Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 82061 - 82080 Napsat příspěvek

popik

Hele lidi mam tu prvni kamosuv sestrih z jedne takove male akcicky...znali tam nekde zahlednou i me, coz by odhalilo zahadu hlavolamu...kdo je to vlastne ten popik :D. Je to prvni sestrih a delanej v podstate v opilosti, takze budte prisni :D
link
545654
Hele lidi mam tu prvni kamosuv sestrih z jedne takove male akcicky...znali tam nekde zahlednou i me, coz by odhalilo zahadu hlavolamu...kdo je to vlastne ten popik *:D*. Je to prvni sestrih a delanej v podstate v opilosti, takze budte prisni *:D* http://www.youtube.com/watch?v=ORDz2atcSMw&feature=player_embedded#!
popik
0 0
reagovat

Pomoc

Ahoj lidi potřebuji pomoct, rád bych vás poprosil aby jste klikni na tento link,moc mi tím pomužete v jedne soutěži..dekuji předem:)

link
545653
Ahoj lidi potřebuji pomoct, rád bych vás poprosil aby jste klikni na tento link,moc mi tím pomužete v jedne soutěži..dekuji předem*:)* http://litejvtomsemnou.cz/?referal=2738&msgid=6
Pomoc
0 0
reagovat

Muse

celá show na myspace link
Matt prostě umí :+
545645
celá show na myspace http://www.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.videos&videoId=104720086 Matt prostě umí *:+*
Muse
0 0
reagovat

Memphis

no este existuje aj invalidny dochodok 8)
545643
no este existuje aj invalidny dochodok *8)*
Memphis
0 0
reagovat
hlad to akorat nepriradil k filmu, uz by melo byt okej
545642
hlad to akorat nepriradil k filmu, uz by melo byt okej
0 0
reagovat
Ten Garfield je tak zly, ze ani na recenziu nas radsej nepustite?:)
545641
Ten Garfield je tak zly, ze ani na recenziu nas radsej nepustite?:)
0 0
reagovat
zajímavý výsledky, někdo tvrdí, že je v penzi, ale nikdo není starší než 32 let :D:+
545583
zajímavý výsledky, někdo tvrdí, že je v penzi, ale nikdo není starší než 32 let *:D**:+*
0 0
reagovat
Vyplněno, ať slouží :)
545581
Vyplněno, ať slouží :)
0 0
reagovat
vyplneno. a odeslano. a vyslo me, ze nejsem filmovy fanatik, ale serialovy :)
545574
vyplneno. a odeslano. a vyslo me, ze nejsem filmovy fanatik, ale serialovy *:)*
0 0
reagovat

Quisp

naozaj som nečakal že to Vaughn vezme
545573
naozaj som nečakal že to Vaughn vezme
Quisp
0 0
reagovat
3D inkvizice :D link
545571
3D inkvizice *:D* http://www.newsweek.com/id/237110
0 0
reagovat
545568
[link="http://www.collider.com/2010/05/04/matthew-vaughn-directing-x-men-first-class-release-date-june-3-2011/"]Tak Vaughn potvrzený jako režisér X-Men: First Class !!![/link] *:+*
0 0
reagovat

Gonzi

Taktéž vyplněno;)
545566
Taktéž vyplněno*;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Máš to tam ;)
545564
Máš to tam *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Nice:) jinak vyplněno posláno;)
545561
Nice:) jinak vyplněno posláno*;)*
Gonzi
0 0
reagovat
Gonzi: Asi budu zase za extra případ, ale já dával koukání společné a 4-6 filmů za týden, což bylo ve statistice nadprůměr... Ale jak říkám, koukám pravidelně jak sám, tak ve společnosti, to je pak těško ;)...
545559
Gonzi: Asi budu zase za extra případ, ale já dával koukání společné a 4-6 filmů za týden, což bylo ve statistice nadprůměr... Ale jak říkám, koukám pravidelně jak sám, tak ve společnosti, to je pak těško ;)...
0 0
reagovat
Díky všem :) jinak KARLOS - proto říkám klišé otázky... ono když to hodím na fb a moviezone, tak čekám většinu jako vysokoškolské studenty, s výrazným poměrem pirátských zdrojů a zajímavější údaje pro mě jsou preferovaný jazyk (spíše které titulky) a jestli radši sami a s někým :) jinak si myslím, že z toho nějak vyplyne, že lidi, co nakoukávají více věcí je radší sjíždí sami, zatímco lidi, co koukaj sem tam na něco to maj jako spol událost. Mno uvidím :) Každopádně ještě jednou díky, jsem se bál, abych vůbec nabral povinných 30 lidí a takhle to vypadá, že se dostanu na použitelnější statistiku - z více údajů můžu dělat zajímavější průniky 8), výstup sem asi pak linknu taky - ať vidíte, na čem se svým příspěvkem podílíte :)
545548
Díky všem *:)* jinak KARLOS - proto říkám klišé otázky... ono když to hodím na fb a moviezone, tak čekám většinu jako vysokoškolské studenty, s výrazným poměrem pirátských zdrojů a zajímavější údaje pro mě jsou preferovaný jazyk (spíše které titulky) a jestli radši sami a s někým *:)* jinak si myslím, že z toho nějak vyplyne, že lidi, co nakoukávají více věcí je radší sjíždí sami, zatímco lidi, co koukaj sem tam na něco to maj jako spol událost. Mno uvidím *:)* Každopádně ještě jednou díky, jsem se bál, abych vůbec nabral povinných 30 lidí a takhle to vypadá, že se dostanu na použitelnější statistiku - z více údajů můžu dělat zajímavější průniky *8)*, výstup sem asi pak linknu taky - ať vidíte, na čem se svým příspěvkem podílíte *:)*
0 0
reagovat
Vše obstarávám legálně - 0% :D
545544
Vše obstarávám legálně - 0% *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Máš to tam.;)
545542
Máš to tam.*;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

vyplněno, posláno ...
545541
vyplněno, posláno ...
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se