Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81601 - 81620 Napsat příspěvek

Jeffy

Runaway jako song bude podle mě nejlepším songem alba - ta hudba nemá chybu! (Ovšem pokud bude ten originál. Ta prodloužená verze je ke konci nudná. Aneb přemíra auto-tune škodí!) Mě jde o ten "film". Kdyby tam nebyl ten fénix a šílená potřeba zaujmout, tak by se to snad dalo brát jako megaklip na nový album. Ale cpát tam jakejsi "příběh" ... to (mě) akorát nudilo.
A Kanye je génius, a pro mě legenda větší než třeba Tupac nebo Biggie. Si pamatuju, když jsem tenkrát čekal na Graduation... :))

P.S.:Vždyť i Airbender je sračka s geniálním soundtrackem...

P.P.S.: Taky bych chtěl věřit tý desce, ale když to letos ukradl Drake B.o.B., tak už nevěřím ničemu...
554957
Runaway jako song bude podle mě nejlepším songem alba - ta hudba nemá chybu! (Ovšem pokud bude ten originál. Ta prodloužená verze je ke konci nudná. Aneb přemíra auto-tune škodí!) Mě jde o ten "film". Kdyby tam nebyl ten fénix a šílená potřeba zaujmout, tak by se to snad dalo brát jako megaklip na nový album. Ale cpát tam jakejsi "příběh" ... to (mě) akorát nudilo. A Kanye je génius, a pro mě legenda větší než třeba Tupac nebo Biggie. Si pamatuju, když jsem tenkrát čekal na Graduation... :)) P.S.:Vždyť i Airbender je sračka s geniálním soundtrackem... P.P.S.: Taky bych chtěl věřit tý desce, ale když to letos ukradl Drake B.o.B., tak už nevěřím ničemu...
Jeffy
0 0
reagovat

Popíčkovi

100 lidí, 100 chutí. ?)
554910
100 lidí, 100 chutí. *?)*
Popíčkovi
0 0
reagovat

popik

dyt to je hrozny :D
554950
dyt to je hrozny *:D*
popik
0 0
reagovat

verbst

Kdyby ses kouknul na runaway z VMA Awards (na mtv, tady nedostupné), tak z toho mixačního stroje taky neustále pouštěl nějaké rušivé mluvení a hudbu, myslím že je to schválně z jeho strany, jako kdyby chtěl zabránit tomu aby se nám to líbilo - to stejné v tom videu, místa s barevně podbarvenou stylistikou střídají syrové prostředí a rušící elementy - osobně jsem v sobotu skoro celou dobu fascinovaně zíral na 8min verzi link a nedokázal jsem pochopit co se mi na tom tak líbí (kromě hudby, která je fantastická). Kanye se pro mě stává zdaleka nejzajímavějším umělcem současnosti. A deska roku je jistá. :+
554949
Kdyby ses kouknul na runaway z VMA Awards (na mtv, tady nedostupné), tak z toho mixačního stroje taky neustále pouštěl nějaké rušivé mluvení a hudbu, myslím že je to schválně z jeho strany, jako kdyby chtěl zabránit tomu aby se nám to líbilo - to stejné v tom videu, místa s barevně podbarvenou stylistikou střídají syrové prostředí a rušící elementy - osobně jsem v sobotu skoro celou dobu fascinovaně zíral na 8min verzi http://www.youtube.com/watch?v=L7_jYl8A73g&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=ei9y7YTlcfw a nedokázal jsem pochopit co se mi na tom tak líbí (kromě hudby, která je fantastická). Kanye se pro mě stává zdaleka nejzajímavějším umělcem současnosti. A deska roku je jistá. *:+*
verbst
0 0
reagovat
Uuu Satriani v Praze, ale já teď měl 4 koncerty během 10 dní a tak lístky a doprava trochu udělali čáru přes rozpočet. Každopádně ať už čistě on, nebo ještě lépe Chickenfoot nebo G3 link projekt ještě s Vaiem a dalším kytaristou, tak mám co dělat, abych se nenechal zlákat.
554947
Uuu Satriani v Praze, ale já teď měl 4 koncerty během 10 dní a tak lístky a doprava trochu udělali čáru přes rozpočet. Každopádně ať už čistě on, nebo ještě lépe Chickenfoot nebo G3 http://www.youtube.com/watch?v=ts4YHvJYQAI projekt ještě s Vaiem a dalším kytaristou, tak mám co dělat, abych se nenechal zlákat.
0 0
reagovat
Tak me napada - nejde nekdo zitra nahodou na satrianiho?
554945
Tak me napada - nejde nekdo zitra nahodou na satrianiho?
0 0
reagovat
Rorschach by z vas mal radost8)
554944
Rorschach by z vas mal radost*8)*
0 0
reagovat

