Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79941 - 79960 Napsat příspěvek
postoval sem to já :D mimochodem, solo album Brandona Flowerse vychází ve stejnej den, jako Linkini ;):D
551612
postoval sem to já *:D* mimochodem, solo album Brandona Flowerse vychází ve stejnej den, jako Linkini *;)**:D*
0 0
reagovat

Garland

jj, starší ... to už jsem tady myslím viděl .. ?) jo jo - sluší :+
551611
jj, starší ... to už jsem tady myslím viděl .. *?)* jo jo - sluší *:+*
Garland
0 0
reagovat
Pre fanúšikov Charlize Theron alebo skupiny The Killers, v ideálnom prípade oboch : link
551610
Pre fanúšikov Charlize Theron alebo skupiny The Killers, v ideálnom prípade oboch : http://www.youtube.com/watch?v=5AhU12zC8fc&ob=av2e
0 0
reagovat

ROBBERY

Dik, to je ono;)
551591
Dik, to je ono*;)*
ROBBERY
0 0
reagovat

MAJkLSON

551590
http://www.youtube.com/watch?v=a587Xiy3K1w
MAJkLSON
0 0
reagovat
tak předpokládám, že kotel má permice a za 50 eur, to už je v pohodě. Ale je to prostě naprostá nehoráznost vůči fanouškům. Když si vezmu, že na stejně slavný soupeře, ještě když Sparta hrála ligu mistrů stál lístek 500 až 1000, tak tohle je síla.
551589
tak předpokládám, že kotel má permice a za 50 eur, to už je v pohodě. Ale je to prostě naprostá nehoráznost vůči fanouškům. Když si vezmu, že na stejně slavný soupeře, ještě když Sparta hrála ligu mistrů stál lístek 500 až 1000, tak tohle je síla.
0 0
reagovat
atmosfery bych se nebal. kotel se cenou odrazovat nenechava a jakmile je dobrej kotel, funguje i zbytek stadionu
551588
atmosfery bych se nebal. kotel se cenou odrazovat nenechava a jakmile je dobrej kotel, funguje i zbytek stadionu
0 0
reagovat
Však to bude super atmosféra když tam budou samí kravaťáci, kteří se budou vyptávat co je to ofsajd.
551587
Však to bude super atmosféra když tam budou samí kravaťáci, kteří se budou vyptávat co je to ofsajd.
0 0
reagovat
Datum bych taky bral vic nez cas;)

Jinak kdyz tu byla diskuze o hip hopu, nedavno jsem slysel v radiu jeden cesky song, bude to uz neco starsiho. Potreboval bych vedet nazev. Prislo mi to jako Indy a Wich, ale asi to oni nebyli, sample tam byl zrejme z Hrisneho tance (pry), v refremu tam byl takovy ten zrychleny/smouli hlas, jak na desce od Wiche a text byl o lasce, holce, proste zamilovany, zadny vychvalovani sama sebe nebo tak. Pokud by nekdo vedel, tak se ozvete treba do vzkazniku nebo i tum dik:)
551586
Datum bych taky bral vic nez cas*;)* Jinak kdyz tu byla diskuze o hip hopu, nedavno jsem slysel v radiu jeden cesky song, bude to uz neco starsiho. Potreboval bych vedet nazev. Prislo mi to jako Indy a Wich, ale asi to oni nebyli, sample tam byl zrejme z Hrisneho tance (pry), v refremu tam byl takovy ten zrychleny/smouli hlas, jak na desce od Wiche a text byl o lasce, holce, proste zamilovany, zadny vychvalovani sama sebe nebo tak. Pokud by nekdo vedel, tak se ozvete treba do vzkazniku nebo i tum dik*:)*
0 0
reagovat
Listu s datem bych bral taky:+
Ovsem apokalypsa to tedka neni:D

Žilina a žížaly:
Teďka v TV běželo, že poptávka na lístky převyšuje nabídku asi 20x, za 300 Euro se ale přijede podívat tak možná Procházka, nebo Krejčíř:-:-:-
551585
Listu s datem bych bral taky*:+* Ovsem apokalypsa to tedka neni*:D* Žilina a žížaly: Teďka v TV běželo, že poptávka na lístky převyšuje nabídku asi 20x, za 300 Euro se ale přijede podívat tak možná Procházka, nebo Krejčíř*:-**:-**:-*
0 0
reagovat

robbery

Jo na Chelsea samozřejmě.

