Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81121 - 81140 Napsat příspěvek
Nechcem tu zacinat o politike, ale neda mi to nepovzdychnut si, ze na Slovensku neni nikde ziadny volebny special a lá ČT24.:(
547950
Nechcem tu zacinat o politike, ale neda mi to nepovzdychnut si, ze na Slovensku neni nikde ziadny volebny special a lá ČT24.*:(*
0 0
reagovat
Gonzi: Taky bych si nechal pokračování líbit, ale kdyby to byla blbost jako Titáni, tak je mi například pokračování naprosto ukradený.
547949
Gonzi: Taky bych si nechal pokračování líbit, ale kdyby to byla blbost jako Titáni, tak je mi například pokračování naprosto ukradený.
0 0
reagovat

TedGeorge

amen to that ?):-
547948
amen to that *?)**:-*
TedGeorge
0 0
reagovat

Jeržik

to záleží, já totiž chci dvojku, trojku a celkově víc podobných filmů... když to nevydělá, tak to nehrozí :-
547947
to záleží, já totiž chci dvojku, trojku a celkově víc podobných filmů... když to nevydělá, tak to nehrozí *:-*
Jeržik
0 0
reagovat
Ne, to neexistuje. Naštěstí se propadák nerovná špatný film. Jsem raději, že je to dobrý film, než kdyby to byla sračka a vydělala tolik, co Souboj titánů.
547946
Ne, to neexistuje. Naštěstí se propadák nerovná špatný film. Jsem raději, že je to dobrý film, než kdyby to byla sračka a vydělala tolik, co Souboj titánů.
0 0
reagovat
Uff... Přátelé, je mi zle
Karate Kid udělal za pátek 19mega, a bude se blížit 55ce zatímco A-Team se 150m rozpočtem krutě propadl, za pátek blbejch 9 a těžko dá za víkend 30...
Na světě neexistuje spravedlnost, když Karate Kid přeleze 200 milionů jenom v Americe, a A-Team bude rád za 70 a status propadáku...
547945
Uff... Přátelé, je mi zle Karate Kid udělal za pátek 19mega, a bude se blížit 55ce zatímco A-Team se 150m rozpočtem krutě propadl, za pátek blbejch 9 a těžko dá za víkend 30... Na světě neexistuje spravedlnost, když Karate Kid přeleze 200 milionů jenom v Americe, a A-Team bude rád za 70 a status propadáku...
0 0
reagovat

Snipsley

Jop, velmi se povedl, ale počkej, až bude v Pondělí venku cinematic na the Old Republic8)
547936
Jop, velmi se povedl, ale počkej, až bude v Pondělí venku cinematic na the Old Republic*8)*
Snipsley
0 0
reagovat
Když už se tu bavíte o hrách, tak Star Wars má nejlepší cinematic trailery. 8) link
547933
Když už se tu bavíte o hrách, tak Star Wars má nejlepší cinematic trailery. *8)* http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-the-force/101182
0 0
reagovat
C2D E8400, ATI RADEON 4870, 4GB RAm, Win 7. (Skoro) všechno na max, bez záškubu :)
547922
C2D E8400, ATI RADEON 4870, 4GB RAm, Win 7. (Skoro) všechno na max, bez záškubu :)
0 0
reagovat
Co jsem četl,tak to má být prý dost závislé na typu procesoru.Ale do vydániíje ještě čas, takže to třeba doladí.
547921
Co jsem četl,tak to má být prý dost závislé na typu procesoru.Ale do vydániíje ještě čas, takže to třeba doladí.
0 0
reagovat
betu sem rozjel na Atlonu 4200+, 2giga ramky, G8400 gs 256paměti.... sice na low, ale plynule...
547917
betu sem rozjel na Atlonu 4200+, 2giga ramky, G8400 gs 256paměti.... sice na low, ale plynule...
0 0
reagovat
Vždyť jen takhle reklama totálně kvalitou válcuje jakákoliv videa z jejich her link :)

Nároky jsou v pohodě, nějaký C2D a k tomu 8800GT to v pohodě zvládá. Na nejvyšší detaily už je ale potřeba něco silnějšího.
547915
Vždyť jen takhle reklama totálně kvalitou válcuje jakákoliv videa z jejich her http://www.youtube.com/watch?v=pmBtanGjziM *:)* Nároky jsou v pohodě, nějaký C2D a k tomu 8800GT to v pohodě zvládá. Na nejvyšší detaily už je ale potřeba něco silnějšího.
0 0
reagovat

