|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 82941 - 82960
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4147
- 4148
- 4149
- .
- 7037
- 7038
Karbous
No reklamy a upozornění taky nemám rád, ale bez čeho se neobejdu je menu.
|
reagovat
|
Karbous
Disney je typická ku*va, kde se musíš na blu překlikat deseti blbejma ukázkama:)
|
reagovat
|
okkac
Chvála bohu za ty Blu-raye, který když dá člověk do mechaniky, tak začnou rovnou přehrávat film. I když mám pocit, že jich taky moc není.
|
reagovat
|
popik
Hej lidi uz dlouho shanim uvodni melodii/song z tehle budouci rezniciny link nevite jestli to je vylozene jen pro tenhle trailer nebo je nekde ta music full ke stazeni?
|
reagovat
|
Mantreg: Krot sa kamo...toto neni prvy krat co ti uletel nejaky spoiler, ja som napriklad Dextera este nevidel najnovsiu seriu, tak to nejako oznacuj vyditelne pls!
|
reagovat
|
Jeržik
v tej hre sú roboti nejakí divní ... zato na tom koncepte sa podobajú robotom z filmu
|
reagovat
|
MeaCulpa
Tak stejné to bylo na začátku s Guyem a pak s tím doktorem (SPOILER - Prostě vrahoun z Dextera
- SPOILER) vždy jsem si říkal tak a teď už... a ono ne... škoda...
- SPOILER) vždy jsem si říkal tak a teď už... a ono ne... škoda...
|
reagovat
|
taky jsem si říkal, Ralph je tady a teď se to pořádně rozjede a prásk
Tohle spíš cameo udělal Bigelow z kamarádšoftu
Tohle spíš cameo udělal Bigelow z kamarádšoftu|
reagovat
|
Hlavně u téhle scény jsem si říkal "Hele on tu hraje Ralph, teď se to zlomí" a najedou prásk a Voldemort měl prdel na prkně... 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
65Supergirl: Teaser 45Odyssea: KINORIP Prolog 25Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 21Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 19Prachová příšera: Recenze 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara 12Nový Batman našel hvězdnou záporačku

Ale to byl ještě větší pr*ser, jak ten hranej SF z 94.