Lištu bych bral taky s datem, ale zas tak mi to nevadí.
551584
Jo na Chelsea samozřejmě. Lištu bych bral taky s datem, ale zas tak mi to nevadí.
robbery
0 0
reagovat

xxendxx

Já ti dám takovou nápovědu, jo? Zkus se podívat, kdy vždycky vychází TV tipy a přidat k tomu jeden den. (nápověda - bude to ten den mezi pondělkem a středou a začíná na Ú).

Chápu, že tě to otravuje, ale tady sis bohužel celkem brutálně naběhnul :D

Nehledě na to, že TV tipy budou nejspíš až zítra ráno. Bohužel.
551581
Já ti dám takovou nápovědu, jo? Zkus se podívat, kdy vždycky vychází TV tipy a přidat k tomu jeden den. (nápověda - bude to ten den mezi pondělkem a středou a začíná na Ú). Chápu, že tě to otravuje, ale tady sis bohužel celkem brutálně naběhnul *:D* Nehledě na to, že TV tipy budou nejspíš až zítra ráno. Bohužel.
xxendxx
0 0
reagovat
xxendxx: tak to napiš někomu do vzkazníku, pokud ti tak moc jde o nápravu...
551576
xxendxx: tak to napiš někomu do vzkazníku, pokud ti tak moc jde o nápravu...
0 0
reagovat
apokalypsa nepřichází, jen se tu už párkrát řešilo, proč tam místo hodin/minut neni datum... to snad neni tak tezky predelat... a nikdo se na to neobtezoval odpovedet.
551574
apokalypsa nepřichází, jen se tu už párkrát řešilo, proč tam místo hodin/minut neni datum... to snad neni tak tezky predelat... a nikdo se na to neobtezoval odpovedet.
0 0
reagovat
Nehulákej tu, jakl kdyby přicházela apokalypsa.
551573
Nehulákej tu, jakl kdyby přicházela apokalypsa.
0 0
reagovat
další FAIL rychlíé lišty. "TVtipy budou Zítra"... geniální, to tam může viset klidně tejden, když nikdo nezaregistruje, že to tam bylo dáno včera. Hlavně že víme, že to bylo ve 20:45 :-
551572
další FAIL rychlíé lišty. "TVtipy budou Zítra"... geniální, to tam může viset klidně tejden, když nikdo nezaregistruje, že to tam bylo dáno včera. Hlavně že víme, že to bylo ve 20:45 *:-*
0 0
reagovat
551570
http://www.collider.com/2010/08/29/fantastic-four-bruce-willis-carnahan-yates-mcteigue/
0 0
reagovat
Lidi co se děje s DIGGem? chápu, že lidem se nelíbil nový design (mě připadá přehlednější) a zmizel buried button (což je imo dobře kvůli tomu incidentu s těmi ultra pravičáky) - asi jsou i problémy s účty, ale to se stává - nechápu o co se teď uživatelé snaží dosáhnout, starý design se nevrátí (stejně jako u youtube a facebooku) - je to škoda, protože digg mám hodně rád a reddit mi připadá dost divný

p.s. ale to jak celá přední strana v 24 hodin sekci odkazuje na reddit, je pěkně vtipný :))
551568
Lidi co se děje s DIGGem? chápu, že lidem se nelíbil nový design (mě připadá přehlednější) a zmizel buried button (což je imo dobře kvůli tomu incidentu s těmi ultra pravičáky) - asi jsou i problémy s účty, ale to se stává - nechápu o co se teď uživatelé snaží dosáhnout, starý design se nevrátí (stejně jako u youtube a facebooku) - je to škoda, protože digg mám hodně rád a reddit mi připadá dost divný p.s. ale to jak celá přední strana v 24 hodin sekci odkazuje na reddit, je pěkně vtipný *:))*
0 0
reagovat

krajec

Chtels rict na Chelsea, ne. Kdo by chodil na Zilinu :D a do obehu pujde stejne tak 2500 listku.
551565
Chtels rict na Chelsea, ne. Kdo by chodil na Zilinu *:D* a do obehu pujde stejne tak 2500 listku.
krajec
0 0
reagovat

krajec

No, přál bych jim, aby nikdo nepřišel, ale to se bohužel nestane.
551564
No, přál bych jim, aby nikdo nepřišel, ale to se bohužel nestane.
krajec
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se