Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82181 - 82200 Napsat příspěvek
Na novinkách mimo jsou prakticky pořád. I když uznávám, že tohle je o něco větší úlet, než obvykle :)
545157
Na novinkách mimo jsou prakticky pořád. I když uznávám, že tohle je o něco větší úlet, než obvykle :)
0 0
reagovat
link ? předpokládám, že Novinky.cz jen nezaznamenali, že je bond u ledu... A nebo vědí víc než já.:)
545156
http://www.novinky.cz/zena/styl/198575-hleda-se-nova-bond-girl-nejvetsi-sanci-maji-nebezpecne-brunety.html ? předpokládám, že Novinky.cz jen nezaznamenali, že je bond u ledu... A nebo vědí víc než já.*:)*
0 0
reagovat

Madea goes ve vězení

:D:D:D:+
545154
*:D**:D**:D**:+*
Madea goes ve vězení
0 0
reagovat
Masakr:D
545153
Masakr*:D*
0 0
reagovat

wtf

Vsimli jste si tohohle? text_odkazu
To je oficialni preklad? Docela masakr, ne? :)
545152
Vsimli jste si tohohle? [link="http://www.csfd.cz/film/43020-madea-goes-ve-vezeni/"]text_odkazu[/link] To je oficialni preklad? Docela masakr, ne? *:)*
wtf
0 0
reagovat
Humdia-humdia?:)) U mna vedie jednoznacne vedie ten typek s granatometom.:+
545151
Humdia-humdia?*:))* U mna vedie jednoznacne vedie ten typek s granatometom.*:+*
0 0
reagovat

popik

to Bachy: Jestli myslis tu co ja, tak v ni jednoznacne kraluje jedinej vopravdovej zijici superhrdina Bear Grylls a jeho pavouci :D
545147
to Bachy: Jestli myslis tu co ja, tak v ni jednoznacne kraluje jedinej vopravdovej zijici superhrdina Bear Grylls a jeho pavouci *:D*
popik
0 0
reagovat
Ta reklama na discovery je úžasná
545146
Ta reklama na discovery je úžasná
0 0
reagovat
Lidi když kliknete na pravým okraji u tabulek "TOP filmy podle uživatelů", "Nejočekávanější filmy" a "TOP trailery podle uživatelů" na odkaz "kompletní žebříček" tak vás to taky místo žebříčku hodí jenom na začátek aktuální stránky? Nevím jestli to děla už delší dobu nebo se to tu řešilo, ale podle mě to je bug.:(
545145
Lidi když kliknete na pravým okraji u tabulek "TOP filmy podle uživatelů", "Nejočekávanější filmy" a "TOP trailery podle uživatelů" na odkaz "kompletní žebříček" tak vás to taky místo žebříčku hodí jenom na začátek aktuální stránky? Nevím jestli to děla už delší dobu nebo se to tu řešilo, ale podle mě to je bug.*:(*
0 0
reagovat
poki a ROBBERY: :D No doufam, ze ten soudnej den nastane do 14-ti dnu ;)
545144
poki a ROBBERY: *:D* No doufam, ze ten soudnej den nastane do 14-ti dnu *;)*
0 0
reagovat

popik

to Memphis: pisu si te:D
to terminator007: To driv nastane soudnej den, nez Reds zacnou vyhravat dalsi tituly a porazet Bluesl :D
545143
to Memphis: pisu si te*:D* to terminator007: To driv nastane soudnej den, nez Reds zacnou vyhravat dalsi tituly a porazet Bluesl *:D*
popik
0 0
reagovat
memphis > jelikoz nemam tuseni, o cem mluvis, tak si s tim adblock ocividne rady vi...
545142
memphis > jelikoz nemam tuseni, o cem mluvis, tak si s tim adblock ocividne rady vi...
0 0
reagovat

terminator007

Tady na MovieZone vladnou modre odstiny :D
545141
Tady na MovieZone vladnou modre odstiny *:D*
terminator007
0 0
reagovat
Doufam, ze to Chelsea pos... uplne k smrti ji nesnasim! ;) UNITED FOREVER!
545139
Doufam, ze to Chelsea pos... uplne k smrti ji nesnasim! *;)* UNITED FOREVER!
0 0
reagovat

popik, ROBBERY

jestli zakládáte klub, zapište mě taky :D:+

OT: můžu mít dotaz, kdy zmizí ta otravná věc s Focusem tady nahoře? vypadá to dost hnusně a adblock si s tim neví rady... :-/
545140
jestli zakládáte klub, zapište mě taky *:D**:+* OT: můžu mít dotaz, kdy zmizí ta otravná věc s Focusem tady nahoře? vypadá to dost hnusně a adblock si s tim neví rady... :-/
popik, ROBBERY
0 0
reagovat
jasne musime pristi kolo vykrast Anfield a na zaver doma Wigan a je to, I HATE UNITED !!! :D
545138
jasne musime pristi kolo vykrast Anfield a na zaver doma Wigan a je to, I HATE UNITED !!! *:D*
0 0
reagovat

popik

alespon ten golovej sestrih .. diky moc8) TITUL JE NAS!:D Chelsea forever...
545136
alespon ten golovej sestrih .. diky moc*8)* TITUL JE NAS!*:D* Chelsea forever...
popik
0 0
reagovat

popicek

Stoke dostal klepec:D, Kalou hattrick, Frankie 2 banany ... neco je tu link
545135
Stoke dostal klepec*:D*, Kalou hattrick, Frankie 2 banany ... neco je tu http://www.manchelivarse.com/2010/04/video-chelsea-vs-stoke-city-highlights.html
popicek
0 0
reagovat

popik

jen tak se chci zeptat jestli nekdo nezna nejakou stranku, kde by se dalo podivat na zaznamy utkani premier league...jde mi o dnesni zapas Chelsea-Stoke City___???
545134
jen tak se chci zeptat jestli nekdo nezna nejakou stranku, kde by se dalo podivat na zaznamy utkani premier league...jde mi o dnesni zapas Chelsea-Stoke City___???
popik
0 0
reagovat

Fluke

Pilotovaná verze tohoto imho nikdy nebude, velké raketoplány měl nahradit Orion, který je ale teď víceméně ve stadiu klinické smrti...
545133
Pilotovaná verze tohoto imho nikdy nebude, velké raketoplány měl nahradit Orion, který je ale teď víceméně ve stadiu klinické smrti...
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se