Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 80081 - 80100 Napsat příspěvek
trochu OT, dneska sem zahlíd tohle link Line up snů?
551297
trochu OT, dneska sem zahlíd tohle http://www.readingfestival.com/lineup/index.aspx Line up snů?
0 0
reagovat
Tady se Draga musím zastat, měl sem tenhle týden možnost slyšet oba dabingy po dlouhou dobu a ten ve dvojce je opravdu přirozenější. U jedničky to daleko více zní jako z papíru.
551289
Tady se Draga musím zastat, měl sem tenhle týden možnost slyšet oba dabingy po dlouhou dobu a ten ve dvojce je opravdu přirozenější. U jedničky to daleko více zní jako z papíru.
0 0
reagovat
Já si radši počkám na někoho "normálního", jestli mi na tu otázku odpoví ?)
551288
Já si radši počkám na někoho "normálního", jestli mi na tu otázku odpoví *?)*
0 0
reagovat

DRAGO

V jedničce to mě působilo přirozeně, ve dvojce je dabing místy špatný a Henryho "tlustého zmrda" wtf? :D
551287
V jedničce to mě působilo přirozeně, ve dvojce je dabing místy špatný a Henryho "tlustého zmrda" wtf? *:D*
DRAGO
0 0
reagovat
To už nezakecáš chlapečku 8) Podle toho co píšeš jsi hrál český demo a aj plnou, což bych po tom asi taky tak hodnotil :D
551286
To už nezakecáš chlapečku *8)* Podle toho co píšeš jsi hrál český demo a aj plnou, což bych po tom asi taky tak hodnotil *:D*
0 0
reagovat

DRAGO

Nehrál jsem jenom demo, dohrál jsem celou hru v angličtině a pak jsem si pro srovnání pustil český dabing a přetrpěl dvě první mise. Víc už prostě nešlo a proto jsem se taky ptal, jestli ta trapná situace z dema je i v plné.

551285
Nehrál jsem jenom demo, dohrál jsem celou hru v angličtině a pak jsem si pro srovnání pustil český dabing a přetrpěl dvě první mise. Víc už prostě nešlo a proto jsem se taky ptal, jestli ta trapná situace z dema je i v plné.
DRAGO
0 0
reagovat

Cain

Už chápu ... Někdo má stejný nick na CSFD ... Já to opravdu nejsem ... Ač milovník Saw (kdo jest bez viny, ať hodí kamenem), tak plné hodnocení si tento film nezaslouží (možná první díl) :+
551283
Už chápu ... Někdo má stejný nick na CSFD ... Já to opravdu nejsem ... Ač milovník Saw (kdo jest bez viny, ať hodí kamenem), tak plné hodnocení si tento film nezaslouží (možná první díl) *:+*
Cain
0 0
reagovat
Aha, ty jsi hrál jenom demo, kde neni finální dabing, tak to je jiná no :D LOL fakt :D
551280
Aha, ty jsi hrál jenom demo, kde neni finální dabing, tak to je jiná no *:D* LOL fakt *:D*
0 0
reagovat
A to že kolikrát jednu větu drmolí, aby se tam vůbec vešla a další řekne daleko pomaleji ti jako nevadí? Nebo že se na kolika místech jedná o doslovný překlad z angličtiny...

Jestli to u jedničky tak fakt bylo a v dvojce spolupracovali víc, tak je to ještě horší. Mafia byla jediná hra, kterou jsem s dabingem nejen že dohrál celou, ale vůbec mi nevadila.
Tady jsem byl nucen to vypnout, protože kdyby někdo prošel kolem, tak se budu stydět.

