Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82881 - 82900 Napsat příspěvek

Fluke

Souhlas, naštěstí na to stačí ale jedno tlačítko "top menu".
542882
Souhlas, naštěstí na to stačí ale jedno tlačítko "top menu".
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

No reklamy a upozornění taky nemám rád, ale bez čeho se neobejdu je menu.
542881
No reklamy a upozornění taky nemám rád, ale bez čeho se neobejdu je menu.
Karbous
0 0
reagovat

Karbous

Disney je typická ku*va, kde se musíš na blu překlikat deseti blbejma ukázkama:)
542880
Disney je typická ku*va, kde se musíš na blu překlikat deseti blbejma ukázkama:)
Karbous
0 0
reagovat

okkac

jop, tohle je fakt hodně smutné :D:D
542879
jop, tohle je fakt hodně smutné *:D**:D*
okkac
0 0
reagovat

okkac

Chvála bohu za ty Blu-raye, který když dá člověk do mechaniky, tak začnou rovnou přehrávat film. I když mám pocit, že jich taky moc není.
542874
Chvála bohu za ty Blu-raye, který když dá člověk do mechaniky, tak začnou rovnou přehrávat film. I když mám pocit, že jich taky moc není.
okkac
0 0
reagovat

popik

Hej lidi uz dlouho shanim uvodni melodii/song z tehle budouci rezniciny link nevite jestli to je vylozene jen pro tenhle trailer nebo je nekde ta music full ke stazeni?
542868
Hej lidi uz dlouho shanim uvodni melodii/song z tehle budouci rezniciny http://www.youtube.com/watch?v=ZYXr9ciKffA nevite jestli to je vylozene jen pro tenhle trailer nebo je nekde ta music full ke stazeni?
popik
0 0
reagovat
smutné, ale pravdivé...
542867
smutné, ale pravdivé...
0 0
reagovat
Proč je filmové pirátství lepší, než legální koupě :D link
542866
Proč je filmové pirátství lepší, než legální koupě :D http://i.imgur.com/GxzeV.jpg
0 0
reagovat
Ten Vachler se teda rozjel....
542865
Ten Vachler se teda rozjel....
0 0
reagovat
No vzhledem k tomu, že je to ten vrah z první série...
542862
No vzhledem k tomu, že je to ten vrah z první série...
0 0
reagovat
Mantreg: Krot sa kamo...toto neni prvy krat co ti uletel nejaky spoiler, ja som napriklad Dextera este nevidel najnovsiu seriu, tak to nejako oznacuj vyditelne pls!
542861
Mantreg: Krot sa kamo...toto neni prvy krat co ti uletel nejaky spoiler, ja som napriklad Dextera este nevidel najnovsiu seriu, tak to nejako oznacuj vyditelne pls!
0 0
reagovat

Jeržik

v tej hre sú roboti nejakí divní ... zato na tom koncepte sa podobajú robotom z filmu
542860
v tej hre sú roboti nejakí divní ... zato na tom koncepte sa podobajú robotom z filmu
Jeržik
0 0
reagovat
Vy ste dobrý spoilerovači, teď každej ví koho odprásknou:D
542859
Vy ste dobrý spoilerovači, teď každej ví koho odprásknou*:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Tak stejné to bylo na začátku s Guyem a pak s tím doktorem (SPOILER - Prostě vrahoun z Dextera :D - SPOILER) vždy jsem si říkal tak a teď už... a ono ne... škoda...;)
542858
Tak stejné to bylo na začátku s Guyem a pak s tím doktorem (SPOILER - Prostě vrahoun z Dextera *:D* - SPOILER) vždy jsem si říkal tak a teď už... a ono ne... škoda...*;)*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Ty concept-arty z Transformers jsou nejpravděpodobněji z téhle hry: link
542857
Ty concept-arty z Transformers jsou nejpravděpodobněji z téhle hry: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=35961&r=top
0 0
reagovat
taky jsem si říkal, Ralph je tady a teď se to pořádně rozjede a prásk:D Tohle spíš cameo udělal Bigelow z kamarádšoftu
542855
taky jsem si říkal, Ralph je tady a teď se to pořádně rozjede a prásk*:D* Tohle spíš cameo udělal Bigelow z kamarádšoftu
0 0
reagovat
Hlavně u téhle scény jsem si říkal "Hele on tu hraje Ralph, teď se to zlomí" a najedou prásk a Voldemort měl prdel na prkně... :D
542854
Hlavně u téhle scény jsem si říkal "Hele on tu hraje Ralph, teď se to zlomí" a najedou prásk a Voldemort měl prdel na prkně... *:D*
0 0
reagovat

Pe7er

:+
542853
*:+*
Pe7er
0 0
reagovat
Od tej doby co boli oskari sa tu riesia iba dva filmy.Zaujimave 8)
542852
Od tej doby co boli oskari sa tu riesia iba dva filmy.Zaujimave *8)*
0 0
reagovat

jhr

a kdo by ho sejmul, kdyz ten černoch se k tomu moc neměl a několik minut mu trvalo, než se vzpamatoval a uklidnil na střílení, za tu dobu by bylo normálně asi po něm, když předtím během chvíle ten irácký zastřelil tři. Prostě to bylo udělané jen pro účel filmu, bohužel velmi divně. A nejsem jedinej, komu se nelíbí tato scéna.
542851
a kdo by ho sejmul, kdyz ten černoch se k tomu moc neměl a několik minut mu trvalo, než se vzpamatoval a uklidnil na střílení, za tu dobu by bylo normálně asi po něm, když předtím během chvíle ten irácký zastřelil tři. Prostě to bylo udělané jen pro účel filmu, bohužel velmi divně. A nejsem jedinej, komu se nelíbí tato scéna.
jhr
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se