Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80101 - 80120 Napsat příspěvek

Mildík

SAW 5 za 5* ok :),
551262
SAW 5 za 5* ok :),
Mildík
0 0
reagovat

CSFD

Již pár let odolávám tomu založit si účet na ČSFD, ono i MZ dost dlouho trvalo, než jsem se přidal mezi vás 8) Ale vypadá to, že nakonec podlehnu i CSFD ... Zajimalo by mě, na jak dlouho vidíte ohodnocení celé moji filmografie (troufám si říci, že něco "málo" mám nakoukáno) ... Přeci jenom u toho nechci strávit mládí ... Je to nějako šikovně uděláno, že se rychle odklikává, nebo člověk musí pěkně každý film odkliknout, najít někde něco atd 8)
551261
Již pár let odolávám tomu založit si účet na ČSFD, ono i MZ dost dlouho trvalo, než jsem se přidal mezi vás *8)* Ale vypadá to, že nakonec podlehnu i CSFD ... Zajimalo by mě, na jak dlouho vidíte ohodnocení celé moji filmografie (troufám si říci, že něco "málo" mám nakoukáno) ... Přeci jenom u toho nechci strávit mládí ... Je to nějako šikovně uděláno, že se rychle odklikává, nebo člověk musí pěkně každý film odkliknout, najít někde něco atd *8)*
CSFD
0 0
reagovat

MAJkLSON

Souhlasím s tebou hra je naprosto parádní, ale není to TA Mafia 2 na kterou se čekalo...
551260
Souhlasím s tebou hra je naprosto parádní, ale není to TA Mafia 2 na kterou se čekalo...
MAJkLSON
0 0
reagovat
Dal som si to opäť zrovna nedávno a ten film na mňa funguje jak sviň. :+
551256
Dal som si to opäť zrovna nedávno a ten film na mňa funguje jak sviň. *:+*
0 0
reagovat
Cyničtější verze (500) Days of Summer. link
551252
Cyničtější verze (500) Days of Summer. http://www.youtube.com/watch?v=Ln29hZ9hhZ0
0 0
reagovat
este stopadesatkrat to nekdo postnete... uz je to tu asi po ctvrty
551249
este stopadesatkrat to nekdo postnete... uz je to tu asi po ctvrty
0 0
reagovat
link

haha Cival a Kocour :-D
551248
http://i37.tinypic.com/nlofig.jpg haha Cival a Kocour :-D
0 0
reagovat

Spazz

Pokud v době, před tvým odjezdem ti bylo sděleno, že až se vrátíš, tak bude vše OK, podle mě bohužel není žádný pádný argument (kdo studuje vysokou školu, tak bohužel ví...), ALE pokud jsi to samé našel i zakotvené ve "školním řádě", tak není co řešit ...

Odjižděl jsi studovat do Číny za určitých podmínek a ty pro tebe prostě platí. Kdyby tyto podmínky změnily během tvého pobytu, tak na tebe se prostě stále vztahují staré podmínky... Říká se tomu "Zákaz retroaktivity". (Případné vyjímky, které jsou možné z tohoto právního principu bych do toho netahal).

Je to něco jako kdyby když tenkrát zaváděli na školách kreditní systém, tak by řekli, že na postup do 5. ročníku je třeba 240 kreditů ... a každý čtvrťák, který nesplní tuto podmínku, tak končí -> končili by všichni, jelikož všichni jeli podle standartního ročníkového systému, tudíž neměli by ani jeden kredit ... A takhle by skončili všichni ...

Menší příklad:
Proto se na Vysokých školách teďka jede sice už kreditní systém, ale ještě doznívají ročníky se starým ročníkovým systémem (problém pak nastává, když někdo z ročníkového systému propadne do kreditního, ale to je něco jiného...) ... Prostě ročníkovým studentům uprostřed studia přijali kreditní systém, ale ten na ně nemá žádný vliv, prostě se řídí starými pravidli atd ...

