trochu OT, dneska sem zahlíd tohle link Line up snů?
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|

|
reagovat
|
Podle toho co píšeš jsi hrál český demo a aj plnou, což bych po tom asi taky tak hodnotil 
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
LOL fakt 
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Našly by se tam chybičky, ale několikrát jsem zamáčknul nostalgickou slzu, jak z původní Mafie, tak z Kmotrů 
V pokračování, hlavně na začátku, prvotní soundtrack občas jen tak nostalgicky probleskne. Jinak mi přijde přijde, že dvojka nenabízí tolik původní hudby. Ale z perfektně zpracovaných radiových stanic se tu k nám valí taková jména jako Little Richard, Chuck Berry, Dean Martin, Duke Ellington a jiní, která perfektně dokreslují atmosféru v čase měnícího se poválečného mafiánského městečka. Když začne sněžit, z rádia vyhrávat koledy, v okolí začnou za sprostých nadávek padat lidé na náledí, tak máte pocit, že to snad ani není hra. Malinká informace k soundtracku na závěr, výčet jeho songů tvoří neuvěřitelných 189 položek!!!
Trnavský neni Vašut z jedničky, ale jeho hlas je k Vašutovi příjemnou variací a minimálně stejně zdatnou konkurencí. I ostatní postavy se poměrně vyvedly, což mě od dabérů, jako Jan Maxiááán, Mejzlík, Šťastný a podobně mile překvapilo :-)

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|