Situace z dema, kdy má ten blbeček v puse pistoli a mluví naprosto normálně je předpokládám dál i ve hře? Jestli jo, tak :-
551279
A to že kolikrát jednu větu drmolí, aby se tam vůbec vešla a další řekne daleko pomaleji ti jako nevadí? Nebo že se na kolika místech jedná o doslovný překlad z angličtiny... Jestli to u jedničky tak fakt bylo a v dvojce spolupracovali víc, tak je to ještě horší. Mafia byla jediná hra, kterou jsem s dabingem nejen že dohrál celou, ale vůbec mi nevadila. Tady jsem byl nucen to vypnout, protože kdyby někdo prošel kolem, tak se budu stydět. Situace z dema, kdy má ten blbeček v puse pistoli a mluví naprosto normálně je předpokládám dál i ve hře? Jestli jo, tak *:-*
0 0
reagovat
Vardant: Troufám si tvrdit, že ve dvojce je dabing lepší :) Už jenom proto kolikrát je obsáhlejší a že je daleko míň škrobenej.
btw u jedničky to četli z papíru, ukázali jim akorát foto hlavních postav na pár vteřin :) Tady, jestli je pravda, co jsem se dočet, tak spolupracovali o moc víc...
551276
Vardant: Troufám si tvrdit, že ve dvojce je dabing lepší :) Už jenom proto kolikrát je obsáhlejší a že je daleko míň škrobenej. btw u jedničky to četli z papíru, ukázali jim akorát foto hlavních postav na pár vteřin :) Tady, jestli je pravda, co jsem se dočet, tak spolupracovali o moc víc...
0 0
reagovat
Ten český dabing je oproti jedničce několikrát horší a je bez problémů poznat, že to čtou z papíru a nemají tušení co se ve hře v tu chvíli děje.

Jinak hra není špatná, ale je to kurevsky nevyvážené. V první půlce se pořád jen někam jezdí a skoro nestřílí a ke konci zase naopak.

První díl bez problémů 9/10, ale tohle spíš 7.5/10, s českým dabingem ještě o bod míň.
551275
Ten český dabing je oproti jedničce několikrát horší a je bez problémů poznat, že to čtou z papíru a nemají tušení co se ve hře v tu chvíli děje. Jinak hra není špatná, ale je to kurevsky nevyvážené. V první půlce se pořád jen někam jezdí a skoro nestřílí a ke konci zase naopak. První díl bez problémů 9/10, ale tohle spíš 7.5/10, s českým dabingem ještě o bod míň.
0 0
reagovat
Mafia II dohrána, jedním slovem geniální :+ Našly by se tam chybičky, ale několikrát jsem zamáčknul nostalgickou slzu, jak z původní Mafie, tak z Kmotrů ?)
Grafika krásná, tady bych vyzvednul perfektní optimalizaci, běhalo mi to na plný detaily s minimální loadingem i načítáním (na což u moderních her na svém pracovním NT nejsem moc zvyklý).
Hudba byla v jedničce naprosto geniální. Troufám si říct, že by se mohla směle měřit s jakýmkoliv mafiánským soundtrackem z libovolného hollywoodského fláku včetně Coppolova masterpiece 8) V pokračování, hlavně na začátku, prvotní soundtrack občas jen tak nostalgicky probleskne. Jinak mi přijde přijde, že dvojka nenabízí tolik původní hudby. Ale z perfektně zpracovaných radiových stanic se tu k nám valí taková jména jako Little Richard, Chuck Berry, Dean Martin, Duke Ellington a jiní, která perfektně dokreslují atmosféru v čase měnícího se poválečného mafiánského městečka. Když začne sněžit, z rádia vyhrávat koledy, v okolí začnou za sprostých nadávek padat lidé na náledí, tak máte pocit, že to snad ani není hra. Malinká informace k soundtracku na závěr, výčet jeho songů tvoří neuvěřitelných 189 položek!!!
Strach jsem měl z českého dabingu, ale opět se vyvedl na jedničku s hvězdičkou. Trnavský se Zavřelem hláškujou o sto šest a některým jejich prupovídkám, zejména těm opileckým či sexistickým jsem se musel opravdu smát :D Trnavský neni Vašut z jedničky, ale jeho hlas je k Vašutovi příjemnou variací a minimálně stejně zdatnou konkurencí. I ostatní postavy se poměrně vyvedly, což mě od dabérů, jako Jan Maxiááán, Mejzlík, Šťastný a podobně mile překvapilo :-)
Ovládání mě trochu zarazilo "pěstním" ( velice důležitý, ale nechci spoilerovat) systémem a tím že se nastupuje do auta a dvěří jinou klávesou, což je fakt trošku zbytečnost, ale po 5 minutkách si toho ani nevšimnete.
Dohrál jsem to před pár minutama a až se prospím, rád bych napsal třeba sem do blogu nějakou recenzi, protože sem nabitej dojmů, že mi je pár stránek málo :D
A ano hrál jsem "internetově pořízenou" verzi, ale už zuřivě vyhlížím kurýra, který jestli dneska nepřijede, tak se může těšit na pravou italskou Vendetu 8)

