:2000, ale mám tam i Colina Firtha a Meryl Streep, kteří mi to pravděpodobně pokazej.
0 0
reagovat
Já si taky vsadím na Bigelow. Za posledních 20 let se stalo třikrát že by Nejlepší film nedosta i Cenu pro nejlepšího režiséra - 1998, 2002, 2005.
542539
Já si taky vsadím na Bigelow. Za posledních 20 let se stalo třikrát že by Nejlepší film nedosta i Cenu pro nejlepšího režiséra - 1998, 2002, 2005.
0 0
reagovat
S Cameronem na tiketu nevyhraješ, režie bude určitě Bigelow. Waltz a Mo'Nique jsou 100% jistota, ale kurzy jsou opravdu bídné.
542538
S Cameronem na tiketu nevyhraješ, režie bude určitě Bigelow. Waltz a Mo'Nique jsou 100% jistota, ale kurzy jsou opravdu bídné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se