Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82581 - 82600 Napsat příspěvek
The Joker: Jo bola to nuda...just kidding vobec som to nevidel.:))
543789
The Joker: Jo bola to nuda...just kidding vobec som to nevidel.*:))*
0 0
reagovat
No... Webber na konci rozhodně nebyl k mé spokojenosti... :D:(
543788
No... Webber na konci rozhodně nebyl k mé spokojenosti... *:D**:(*
0 0
reagovat
ještě že sem nakonec vstal, dneska to bylo něco... :+ (hlavně Webber ke konci dobře) :D
543787
ještě že sem nakonec vstal, dneska to bylo něco... *:+* (hlavně Webber ke konci dobře) *:D*
0 0
reagovat
Tak a teď mi ještě něco říkejte o nudnosti F1... :))
543786
Tak a teď mi ještě něco říkejte o nudnosti F1... *:))*
0 0
reagovat

Spazz

Zasnoubení docela cool :D a jen btw, k tomu poslednímu článku ti komentuje nějaká filda, a u toho jsem se hodně nasmál. :D
543778
Zasnoubení docela cool *:D* a jen btw, k tomu poslednímu článku ti komentuje nějaká filda, a u toho jsem se hodně nasmál. *:D*
Spazz
0 0
reagovat

Kamy

:D:+
543776
*:D**:+*
Kamy
0 0
reagovat

Spazz

konečně... :D:+
543775
konečně... *:D**:+*
Spazz
0 0
reagovat

Kamy

Je třeba dostat do kina i ženy. :)
543772
Je třeba dostat do kina i ženy. *:)*
Kamy
0 0
reagovat

Iron Man

543771
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2010/03/iron-man.jpg
Iron Man
0 0
reagovat
V indicke klasice Main hoon na je i rotace kamery kolem postavy a la Neo uhybajici kulkam. Akorat v indickem filmu uhyba indicky agent v prestrojeni za studenta slinam prskajiciho profesora. 8) Jeden z nejlepsich foru v tom filmu, umocneny povedenou slovni narazkou na Matrix. Film bych indickym panicum s klidem doporucil. Ve Svetozoru na platne to byla pecka.
543766
V indicke klasice Main hoon na je i rotace kamery kolem postavy a la Neo uhybajici kulkam. Akorat v indickem filmu uhyba indicky agent v prestrojeni za studenta slinam prskajiciho profesora. *8)* Jeden z nejlepsich foru v tom filmu, umocneny povedenou slovni narazkou na Matrix. Film bych indickym panicum s klidem doporucil. Ve Svetozoru na platne to byla pecka.
0 0
reagovat
Po dlouhé době jsem na blog hodil dva nové příspěvky.... hádám, že ten poslední by se mohl líbit všem..... :-D tŠup
543763
Po dlouhé době jsem na blog hodil dva nové příspěvky.... hádám, že ten poslední by se mohl líbit všem..... :-D [link="http://camfrlik.blog.cz"]tŠup[/link]
0 0
reagovat

popik

asi poprvé, co vidím něco scifi zásahovku se scifi vybavením a mám pocit, že je to naprosto realistické (jde mi o vybavení a jeho využití) fakt masox :+
543755
asi poprvé, co vidím něco scifi zásahovku se scifi vybavením a mám pocit, že je to naprosto realistické (jde mi o vybavení a jeho využití) fakt masox *:+*
popik
0 0
reagovat

Jin

A Morfeus obtloustlejší ind s velkým plnovousem ... :D
543754
A Morfeus obtloustlejší ind s velkým plnovousem ... *:D*
Jin
0 0
reagovat
Mne taketo indske srandicky pripadaju trapne.
543753
Mne taketo indske srandicky pripadaju trapne.
0 0
reagovat
A úplně vynechali Trinity. Ta mohla vypadat zajímavě jako Indka s červenou tečkou na čele. :)
543752
A úplně vynechali Trinity. Ta mohla vypadat zajímavě jako Indka s červenou tečkou na čele. *:)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

to je neuvěřitelné :-
543750
to je neuvěřitelné *:-*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Ale maji to vychytane skoro zaber po zaberu i ten indsky neo pouziva stejne pohyby ...
543749
Ale maji to vychytane skoro zaber po zaberu i ten indsky neo pouziva stejne pohyby ...
0 0
reagovat
Matrix po bollywoodsku: Link
543748
Matrix po bollywoodsku: [link="http://www.youtube.com/watch?v=XhGrA0KwkVg&NR=1"]Link[/link]
0 0
reagovat
Covece ty si jak tie fanynky Twilightu:D, tiez strasne disktuju, ale len o svojom filme:D
543745
Covece ty si jak tie fanynky Twilightu*:D*, tiez strasne disktuju, ale len o svojom filme*:D*
0 0
reagovat
nevim,proc zde resite takovy veci o kterejch se stejne nedomluvite...meli byste rozebirat dulezity temata...nemate moc casu.....21.12.2012...vsichni vime co se stane:):D8)
543742
nevim,proc zde resite takovy veci o kterejch se stejne nedomluvite...meli byste rozebirat dulezity temata...nemate moc casu.....21.12.2012...vsichni vime co se stane:)*:D**8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se