BTW na druhé zahrání mám ve skříni připraven oblek s kloboukem, doutníky a whisky 8)

BTW 2: Mafii2 můžu směle zařadit do herního Avalonu po bok jedničky, DAO, MGS a dlaších skvostů...
551274
Mafia II dohrána, jedním slovem geniální *:+* Našly by se tam chybičky, ale několikrát jsem zamáčknul nostalgickou slzu, jak z původní Mafie, tak z Kmotrů *?)* Grafika krásná, tady bych vyzvednul perfektní optimalizaci, běhalo mi to na plný detaily s minimální loadingem i načítáním (na což u moderních her na svém pracovním NT nejsem moc zvyklý). Hudba byla v jedničce naprosto geniální. Troufám si říct, že by se mohla směle měřit s jakýmkoliv mafiánským soundtrackem z libovolného hollywoodského fláku včetně Coppolova masterpiece *8)* V pokračování, hlavně na začátku, prvotní soundtrack občas jen tak nostalgicky probleskne. Jinak mi přijde přijde, že dvojka nenabízí tolik původní hudby. Ale z perfektně zpracovaných radiových stanic se tu k nám valí taková jména jako Little Richard, Chuck Berry, Dean Martin, Duke Ellington a jiní, která perfektně dokreslují atmosféru v čase měnícího se poválečného mafiánského městečka. Když začne sněžit, z rádia vyhrávat koledy, v okolí začnou za sprostých nadávek padat lidé na náledí, tak máte pocit, že to snad ani není hra. Malinká informace k soundtracku na závěr, výčet jeho songů tvoří neuvěřitelných 189 položek!!! Strach jsem měl z českého dabingu, ale opět se vyvedl na jedničku s hvězdičkou. Trnavský se Zavřelem hláškujou o sto šest a některým jejich prupovídkám, zejména těm opileckým či sexistickým jsem se musel opravdu smát *:D* Trnavský neni Vašut z jedničky, ale jeho hlas je k Vašutovi příjemnou variací a minimálně stejně zdatnou konkurencí. I ostatní postavy se poměrně vyvedly, což mě od dabérů, jako Jan Maxiááán, Mejzlík, Šťastný a podobně mile překvapilo :-) Ovládání mě trochu zarazilo "pěstním" ( velice důležitý, ale nechci spoilerovat) systémem a tím že se nastupuje do auta a dvěří jinou klávesou, což je fakt trošku zbytečnost, ale po 5 minutkách si toho ani nevšimnete. Dohrál jsem to před pár minutama a až se prospím, rád bych napsal třeba sem do blogu nějakou recenzi, protože sem nabitej dojmů, že mi je pár stránek málo *:D* A ano hrál jsem "internetově pořízenou" verzi, ale už zuřivě vyhlížím kurýra, který jestli dneska nepřijede, tak se může těšit na pravou italskou Vendetu *8)* BTW na druhé zahrání mám ve skříni připraven oblek s kloboukem, doutníky a whisky *8)* BTW 2: Mafii2 můžu směle zařadit do herního Avalonu po bok jedničky, DAO, MGS a dlaších skvostů...
0 0
reagovat
Really. Ten film je nehorázná sračka
551273
Really. Ten film je nehorázná sračka
0 0
reagovat
verbst > really? me to teda prislo HODNE ubohy a naprosto nechapu, proc to kdo natocil a co se tim snazil rict. zabavny ani trochu
551272
verbst > really? me to teda prislo HODNE ubohy a naprosto nechapu, proc to kdo natocil a co se tim snazil rict. zabavny ani trochu
0 0
reagovat