Lol, ja myslel, ze to jsou nadra :D:D:D
554943
Lol, ja myslel, ze to jsou nadra *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Luke Newman

Aha, já se zapomněl dívat šuro, pak by mi to možná docvaklo.. :D
554935
Aha, já se zapomněl dívat šuro, pak by mi to možná docvaklo.. *:D*
Luke Newman
0 0
reagovat
Aha to je srdce. Když se na to člověk dívá z opačné strany, tak to připomíná vysící koule (ty biologické) a já furt, že nezním, co tím míní :D
554934
Aha to je srdce. Když se na to člověk dívá z opačné strany, tak to připomíná vysící koule (ty biologické) a já furt, že nezním, co tím míní *:D*
0 0
reagovat
srdce = love
554933
srdce = love
0 0
reagovat

deiwi

Co znamená to třetí okénko u Bíbra? Nějak se v těch miliónech zkratek pomalu ztrácím. :D
554932
Co znamená to třetí okénko u Bíbra? Nějak se v těch miliónech zkratek pomalu ztrácím. *:D*
deiwi
0 0
reagovat
554923
[link="http://cheezcomixed.files.wordpress.com/2010/10/c6cf5c1e-69d5-4f33-901e-c1d6c0436b80.jpg"]Big Daddy vs. Justin Bieber[/link] *:))*
0 0
reagovat

Verbst

Me se to libi, video sice nedava moc smysl, ale to snad nevadi ne? Imho je to hlavne hudbni video ~ klip, takze zas tak velky smysl davat nemusi. Tady jde hlavne o hudbu a ta je hodne dobra. Uz aby na me nekde vykouklo to nove album ?)
(je dobty, ze tu jako fanousek KW nejsem sam:))
554922
Me se to libi, video sice nedava moc smysl, ale to snad nevadi ne? Imho je to hlavne hudbni video ~ klip, takze zas tak velky smysl davat nemusi. Tady jde hlavne o hudbu a ta je hodne dobra. Uz aby na me nekde vykouklo to nove album *?)* (je dobty, ze tu jako fanousek KW nejsem sam:))
Verbst
0 0
reagovat
imf: Karel: V pohode, ved ja si vlastne nestazujem. Ze ste vytipnuli v podstate rovnake zabery.:))
554920
imf: Karel: V pohode, ved ja si vlastne nestazujem. Ze ste vytipnuli v podstate rovnake zabery.*:))*
0 0
reagovat

imf

asi tak - vypadá to ultimátně8)
554918
asi tak - vypadá to ultimátně*8)*
imf
0 0
reagovat
Jenom zpetne k bouchackam na hlavni strance. Je to mistni sport... jednou se nam povedlo s Hladem dostat tam sest borcu s kverama. Cas od casu to zkousime trumfnout. :)
554917
Jenom zpetne k bouchackam na hlavni strance. Je to mistni sport... jednou se nam povedlo s Hladem dostat tam sest borcu s kverama. Cas od casu to zkousime trumfnout. :)
0 0
reagovat
Trochu zamrzí spoilery v komentářích u knih, ale to mají snad všechny knižní weby společné. ?)
554898
Trochu zamrzí spoilery v komentářích u knih, ale to mají snad všechny knižní weby společné. *?)*
0 0
reagovat
Jj. Nejhezčí je rozhodně ona a kvůli největšímu počtu knih jsem taky uvažoval o ní. :)
554896
Jj. Nejhezčí je rozhodně ona a kvůli největšímu počtu knih jsem taky uvažoval o ní. *:)*
0 0
reagovat
Ačkoliv to nebyl můj dotaz, díky za tipy, zkusím databazeknih.cz - nejvíc knih, nejlepší design, poměrně svižná :+
554893
Ačkoliv to nebyl můj dotaz, díky za tipy, zkusím databazeknih.cz - nejvíc knih, nejlepší design, poměrně svižná *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se