Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82041 - 82060 Napsat příspěvek

Bachy

Když už budeš u toho Hitmana (nevim přesně kterej díl, ale ve finále je to úplně jedno, protože jsou super všechny :) ), tak by na škodu rozhodně nebyl taky ,,Kane and Lynch". Životností sice jednohubka, ale rozhodně za to hraní stojí.
545703
Když už budeš u toho Hitmana (nevim přesně kterej díl, ale ve finále je to úplně jedno, protože jsou super všechny *:)* ), tak by na škodu rozhodně nebyl taky ,,Kane and Lynch". Životností sice jednohubka, ale rozhodně za to hraní stojí.
Bachy
0 0
reagovat

imf

Vychází 18. a stejně už je "venku".
545702
Vychází 18. a stejně už je "venku".
imf
0 0
reagovat

HAL

Jedna vec ako to vypada, druha ake to naozaj JE
545701
Jedna vec ako to vypada, druha ake to naozaj JE
HAL
0 0
reagovat
Necekal jsem, ze M:I-IV dostane reziser animaku... Nevim, co mam od toho cekat, nerikam, ze je to spatne, jen si to mozna hned nedovedu predstavit :D
545700
Necekal jsem, ze M:I-IV dostane reziser animaku... Nevim, co mam od toho cekat, nerikam, ze je to spatne, jen si to mozna hned nedovedu predstavit *:D*
0 0
reagovat

Bachy

Urcite zkus jak se pise nize Modern Warfare, Batman Arkham Asylum a myslim, ze by te mohlo chytnout i Star Wars Force Unleashed ;)
545699
Urcite zkus jak se pise nize Modern Warfare, Batman Arkham Asylum a myslim, ze by te mohlo chytnout i Star Wars Force Unleashed *;)*
Bachy
0 0
reagovat
Alan Wake... ne pockat, ta vlastne vychazi az za mesic (nemohl jsem si to odpustit, je to totiz vazne pecka :).
545698
Alan Wake... ne pockat, ta vlastne vychazi az za mesic (nemohl jsem si to odpustit, je to totiz vazne pecka :).
0 0
reagovat

Gorecki

Tu dementně vypadající arkádovou střílečku? :o
545697
Tu dementně vypadající arkádovou střílečku? *:o*
Gorecki
0 0
reagovat
Splinter Cell: Conviction
545696
Splinter Cell: Conviction
0 0
reagovat

Quisp

Machinarium je špičkové. Braid okoštuji. Taktéž děkuji;)
545695
Machinarium je špičkové. Braid okoštuji. Taktéž děkuji*;)*
Quisp
0 0
reagovat
Krom Toho Napoleona to zkusím všechno rád. Napoleona se trošku bojím. Tak to všechno zapíšu a vyzkouším. Dneska si dám Hitmana a pak na to mrknu, díky moc:)
545694
Krom Toho Napoleona to zkusím všechno rád. Napoleona se trošku bojím. Tak to všechno zapíšu a vyzkouším. Dneska si dám Hitmana a pak na to mrknu, díky moc:)
0 0
reagovat

Bachy

Z indie scény doporučuju Machinarium a Braid:+
545693
Z indie scény doporučuju Machinarium a Braid*:+*
Bachy
0 0
reagovat
CoD: Modern Warface 2 nebo Napoleon: Total war
545692
CoD: Modern Warface 2 nebo Napoleon: Total war
0 0
reagovat
Batman: Arkham Asylum. Jednoznačně 8)
545691
Batman: Arkham Asylum. Jednoznačně *8)*
0 0
reagovat
Mass Effect?
545690
Mass Effect?
0 0
reagovat

Pařani

Poraďte mi nějakou fajn hru, co mě bude bavit. Právě jsem dopařili po několikáté Mafii a GTA a zkoušel jsem nejnovější Heroes, ale ty mě nevzali. Tak odpočívám u Worms. Máte nějakou pecku? Můžu cokoliv, mám rád např. Metal Gear sérii, Red Alerty, Call of Duty, Jedi Academy, ale i adventury. Žánr je mi celkem fuk.
545689
Poraďte mi nějakou fajn hru, co mě bude bavit. Právě jsem dopařili po několikáté Mafii a GTA a zkoušel jsem nejnovější Heroes, ale ty mě nevzali. Tak odpočívám u Worms. Máte nějakou pecku? Můžu cokoliv, mám rád např. Metal Gear sérii, Red Alerty, Call of Duty, Jedi Academy, ale i adventury. Žánr je mi celkem fuk.
Pařani
0 0
reagovat
Brad Bird a MI:IV? Sem s tim!
545680
Brad Bird a MI:IV? Sem s tim!
0 0
reagovat
Iron Man 2 Outtakes - link :D
545658
Iron Man 2 Outtakes - http://www.collegehumor.com/video:1935115 *:D*
0 0
reagovat

popik

pokusime se to procpat do verejnopravni TV, jako nahled do zivota mladejch nevzdelanejch lidi uprostred divociny:D
545657
pokusime se to procpat do verejnopravni TV, jako nahled do zivota mladejch nevzdelanejch lidi uprostred divociny*:D*
popik
0 0
reagovat
popik: super biják, zkus to procpat nákýmu distributorovi... ale jako fakt docela pecka... to je parodie na cloverfield a došly prachy co? hele za chvíli příjde kopírák z asylum, na to bacha
545656
popik: super biják, zkus to procpat nákýmu distributorovi... ale jako fakt docela pecka... to je parodie na cloverfield a došly prachy co? hele za chvíli příjde kopírák z asylum, na to bacha
0 0
reagovat
Popiku... to si děláš srandu? takovou blbostí tady otravovat lidi.... bez si raději hrát na píseček s lopatičkou degene:(
545655
Popiku... to si děláš srandu? takovou blbostí tady otravovat lidi.... bez si raději hrát na píseček s lopatičkou degene*:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se