Snad jsem trochu pomohl ... Podle mě to bude ok ... :+
551246
Pokud v době, před tvým odjezdem ti bylo sděleno, že až se vrátíš, tak bude vše OK, podle mě bohužel není žádný pádný argument (kdo studuje vysokou školu, tak bohužel ví...), [b]ALE[/b] pokud jsi to samé našel i zakotvené ve "školním řádě", tak není co řešit ... Odjižděl jsi studovat do Číny za určitých podmínek a ty pro tebe prostě platí. Kdyby tyto podmínky změnily během tvého pobytu, tak na tebe se prostě stále vztahují staré podmínky... Říká se tomu [b]"Zákaz retroaktivity"[/b]. (Případné vyjímky, které jsou možné z tohoto právního principu bych do toho netahal). Je to něco jako kdyby když tenkrát zaváděli na školách kreditní systém, tak by řekli, že na postup do 5. ročníku je třeba 240 kreditů ... a každý čtvrťák, který nesplní tuto podmínku, tak končí -> končili by všichni, jelikož všichni jeli podle standartního ročníkového systému, tudíž neměli by ani jeden kredit ... A takhle by skončili všichni ... Menší příklad: Proto se na Vysokých školách teďka jede sice už kreditní systém, ale ještě doznívají ročníky se starým ročníkovým systémem (problém pak nastává, když někdo z ročníkového systému propadne do kreditního, ale to je něco jiného...) ... Prostě ročníkovým studentům uprostřed studia přijali kreditní systém, ale ten na ně nemá žádný vliv, prostě se řídí starými pravidli atd ... Snad jsem trochu pomohl ... Podle mě to bude ok ... *:+*
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Vidim, ze bordel je na kazde fakulte. Tak at ti to vyjde, nenech se a klidne se porad s nejakym pravnikem, co se da pripadne delat - aspon az takhle daleko to pro nektere zaslo u nas na fakulte.:-
551237
Vidim, ze bordel je na kazde fakulte. Tak at ti to vyjde, nenech se a klidne se porad s nejakym pravnikem, co se da pripadne delat - aspon az takhle daleko to pro nektere zaslo u nas na fakulte.*:-*
Spazz
0 0
reagovat
to je materiál na Občanský Judo nebo černý ovce :)

budeš slavne
551236
to je materiál na Občanský Judo nebo černý ovce :) budeš slavne
0 0
reagovat
Vsak to resim, jako jen tak si na hlavu nasrat nenecham... Cain se ovsem myli v tom, ze me nemuzou vyhodit.... muzou, jestli jim to proste nevoni, tak neukecam nic..... no snad ma pani prodekanka rozum...
551234
Vsak to resim, jako jen tak si na hlavu nasrat nenecham... Cain se ovsem myli v tom, ze me nemuzou vyhodit.... muzou, jestli jim to proste nevoni, tak neukecam nic..... no snad ma pani prodekanka rozum...
0 0
reagovat
No nic panove dohral jsem Mafii 2 a ... je to celkem zklamani. Pribeh neni nic moc a asi v polovine jsem se v zacal docela motat a temer ho prestal sledovat a krom pribehu lze delat v Mafii 2 ... no vlastne vubec nic. A tak po 11h naskocil zniceho nic konec, ktery jsem opravdu ani necekal (prisel jaksi z nenadani, protoze sem si myslel ze sem tak v 3/4 maximalne). Ale jinak je to kvalitne urobeno, cele to mesto pusobi pekne zive a graficky je to proste pekne pozorovat. Nejvice me na Mafii 2 potesila narazka na jednicku (SPOILER V TEHLE ZAVORCE kdy hrdina z dvojky je ten, co odpraskne na konci jednicky hrdinu z jednicky KONEC SPOILERU) - bohuzel ta narazka je vlastne taky jen video?) Ani se uz tolik nedivim recenzi z UK kde dali 4/10 nebo na GT.com kde padlo neco pres 70/100. U me asi takovych 6-7/10 ale spis asi tech 6.
551230
No nic panove dohral jsem Mafii 2 a ... je to celkem zklamani. Pribeh neni nic moc a asi v polovine jsem se v zacal docela motat a temer ho prestal sledovat a krom pribehu lze delat v Mafii 2 ... no vlastne vubec nic. A tak po 11h naskocil zniceho nic konec, ktery jsem opravdu ani necekal (prisel jaksi z nenadani, protoze sem si myslel ze sem tak v 3/4 maximalne). Ale jinak je to kvalitne urobeno, cele to mesto pusobi pekne zive a graficky je to proste pekne pozorovat. Nejvice me na Mafii 2 potesila narazka na jednicku (SPOILER V TEHLE ZAVORCE kdy hrdina z dvojky je ten, co odpraskne na konci jednicky hrdinu z jednicky KONEC SPOILERU) - bohuzel ta narazka je vlastne taky jen video*?)* Ani se uz tolik nedivim recenzi z UK kde dali 4/10 nebo na GT.com kde padlo neco pres 70/100. U me asi takovych 6-7/10 ale spis asi tech 6.
0 0
reagovat

