Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81361 - 81380 Napsat příspěvek
to xxendxx: Je, ale bohuzel ji nemuzu sehnat, shanim na X360 Star Wars Force Unleashed Sith Edition a ona nikde 8) A to bych ji uvital i na PS3... to Vardant: Kdyz mi nejdes, mas u me panaka :D
553229
to xxendxx: Je, ale bohuzel ji nemuzu sehnat, shanim na X360 Star Wars Force Unleashed Sith Edition a ona nikde *8)* A to bych ji uvital i na PS3... to Vardant: Kdyz mi nejdes, mas u me panaka *:D*
0 0
reagovat

Fluke

já bych zůstal u "useless" víc to vystihuje tu lištu :D
553225
já bych zůstal u "useless" víc to vystihuje tu lištu *:D*
Fluke
0 0
reagovat

st39.6

Běžný skotský slovní spojení:D
553224
Běžný skotský slovní spojení*:D*
st39.6
0 0
reagovat
jak muze nekdo, kdo se prestehoval na britsky ostrovy, pouzit spojeni "useless pro oci" je mi vazne zahadou :D:))
553223
jak muze nekdo, kdo se prestehoval na britsky ostrovy, pouzit spojeni "useless pro oci" je mi vazne zahadou *:D**:))*
0 0
reagovat

Fluke

:+ ;) :D
553220
*:+* *;)* *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Aha! Vždycky na ní zapomenu, je taková useless pro oči:/
553221
Aha! Vždycky na ní zapomenu, je taková useless pro oči:/
0 0
reagovat

Fluke

Bylo to v liště ;)
553219
Bylo to v liště *;)*
Fluke
0 0
reagovat
Zmínil tu vůbec někdo, že Cruise je v Praze a zkouší lokace na M:I 4?:)
553218
Zmínil tu vůbec někdo, že Cruise je v Praze a zkouší lokace na M:I 4?:)
0 0
reagovat
Verbst: Ten konec v kostele mě docela zklamal, čekal jsem že narazí na nějakého zloducha a místo toho? A přitom to bylo tak napínavé. Nemyslel jsem to ani trochu ve zlém, jen nechápu proč to muselo končit tak divně.
553207
Verbst: Ten konec v kostele mě docela zklamal, čekal jsem že narazí na nějakého zloducha a místo toho? A přitom to bylo tak napínavé. Nemyslel jsem to ani trochu ve zlém, jen nechápu proč to muselo končit tak divně.
0 0
reagovat
Dík borci. Akorát nechápu koment jhr. Konkrétně co si mám představit pod pojmem " Trapná flanďácká agitka "
553203
Dík borci. Akorát nechápu koment [b]jhr[/b]. Konkrétně co si mám představit pod pojmem " Trapná flanďácká agitka "
0 0
reagovat

terminator007

Řekni jakou hru a třeba ti někdo pomůže hned.
553202
Řekni jakou hru a třeba ti někdo pomůže hned.
terminator007
0 0
reagovat

a4am

Ok tak dík že si byl tak hodnej a odpověděl si a příště bud te lásky a neodpovídej tu za všechní :));)
553201
Ok tak dík že si byl tak hodnej a odpověděl si a příště bud te lásky a neodpovídej tu za všechní *:))**;)*
a4am
0 0
reagovat
link Filmy Quentina Tarantina už nikdy nebudou jako dřív.:-
553200
http://www.slashfilm.com/2010/09/28/sally-menke-quentin-tarantinos-longtime-editor-has-died-at-56/ Filmy Quentina Tarantina už nikdy nebudou jako dřív.*:-*
0 0
reagovat

terminator007

neni jednodusi si ji koupit v anglii a zaplatit cele 1 euro za postovne? A to cele bez prostrednika.
553199
neni jednodusi si ji koupit v anglii a zaplatit cele 1 euro za postovne? A to cele bez prostrednika.
terminator007
0 0
reagovat
A ještě jednou Social Network: Pěti trackový sampler od Trenta Reznora link
553198
A ještě jednou Social Network: Pěti trackový sampler od Trenta Reznora http://www.nullco.com/TSN/
0 0
reagovat
Dotazek... Nejede nekdo nahodou do Nemecka ci Rakouska treba pro nejake blucko, dotycneho bych vyuzil pro koupi jedne hry ;) Diky
553197
Dotazek... Nejede nekdo nahodou do Nemecka ci Rakouska treba pro nejake blucko, dotycneho bych vyuzil pro koupi jedne hry *;)* Diky
0 0
reagovat
verbst: Trapná flanďácká agitka, ale hezky natočená.
8)
553194
verbst: Trapná flanďácká agitka, ale hezky natočená. *8)*
0 0
reagovat
krajec: Díky ;)

Kněz je výbornej, dokázal bych si s ním představit nějakej českej slash horor :D
553193
krajec: Díky *;)* Kněz je výbornej, dokázal bych si s ním představit nějakej českej slash horor *:D*
0 0
reagovat
menší zajímavost, Fincher a Reznor o Social Network link
553192
menší zajímavost, Fincher a Reznor o Social Network http://pitchfork.com/features/interviews/7862-trent-reznor-and-david-fincher/
0 0
reagovat

verbst

"Co to..?" a kněz :D
553191
"Co to..?" a kněz *:D*
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se