Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81101 - 81120 Napsat příspěvek

mikosuo

asi si si to pomylil so sutazou krasy
547999
asi si si to pomylil so sutazou krasy
mikosuo
0 0
reagovat
Fico možno skončil ale nepáči sa mi predstava že v koalícii bude taký zlepenec pravičiarov
547996
Fico možno skončil ale nepáči sa mi predstava že v koalícii bude taký zlepenec pravičiarov
0 0
reagovat
uprimne dufam ze premierka nebude Radicova na ten ksicht sa nechcem pozerat pri kazdych spravach
547995
uprimne dufam ze premierka nebude Radicova na ten ksicht sa nechcem pozerat pri kazdych spravach
0 0
reagovat

Hellblazer

chvalabohu :D:+
547994
chvalabohu *:D**:+*
Hellblazer
0 0
reagovat
Tak Fico nam konci :D
547993
Tak Fico nam konci *:D*
0 0
reagovat
No hlavně ten váš slavný Fico přivede brzo Slovensko k bankrotu. Mafián, nic jinýho.
547986
No hlavně ten váš slavný Fico přivede brzo Slovensko k bankrotu. Mafián, nic jinýho.
0 0
reagovat
Volby? Ved to je fraska, je uplne jedno kto vyhra....?)
547985
Volby? Ved to je fraska, je uplne jedno kto vyhra....*?)*
0 0
reagovat
Fluke: Co viem, tak nieco take bude, resp. je. Ale bude to formou telefonatov. Nie ako bolo u vas, ze zastavovali ludi hned ako vysli z volebnej miestnosti.
547975
Fluke: Co viem, tak nieco take bude, resp. je. Ale bude to formou telefonatov. Nie ako bolo u vas, ze zastavovali ludi hned ako vysli z volebnej miestnosti.
0 0
reagovat
Kdyby jenom jednou :D
547971
Kdyby jenom jednou *:D*
0 0
reagovat
Tak koukam, že už me někdo předběhl, ale znovu to snad neuškodí.;)
547969
Tak koukam, že už me někdo předběhl, ale znovu to snad neuškodí.*;)*
0 0
reagovat
Tomuhle říkám trailer!! Škoda, že není k filmu, ale ke hře. Ale rozhodně stoji za to vidět! link
547968
Tomuhle říkám trailer!! Škoda, že není k filmu, ale ke hře. Ale rozhodně stoji za to vidět! http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-the-force/101182?type=flv
0 0
reagovat
Vy nemáte na Slovensku exit poll průzkumy??
547966
Vy nemáte na Slovensku exit poll průzkumy??
0 0
reagovat

Loki

aj mňa tieto voľby zaujímajú ale skôr z toho pohľadu ako to celé dopadne čiže ja čakám do 23ej +2hodky a budem sledovať ako sa sčítavajú hlasy cez deň budem pozerať zaujímavejšie veci ako voľby v telke.... dosť že mám isť na úrad odvoliť v takej horúčave :D:D
547959
aj mňa tieto voľby zaujímajú ale skôr z toho pohľadu ako to celé dopadne čiže ja čakám do 23ej +2hodky a budem sledovať ako sa sčítavajú hlasy cez deň budem pozerať zaujímavejšie veci ako voľby v telke.... dosť že mám isť na úrad odvoliť v takej horúčave *:D**:D*
Loki
0 0
reagovat
TedGeorge: Ne, na Slovensku je Slota.
547958
TedGeorge: Ne, na Slovensku je Slota.
0 0
reagovat
TedGeorge::D Nie, my sme tu ako v Pulnocnim Kralovstvi.
547957
TedGeorge:*:D* Nie, my sme tu ako v Pulnocnim Kralovstvi.
0 0
reagovat

Loki

A taky vám na Slovensku tak praží sluníčko?
547955
A taky vám na Slovensku tak praží sluníčko?
Loki
0 0
reagovat
mikosuo: Hej chyba, tieto volby mna dost zaujimaju. Neviem, mozno mna stale stve ta TA3, u ostatnych televizii mi to az tak neva, predsa len nemozu zabit cely den referovanim o volbach, ale TA3 radsej pusti reprizu(!!!) debaty o nejakch fotovoltaickch clankoch(!!!) a dokumentak o Pearl Harboure. Jako, to si robite srandu??! Sa mi zda ako keby to boli nejake komunalne volby. Aspon tak mi pripada, ze sa k tomu stavaju.
547954
mikosuo: Hej chyba, tieto volby mna dost zaujimaju. Neviem, mozno mna stale stve ta TA3, u ostatnych televizii mi to az tak neva, predsa len nemozu zabit cely den referovanim o volbach, ale TA3 radsej pusti reprizu(!!!) debaty o nejakch fotovoltaickch clankoch(!!!) a dokumentak o Pearl Harboure. Jako, to si robite srandu??! Sa mi zda ako keby to boli nejake komunalne volby. Aspon tak mi pripada, ze sa k tomu stavaju.
0 0
reagovat

Loki

až tak ti chýba nejaký špeciál??)
547953
až tak ti chýba nejaký špeciál?*?)*
Loki
0 0
reagovat

jhr

ešte nikto, dnes sú voľby
547952
ešte nikto, dnes sú voľby
jhr
0 0
reagovat
Loki: Kdo u vás vyhrál?
547951
Loki: Kdo u vás vyhrál?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se