Gonzi, Vardant

Berte to tak že Starcraft je pro mě jedna z pěti nejlepších her všech dob... a tedy se mi opravdu těžko věří že by tohle mohl SC2 překonat. Minimálně tedy videa vypadají o dost méně stylově a atmosfericky :))

fingolfincz
Afaik mám mít SC2 HW nároky hodně minimalistické.
547914
Berte to tak že Starcraft je pro mě jedna z pěti nejlepších her všech dob... a tedy se mi opravdu těžko věří že by tohle mohl SC2 překonat. Minimálně tedy videa vypadají o dost méně stylově a atmosfericky *:))* [b]fingolfincz[/b] Afaik mám mít SC2 HW nároky hodně minimalistické.
Gonzi, Vardant
0 0
reagovat
Blizzard nevydal blbou hru, takže nepochybuju, že si SC užiju. Pokud ho teda rozjedu :-D
547911
Blizzard nevydal blbou hru, takže nepochybuju, že si SC užiju. Pokud ho teda rozjedu :-D
0 0
reagovat

Jeržik

Budu držet palce:D
547912
Budu držet palce*:D*
Jeržik
0 0
reagovat
Gratuluji, snad se do té vybrané společnosti taky za 14 dní zařadím...?):D:D
547910
Gratuluji, snad se do té vybrané společnosti taky za 14 dní zařadím...*?)**:D**:D*
0 0
reagovat
Tak jsem dnes úspěšně také rozšířil řady B(c)lbců:):) Je to zajímavý pocit:D
547909
Tak jsem dnes úspěšně také rozšířil řady B(c)lbců:)*:)* Je to zajímavý pocit*:D*
0 0
reagovat

HAL

podle mě je to naopak pokračování, které bude stát za to a jsem na něj fakt hodně zvědavý - ale je to jen doměnka, navíc nejsem zrovna zarytý fanoušek série... jedničku jsem hrál až zpětně, takže už mi vadily některé překonané herní mechanizmy, ovládání apod.
547908
podle mě je to naopak pokračování, které bude stát za to a jsem na něj fakt hodně zvědavý - ale je to jen doměnka, navíc nejsem zrovna zarytý fanoušek série... jedničku jsem hrál až zpětně, takže už mi vadily některé překonané herní mechanizmy, ovládání apod.
HAL
0 0
reagovat
Jo, Homecoming (ta mise) je IMO určitě nejtěžší z jedničky. Protihráč má tři vystavěný základny a kompletně všechny jednotky k dispozici a vy skoro nic. Od týhle dál už se dá všechno vyhrát blbým masováním Carrierů. V podstatě jediná mise z SC1 kde se člověk trochu zapotí. To v datáči potom je to jiný kafe :)

Jinak si myslim, že jestli Blizz aspoň trochu využije potenciál meziher na palubě Hyperionu a opravdu přizpůsobí styl SP jednotlivejm rasám (důraz na diplomacii u Protosáků), s přehledem to strčí do kapsy nejen jedničku. Bohužel jsem v týhle věci trochu skeptickej; Blizzard to holt čas od času trochu přežene :)
547903
Jo, Homecoming (ta mise) je IMO určitě nejtěžší z jedničky. Protihráč má tři vystavěný základny a kompletně všechny jednotky k dispozici a vy skoro nic. Od týhle dál už se dá všechno vyhrát blbým masováním Carrierů. V podstatě jediná mise z SC1 kde se člověk trochu zapotí. To v datáči potom je to jiný kafe :) Jinak si myslim, že jestli Blizz aspoň trochu využije potenciál meziher na palubě Hyperionu a opravdu přizpůsobí styl SP jednotlivejm rasám (důraz na diplomacii u Protosáků), s přehledem to strčí do kapsy nejen jedničku. Bohužel jsem v týhle věci trochu skeptickej; Blizzard to holt čas od času trochu přežene :)
0 0
reagovat
Videa z Crysis 2 jsou zatím jen z konzolí, což celkovému dojmu moc nepřidá. Far Cry bylo ve své době dost revoluční svojí rozlehlostí a volností pohybu, což se dost podepsalo na hratelnosti. Až na ten závěr s mutanty to bylo dobré.

Crysis zase přineslo oblek díky kterému se dalo hrát několika naprosto odlišnými způsoby. Já měl na všem tlumiče a cloak se nestíhal ani dobíjet, takže z toho byla dost dobrá stealth akce. Warhead už mě tolik nebavil.

A kdo nehrál SC2 betu, tak by hru neměl předem soudit, protože je to pecka ;)
547902
Videa z Crysis 2 jsou zatím jen z konzolí, což celkovému dojmu moc nepřidá. Far Cry bylo ve své době dost revoluční svojí rozlehlostí a volností pohybu, což se dost podepsalo na hratelnosti. Až na ten závěr s mutanty to bylo dobré. Crysis zase přineslo oblek díky kterému se dalo hrát několika naprosto odlišnými způsoby. Já měl na všem tlumiče a cloak se nestíhal ani dobíjet, takže z toho byla dost dobrá stealth akce. Warhead už mě tolik nebavil. A kdo nehrál SC2 betu, tak by hru neměl předem soudit, protože je to pecka *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se