Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82081 - 82100 Napsat příspěvek
Ale je docela zábavné mrknout na ty statistiky (vyplněno, odesláno, pozastavil jsem se jedině nad otázkou, jestli raději koukáte sami, či ne - já to mám teda půl na půl), které vyhlížení dost geekovsky - jaké znění preferujete a nula u dabingu :D a pak je ještě zajímavé rozložení pracovních sil, ani žádné dítě, ani penzista... Což se není sice čemu divit, když zadávající je sám student, že ;)...
545533
Ale je docela zábavné mrknout na ty statistiky (vyplněno, odesláno, pozastavil jsem se jedině nad otázkou, jestli raději koukáte sami, či ne - já to mám teda půl na půl), které vyhlížení dost geekovsky - jaké znění preferujete a nula u dabingu :D a pak je ještě zajímavé rozložení pracovních sil, ani žádné dítě, ani penzista... Což se není sice čemu divit, když zadávající je sám student, že ;)...
0 0
reagovat

Gonzi

Máš to tam, kapitáne.8)
545531
Máš to tam, kapitáne.*8)*
Gonzi
0 0
reagovat

KarelR

Same here :D
545530
Same here *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Gonzi

Vyplněno a odesláno. Mám pocit, že koukám na moc seriálů... :D
545528
Vyplněno a odesláno. Mám pocit, že koukám na moc seriálů... *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Prosím o vyplnění dotazníku v rámci projektu do školy. Týká se filmů a je v něm jen pár klišé otázek. Zabere možná 2 minuty a mě to hodně pomůže. Facebook distribuce je fajn, ale potřebuji, aby to vyplnili i lidi, co je film alespoň trochu zajímá. Děkuji.
dotaznik
PS: děkuji redakci za toleranci a schovívavost ?)
545527
Prosím o vyplnění dotazníku v rámci projektu do školy. Týká se filmů a je v něm jen pár klišé otázek. Zabere možná 2 minuty a mě to hodně pomůže. Facebook distribuce je fajn, ale potřebuji, aby to vyplnili i lidi, co je film alespoň trochu zajímá. Děkuji. [link="http://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dC1xWU1mb29IVTVDMmNhRmFfaE1Xb3c6MQ"]dotaznik[/link] PS: děkuji redakci za toleranci a schovívavost *?)*
0 0
reagovat

reklama

ojednejte na simzdarma.cz trošku chybka ne? :)
545432
ojednejte na simzdarma.cz trošku chybka ne? *:)*
reklama
0 0
reagovat
Řekl bych že toto je nejzajímavější 3D film jaký se chystá: link :))
545422
Řekl bych že toto je nejzajímavější 3D film jaký se chystá: http://technet.idnes.cz/tec_vesmir.asp?c=A100502_122936_tec_vesmir_pka *:))*
0 0
reagovat

Gorecki

Tak tak Prodigy umí udělat show a slyšet "Smack my bitch up" nebo "Warriors Dance" naživo podle mě bude stát za účast ... ;)
545421
Tak tak Prodigy umí udělat show a slyšet "Smack my bitch up" nebo "Warriors Dance" naživo podle mě bude stát za účast ... *;)*
Gorecki
0 0
reagovat
Mě by taky Prodigy zajímali na RfP víc než ty ostatní dohromady... ale já se stejně snažím našetřit hlavně na takřka bezešvé kombo Karlovy Vary - Masters of Rock - Massive Attack - Front Line Assembly - Letní Filmová Škola - Skinny Puppy
545409
Mě by taky Prodigy zajímali na RfP víc než ty ostatní dohromady... ale já se stejně snažím našetřit hlavně na takřka bezešvé kombo Karlovy Vary - Masters of Rock - Massive Attack - Front Line Assembly - Letní Filmová Škola - Skinny Puppy
0 0
reagovat
Nepodcenujte Prodigy, este aj po tych rokoch dokazu urobit taku show, ze sa Editors alebo Subways mozu hanbit v kute.
545407
Nepodcenujte Prodigy, este aj po tych rokoch dokazu urobit taku show, ze sa Editors alebo Subways mozu hanbit v kute.
0 0
reagovat
Tak já doufal v Rage Against the Machine. Takže letos Brutal a Sweden Rock.
545404
Tak já doufal v Rage Against the Machine. Takže letos Brutal a Sweden Rock.
0 0
reagovat

Memphis

Amen :+:+
545401
Amen *:+**:+*
Memphis
0 0
reagovat
koho zajímaj Prodigy... Muse, Editors, Subways, to je skoro dream line-up :+
545400
koho zajímaj Prodigy... Muse, Editors, Subways, to je skoro dream line-up *:+*
0 0
reagovat

strangercz

Maj tam být i Prodigy ... 8)
545398
Maj tam být i Prodigy ... *8)*
strangercz
0 0
reagovat
Byl jsem na nich pred pul rokem a i tak to se mnou clouma :D
545396
Byl jsem na nich pred pul rokem a i tak to se mnou clouma *:D*
0 0
reagovat

strangercz

oh yes, taky to oslavuju celý odpoledne :+
545395
oh yes, taky to oslavuju celý odpoledne *:+*
strangercz
0 0
reagovat
OT: Muse na Rock for people :+:+:+:+
545394
OT: Muse na Rock for people *:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

kyller

Je to docela fajn, ale chtělo by to víc FPS, je to moc sekaný. Hezký výběr hudby :)
545384
Je to docela fajn, ale chtělo by to víc FPS, je to moc sekaný. Hezký výběr hudby :)
kyller
0 0
reagovat

LINEAGE II - The Story Of The Heroes

S filmom to asi moc spoločného nemá, ale checknite na toto video video. Je to zostrihane z hry Lineage II a snahou bolo zachytiť svet tejto hry epickým filmovým spôsobom. Posúďte sami :D
545382
S filmom to asi moc spoločného nemá, ale checknite na toto video [link="http://www.youtube.com/watch?v=OsVGDZNdfRY"]video[/link]. Je to zostrihane z hry Lineage II a snahou bolo zachytiť svet tejto hry epickým filmovým spôsobom. Posúďte sami *:D*
LINEAGE II - The Story Of The Heroes
0 0
reagovat
KARLOS: Super, já chci jen změnit hudbu u titulků :D takže díky
545362
KARLOS: Super, já chci jen změnit hudbu u titulků *:D* takže díky
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se