Spazz

Tohle bych taky řešil, zvlášť pokud tě ti blbci uvedli v omyl, ale jak říká Cain v Čechách je možný vše.
551228
Tohle bych taky řešil, zvlášť pokud tě ti blbci uvedli v omyl, ale jak říká Cain v Čechách je možný vše.
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Tak jim napiš, přece Tě nemohou vyhodit, de facto za to, že jsi studoval v zahraničí, to je přeci na hlavu... i když v čechách je možný všechno... ale hlavu vzhůru nakonec to bude v pohodě :-)
551229
Tak jim napiš, přece Tě nemohou vyhodit, de facto za to, že jsi studoval v zahraničí, to je přeci na hlavu... i když v čechách je možný všechno... ale hlavu vzhůru nakonec to bude v pohodě :-)
Spazz
0 0
reagovat
ja je tam teda posilal s tim, ze je to jenom formalita, co se proste musi vyridt.... dojet na studijni, rict ze chci prodlouzit a prerusit, protoze ted zase jedu do ciny (za svoje, takze prerusit muzu).... a oni jim rekli, ze to asi jako "NE-E!"
551227
ja je tam teda posilal s tim, ze je to jenom formalita, co se proste musi vyridt.... dojet na studijni, rict ze chci prodlouzit a prerusit, protoze ted zase jedu do ciny (za svoje, takze prerusit muzu).... a oni jim rekli, ze to asi jako "NE-E!"
0 0
reagovat
st39.6: ty vole, kez by...

duvodem ma byt to, ze nemam dostatek kreditu na prodlouzeni studia, coz udelat musim, jelikoz jsme na ten rok v cine meli prerusovani zakazane (jelikoz jsem dostal od skoly stipko... a pry by se blbe vysvetlovalo, jak muze za skolni penize v cine studovat nekdo, kdo v danem okamziku de facto studentem skoly neni)... Ze nemam dost kreditu je pravda, ale jak jsem je mel asi nasbirat, kdyz jsem v Olomouci vubec nebyl, ze......... pred odjezdem nam tvrdili, ze to resit vubec nemusime (a studijni rad to taky potvrzoval), ze se kredity resi az na konci tretaku pred statnicema... ze jakmile se vratime, proste se na studijnim jenom nahlasi, ze " ja jsem ten, co byl ted v cine" a potrebuju prodlouzit.... a hotovo... a ono hovno... jelikoz tedka makam v holandsku, tak mi to zaridit jeli rodice... ze se po praci dockam akorat kolosalne nasranych zprav, co ze to ma jako znamenat, to jsem fakt necekal..........
551226
st39.6: ty vole, kez by... duvodem ma byt to, ze nemam dostatek kreditu na prodlouzeni studia, coz udelat musim, jelikoz jsme na ten rok v cine meli prerusovani zakazane (jelikoz jsem dostal od skoly stipko... a pry by se blbe vysvetlovalo, jak muze za skolni penize v cine studovat nekdo, kdo v danem okamziku de facto studentem skoly neni)... Ze nemam dost kreditu je pravda, ale jak jsem je mel asi nasbirat, kdyz jsem v Olomouci vubec nebyl, ze......... pred odjezdem nam tvrdili, ze to resit vubec nemusime (a studijni rad to taky potvrzoval), ze se kredity resi az na konci tretaku pred statnicema... ze jakmile se vratime, proste se na studijnim jenom nahlasi, ze " ja jsem ten, co byl ted v cine" a potrebuju prodlouzit.... a hotovo... a ono hovno... jelikoz tedka makam v holandsku, tak mi to zaridit jeli rodice... ze se po praci dockam akorat kolosalne nasranych zprav, co ze to ma jako znamenat, to jsem fakt necekal..........
0 0
reagovat
ojels soudruzku ucitelku?
551225
ojels soudruzku ucitelku?
0 0
reagovat

OT

jen bych si chtel tak povzdechnout nad tim, ze me pravdepodobne velice brzo bezduvodne vyhodi ze skoly.... ?)
551224
jen bych si chtel tak povzdechnout nad tim, ze me pravdepodobne velice brzo bezduvodne vyhodi ze skoly.... *?)*
OT
0 0
reagovat

TedGeorge

:D:+ díky...

a fotbal? *fandil sem Žilině, gratuluju :+:D
551217
*:D**:+* díky... a fotbal? *fandil sem Žilině, gratuluju *:+**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Disketa

Kedže som Žilinčan tak neskutočne velmi :D
551215
Kedže som Žilinčan tak neskutočne velmi *:D*
Disketa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se