Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 83081 - 83100 Napsat příspěvek
Merlin: Koberec ve dvě, o půl třetí vlastní přenos... Konec variabilní, ale kolem páté, či půl šesté by mělo být po všem...
Stream bude nejeden, jak koneber, tak samotné ceny... Linky se tu budou objevovat s neochvějnou pravidelností a s pravidoulnou periodou, neb než se najde něco, co by se nevypínalo je vždycky umění...
Záznam bětšinou je a to i na systému, jehož jméno je tu zapovězeno. Možnosti jsou, ale není nic nad to sledovat přímý přenos...
542662
Merlin: Koberec ve dvě, o půl třetí vlastní přenos... Konec variabilní, ale kolem páté, či půl šesté by mělo být po všem... Stream bude nejeden, jak koneber, tak samotné ceny... Linky se tu budou objevovat s neochvějnou pravidelností a s pravidoulnou periodou, neb než se najde něco, co by se nevypínalo je vždycky umění... Záznam bětšinou je a to i na systému, jehož jméno je tu zapovězeno. Možnosti jsou, ale není nic nad to sledovat přímý přenos...
0 0
reagovat

Oscari

Bohužel, nemám kde si stream pustit (net) ale záznam bych pak taky bral... né nějaký 10 min sestřih... loni jsem se k ničemu ale nedostal :-
542661
Bohužel, nemám kde si stream pustit (net) ale záznam bych pak taky bral... né nějaký 10 min sestřih... loni jsem se k ničemu ale nedostal *:-*
Oscari
0 0
reagovat
To by ale zaměstnavatel zrovna nadšený nebyl ;):D
Ale asi si pak seženu záznam...
542659
To by ale zaměstnavatel zrovna nadšený nebyl ;):D Ale asi si pak seženu záznam...
0 0
reagovat
Lidicky, mohl by mi nekdo sesumirovat od kdy do kdy oscari bezi, jestli je na netu nejakej stream a jestli se potom nekde objevi stahnutelny zaznam? Dekuji
542658
Lidicky, mohl by mi nekdo sesumirovat od kdy do kdy oscari bezi, jestli je na netu nejakej stream a jestli se potom nekde objevi stahnutelny zaznam? Dekuji
0 0
reagovat
Nebo je treti moznost, divat se, jit drimat a na praci se vyprdnout:)
542657
Nebo je treti moznost, divat se, jit drimat a na praci se vyprdnout*:)*
0 0
reagovat
Před sruhou by se i něco takového tady objevit mohlo ;)...
JInak se pořád rozhoduju, jestli se dívat a pak celý zírřek v práci prozývat, nebo se na to vyprdnout a přečíst si jen to nejpodstatnější - výsledky ;)...
542654
Před sruhou by se i něco takového tady objevit mohlo ;)... JInak se pořád rozhoduju, jestli se dívat a pak celý zírřek v práci prozývat, nebo se na to vyprdnout a přečíst si jen to nejpodstatnější - výsledky ;)...
0 0
reagovat

ABC

Něco jako HD Stream ABC asi nikde nenajdu co? :D
542649
Něco jako HD Stream ABC asi nikde nenajdu co? :D
ABC
0 0
reagovat
Rozhodně jeden z lepších a zábavnějších lvů
542635
Rozhodně jeden z lepších a zábavnějších lvů
0 0
reagovat
Videl som záverečných 10 minút a bolo to také peklo, že si radšej 10x za sebou pustím Ace Ventura Jr.
542634
Videl som záverečných 10 minút a bolo to také peklo, že si radšej 10x za sebou pustím Ace Ventura Jr.
0 0
reagovat
Tak musím svá slova vzít zpět, protože se z toho vyvinul poměrně zábavný přenos.
542633
Tak musím svá slova vzít zpět, protože se z toho vyvinul poměrně zábavný přenos.
0 0
reagovat
Aha, veselá scénka...veselé. :))
542630
Aha, veselá scénka...veselé. *:))*
0 0
reagovat
Já to zapnul až před chvílí a nějak mi není jasné, jaktože to už dávno neskončilo, teď asi během pěti minut vyhlásili tři kategorie. :) A minule taky nebyly u nominovaných ukázky, nebo to je novinka?
542629
Já to zapnul až před chvílí a nějak mi není jasné, jaktože to už dávno neskončilo, teď asi během pěti minut vyhlásili tři kategorie. :) A minule taky nebyly u nominovaných ukázky, nebo to je novinka?
0 0
reagovat

český lev

Já se to budu snažit vydržet, ale už od úvodních minut je to tragédie jako každý rok.
542627
Já se to budu snažit vydržet, ale už od úvodních minut je to tragédie jako každý rok.
český lev
0 0
reagovat

Český lev

To jim to vybavení vážně odešlo? Jestli to mělo být vtipné, tak to bylo slabé, jestli měli vážně poruchu, tak je to smutné:D
542626
To jim to vybavení vážně odešlo? Jestli to mělo být vtipné, tak to bylo slabé, jestli měli vážně poruchu, tak je to smutné*:D*
Český lev
0 0
reagovat
Taky mě to zajímá:)
542615
Taky mě to zajímá*:)*
0 0
reagovat

online Oscars

půjde někde sledovat online přenos z Oscarů?
542606
půjde někde sledovat online přenos z Oscarů?
online Oscars
0 0
reagovat

killerzeli

Špatně jsem to napsal. Myslím ve všech českých. Třeba na bwin je to všechno, jenže si jen kvůli tomuhle nebudu zakládat na bwin účet.
542562
Špatně jsem to napsal. Myslím ve všech českých. Třeba na bwin je to všechno, jenže si jen kvůli tomuhle nebudu zakládat na bwin účet.
killerzeli
0 0
reagovat
Protože to jsou jediné kategorie, které někoho doopravdy zajímají a ty, kteří ty sázky vypisují se v nich zase tak moc nevyznají.

A někde je mají všechny, jen musíš umět hledat.
542561
Protože to jsou jediné kategorie, které někoho doopravdy zajímají a ty, kteří ty sázky vypisují se v nich zase tak moc nevyznají. A někde je mají všechny, jen musíš umět hledat.
0 0
reagovat
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, proč ve všech sázkových kancelářích mají na výběr jen asi ze 6 kategorií na oskarech? Vážně by mě to zajímalo. Děkuji
542560
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, proč ve všech sázkových kancelářích mají na výběr jen asi ze 6 kategorií na oskarech? Vážně by mě to zajímalo. Děkuji
0 0
reagovat

RainMakeR

nn neobjednávám vím že to nejde mám ho jen v košíku abych na něj po výplatě nezapomněl :D
542553
nn neobjednávám vím že to nejde mám ho jen v košíku abych na něj po výplatě nezapomněl *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se