Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82981 - 83000 Napsat příspěvek
Pe7er: Rekl nejvetsi fakkta. A verbst nastavil ten level debaty hned na zacatku na hodne specificke urovni :D
542828
Pe7er: Rekl nejvetsi fakkta. A verbst nastavil ten level debaty hned na zacatku na hodne specificke urovni *:D*
0 0
reagovat

popik

to CIval: tak nas zasyp fakty at to ma nejakou uroven uroven :D8)
542827
to CIval: tak nas zasyp fakty at to ma nejakou uroven uroven *:D**8)*
popik
0 0
reagovat
Tak teprve tohle je debata o nicem.
542826
Tak teprve tohle je debata o nicem.
0 0
reagovat

popik

Ale ne ja naprosto souhlasim. Po uvodni scene v HL jsem se taky zacal dost nudit, ale porad v nem vidim vetsi reziserskou invenci/napad nez u Avataru. tot vse...
542825
Ale ne ja naprosto souhlasim. Po uvodni scene v HL jsem se taky zacal dost nudit, ale porad v nem vidim vetsi reziserskou invenci/napad nez u Avataru. tot vse...
popik
0 0
reagovat
Avatar je blbost, Hurt Locker měl jak už tu někdo řekl bombastický začátek, ale zabili tam největšího sympaťáka a od té doby útrum a nuda... já osobně jsem fandil Lítá v tom a docela mě mě mrzelo, že odešel s prázdnou... tady už nejde o to kdo byl nejlepší, ale o to kdo dostane těch sošek víc... a to je přeci špatně... nebo ne?
542824
Avatar je blbost, Hurt Locker měl jak už tu někdo řekl bombastický začátek, ale zabili tam největšího sympaťáka a od té doby útrum a nuda... já osobně jsem fandil Lítá v tom a docela mě mě mrzelo, že odešel s prázdnou... tady už nejde o to kdo byl nejlepší, ale o to kdo dostane těch sošek víc... a to je přeci špatně... nebo ne?
0 0
reagovat
pre niekoho je HL nuda na skapanie (ja), niekoho to baví ,takisto Avatar, neviem čo tu riešite, každému sa páči niečo iné
542823
pre niekoho je HL nuda na skapanie (ja), niekoho to baví ,takisto Avatar, neviem čo tu riešite, každému sa páči niečo iné
0 0
reagovat

Gorecki

oh, c'mon... Hurt Locker měl odstřelovačkou scénu nebo zpomalený přefiltrovaný záběry, a už si někdy :::::::::::::::::::::::::spoiler:::::::::::::::::::::::::: viděl hlavního hrdinu říct I am sorry a pak nechat Araba vybouchnout? ::::::::::::::::::::konec spoileru::::::::::::::::::
a co měl Avatar? propojování ocasů? když pominu Gaia koncept, tak opravdu originalitou nezářil...
542822
oh, c'mon... Hurt Locker měl odstřelovačkou scénu nebo zpomalený přefiltrovaný záběry, a už si někdy :::::::::::::::::::::::::spoiler:::::::::::::::::::::::::: viděl hlavního hrdinu říct I am sorry a pak nechat Araba vybouchnout? ::::::::::::::::::::konec spoileru:::::::::::::::::: a co měl Avatar? propojování ocasů? když pominu Gaia koncept, tak opravdu originalitou nezářil...
Gorecki
0 0
reagovat

Popik

A ak sa ti jednotlive zábery z Avatara zdali otrepane a neoriginalne, potom musí byt HL rovno uvedený vo vykladovom slovniku pri slove "klišé";)
542820
A ak sa ti jednotlive zábery z Avatara zdali otrepane a neoriginalne, potom musí byt HL rovno uvedený vo vykladovom slovniku pri slove "klišé"*;)*
Popik
0 0
reagovat