Garland

DLC k ME1 je volně stáhnutelné. pokud máš originál. To že jsou dvě jsem nevěděl, ale ten první měl pokud si pamatuju okolo 500 MB.
551270
DLC k ME1 je volně stáhnutelné. pokud máš originál. To že jsou dvě jsem nevěděl, ale ten první měl pokud si pamatuju okolo 500 MB.
Garland
0 0
reagovat
To, že Mafia 2 nemôže dostáť očakávaniam aké na ňu ludia majú, bolo jasné od začiatku.

Vie mi niekto povedať, či sú oba DLC prídavky k Mass Effect 1 voľne stiahnuteľné a aký je to asi objem dát? Dík.
551269
To, že Mafia 2 nemôže dostáť očakávaniam aké na ňu ludia majú, bolo jasné od začiatku. Vie mi niekto povedať, či sú oba DLC prídavky k Mass Effect 1 voľne stiahnuteľné a aký je to asi objem dát? Dík.
0 0
reagovat

Training Day

Heh. Tak tohle je stotisíckrát zábavnější než celej ten film dohromady... link :+ :+ :+
551268
Heh. Tak tohle je stotisíckrát zábavnější než celej ten film dohromady... http://www.youtube.com/watch?v=2UwAHwnSdaY&feature=channel *:+* *:+* *:+*
Training Day
0 0
reagovat

Mildík

To neva, ja to taky nechápu :)) Tedy jestli jsi to ty (CSFD - Mildík
) jen mne prekvapilo, Tvé odvážné hodnocení SaWIV :-). p.s.: Dnes v noci byl zahájen prodej Mafie II. Ale k věci, na stránkách Xzone jsou první hodnocení uživatelů, kdy konstatování pařana AYO pobavilo:
klady: (mimo jiné)
- volnost a konecne mate dobrej duvod hledat bonusy (casopis Playboy) a ne jako v zasranym Prince of Persia nejaky zkurveny hvezdicky
:D
551265
To neva, ja to taky nechápu *:))* Tedy jestli jsi to ty (CSFD - Mildík ) jen mne prekvapilo, Tvé odvážné hodnocení SaWIV :-). p.s.: Dnes v noci byl zahájen prodej Mafie II. Ale k věci, na stránkách Xzone jsou první hodnocení uživatelů, kdy konstatování pařana AYO pobavilo: klady: (mimo jiné) - volnost a konecne mate dobrej duvod hledat bonusy (casopis Playboy) a ne jako v zasranym Prince of Persia nejaky zkurveny hvezdicky *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Bagr

Díky za info, tohle jsem potřeboval vědět ... Jinak jednodušší hodnocení si představuji třeba tak, že v jednom sloupečku (například podle abecedy) název filmu a ve druhém hvězdičky na odkliknutí ... Pro nové uživatele rychlý způsob jak oznámkovat filmy, které viděli ... Ale tak nějako jsem tušil, že je to utopie ;)

Cain:
To jsem moc nepochopil ... :o
551264
Díky za info, tohle jsem potřeboval vědět ... Jinak jednodušší hodnocení si představuji třeba tak, že v jednom sloupečku (například podle abecedy) název filmu a ve druhém hvězdičky na odkliknutí ... Pro nové uživatele rychlý způsob jak oznámkovat filmy, které viděli ... Ale tak nějako jsem tušil, že je to utopie *;)* Cain: To jsem moc nepochopil ... *:o*
Bagr
0 0
reagovat
Mildík: Vyhledáš film, dáš hodnotit, vybereš hodnocení a potvrdíš. Nějak nechápu, co by na tom mělo být jednoduššího nebo složitějšího. Každopádně za 1 den můžeš ohodnotit "jenom" 100 filmů.
551263
Mildík: Vyhledáš film, dáš hodnotit, vybereš hodnocení a potvrdíš. Nějak nechápu, co by na tom mělo být jednoduššího nebo složitějšího. Každopádně za 1 den můžeš ohodnotit "jenom" 100 filmů.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se