Popik

Ok, takze presne ako som si myslel, že sa bavíme len o formalnej stránke. Škoda, dufal som že hovoríš o "myšlienke", na ktorú sa odvolavali jeho obhajcovia v porovnanim s Avatarom aj pod diskusiou o Oscaroch a nič no.
Btw, to že sa Zemeckis vo svojich 3D pokusoch snažil zobrazovať skutočne postavy bol dobrý fór:D
Odhliadnuc od toho, že Cameronovi "mimozemstania" majú viac života ako všetky Zemeckisove "skutočne" postavy dokopy 8)
542819
Ok, takze presne ako som si myslel, že sa bavíme len o formalnej stránke. Škoda, dufal som že hovoríš o "myšlienke", na ktorú sa odvolavali jeho obhajcovia v porovnanim s Avatarom aj pod diskusiou o Oscaroch a nič no. Btw, to že sa Zemeckis vo svojich 3D pokusoch snažil zobrazovať skutočne postavy bol dobrý fór:D Odhliadnuc od toho, že Cameronovi "mimozemstania" majú viac života ako všetky Zemeckisove "skutočne" postavy dokopy *8)*
Popik
0 0
reagovat
I thought of it. Popik said it. All there is left to say is: Amen
542815
I thought of it. Popik said it. All there is left to say is: Amen
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: Uvod HL mi vyrazil dech...to se Avatarovi jednoduse za celej film nepodarilo. U Avataru jsem mel totiz celej film pocit, ze Cameron po dobu co na nem pracoval jen kopiroval jak svoje drivejsi napady, tak i napady ostatnich lidi at uz z filmove nebo literarni branze a vecpal to do Avataru. Pominu ustredni dejovou linku podobajici se Pocahontas bla bal to mi je jedno, ale temer u vsech zaberu jsem mel pocit, ze uz jsem je nekde videl...Star Wars, Lord of the Rings atd...a nic na tom nezmeni pekny zpracovani...pro me "pekny" nikoliv dech vyrazejici(ostatne dost mi vadi trefovani se do Zemeckise, pac on se narozdil od Camerona snazil ve vetsine jeho filmu zobrazit skutecne postavy a ne prebarvickovane a fosforeskujici mimozemstany) ....
542813
to Gorecki: Uvod HL mi vyrazil dech...to se Avatarovi jednoduse za celej film nepodarilo. U Avataru jsem mel totiz celej film pocit, ze Cameron po dobu co na nem pracoval jen kopiroval jak svoje drivejsi napady, tak i napady ostatnich lidi at uz z filmove nebo literarni branze a vecpal to do Avataru. Pominu ustredni dejovou linku podobajici se Pocahontas bla bal to mi je jedno, ale temer u vsech zaberu jsem mel pocit, ze uz jsem je nekde videl...Star Wars, Lord of the Rings atd...a nic na tom nezmeni pekny zpracovani...pro me "pekny" nikoliv dech vyrazejici(ostatne dost mi vadi trefovani se do Zemeckise, pac on se narozdil od Camerona snazil ve vetsine jeho filmu zobrazit skutecne postavy a ne prebarvickovane a fosforeskujici mimozemstany) ....
popik
0 0
reagovat

Luc44

Možná máš pravdu. Ale v jednom se určitě od Vachlera liším. Nemám problém s negativní kritikou na svou osobu a každou poznámku dokážu přijmout.. Snažím se být věcný a vyjadřovat se ke konkrétnímu tématu. Jestli se mi to daří, nechť posoudí jiní. (Jinak pro další diskuzi můžeme použít vzkazník nebo Facebook, abychom nezatěžovali ostatní uživatele.)
542809
Možná máš pravdu. Ale v jednom se určitě od Vachlera liším. Nemám problém s negativní kritikou na svou osobu a každou poznámku dokážu přijmout.. Snažím se být věcný a vyjadřovat se ke konkrétnímu tématu. Jestli se mi to daří, nechť posoudí jiní. (Jinak pro další diskuzi můžeme použít vzkazník nebo Facebook, abychom nezatěžovali ostatní uživatele.)
Luc44
0 0
reagovat

Disketa

Svým způsobem si vede svou jako ty disku a nikdo mu to neboura, v tom jste prakticky identičtí
542807
Svým způsobem si vede svou jako ty disku a nikdo mu to neboura, v tom jste prakticky identičtí
Disketa
0 0
reagovat
Nemůžu si pomoct, ale ten Vachler je neuvěřitelný trouba a chová se jako kluk, co mu zbourali domeček z písku.:-
542806
Nemůžu si pomoct, ale ten Vachler je neuvěřitelný trouba a chová se jako kluk, co mu zbourali domeček z písku.*:-*
0 0
reagovat

Popik

Tiež no flame, ale skús mi prosím ta popisat, čo konkrétne je to "viac". Všetci sa tým ohanaju, ale ešte som sa to od nikoho z nich nedozvedel.
542805
Tiež no flame, ale skús mi prosím ta popisat, čo konkrétne je to "viac". Všetci sa tým ohanaju, ale ešte som sa to od nikoho z nich nedozvedel.
Popik
0 0
reagovat

verbst

Veď ok, len keď je to pre teba take osobne, nechápem, prečo porovnavas "vitazenie" a "tri miliardy", keď ani jedno z toho sa ta bytostne netýka?)
542804
Veď ok, len keď je to pre teba take osobne, nechápem, prečo porovnavas "vitazenie" a "tri miliardy", keď ani jedno z toho sa ta bytostne netýka*?)*
verbst
0 0
reagovat
Doufám, že ho za letošní(a všechny předešlé Lvy) nakope do řiti...
542803
Doufám, že ho za letošní(a všechny předešlé Lvy) nakope do řiti...
0 0
reagovat
Tetsuo v Hyde Parku. Za chvíli položí Vachlerovi dotaz.:+
542802
Tetsuo v Hyde Parku. Za chvíli položí Vachlerovi dotaz.*:+*
0 0
reagovat
Takže všichni fanboyové kupujou zítra letenky do Indie, jo, když je to tak zasáhlo?
542801
Takže všichni fanboyové kupujou zítra letenky do Indie, jo, když je to tak zasáhlo?
0 0
reagovat
542800
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?id=662829
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se