Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79761 - 79780 Napsat příspěvek
Díky bohu, za Plzeň..
552015
Díky bohu, za Plzeň..
0 0
reagovat

Linkin Park - A Thousand Suns

takovou bídu sem nečekal. Backstreet Boys, Panjabi Mc a A-HA blednou závistí.... :-:-:-:-:-
552014
takovou bídu sem nečekal. Backstreet Boys, Panjabi Mc a A-HA blednou závistí.... *:-**:-**:-**:-**:-*
Linkin Park - A Thousand Suns
0 0
reagovat

popik

taky hlavni mesto podvodu a polopravd :D
552012
taky hlavni mesto podvodu a polopravd *:D*
popik
0 0
reagovat

hlavní město kultury

Mwahahahhahaha!
.
.
.
.
Hm, a co teď?
552011
Mwahahahhahaha! . . . . Hm, a co teď?
hlavní město kultury
0 0
reagovat
ad město kultury > a mám po prémiích :D:D
552010
ad město kultury > a mám po prémiích *:D**:D*
0 0
reagovat

Joaquin Phoenix

"Reporters filmed Phoenix arriving on the Lido, clean shaven, smartly dressed and looking in good shape -- in contrast with his dishevelled, bearded and overweight appearance in the film. He did not turn up at the red carpet for the premiere."

link

tak snad už je konečně po všem :D
552008
"Reporters filmed Phoenix arriving on the Lido, clean shaven, smartly dressed and looking in good shape -- in contrast with his dishevelled, bearded and overweight appearance in the film. He did not turn up at the red carpet for the premiere." http://uk.reuters.com/article/idUKTRE68703G20100908 tak snad už je konečně po všem *:D*
Joaquin Phoenix
0 0
reagovat
Evropským městem kultury je Plzeň. Gratulace.:+
552004
Evropským městem kultury je Plzeň. Gratulace.*:+*
0 0
reagovat
link Když už jsme u té etikety.;)
551995
http://alenaprokopova.blogspot.com/2010/09/mily-denicku.html Když už jsme u té etikety.*;)*
0 0
reagovat
ONE MAN SHOW - Ladislav Špaček nenechte se odradit, že zdroj je stream.cz
551984
[link="http://www.stream.cz/video/513328-48-dil-one-man-show-ladislav-spacek"]ONE MAN SHOW - Ladislav Špaček[/link] nenechte se odradit, že zdroj je stream.cz
0 0
reagovat
Tak na strahově bylo prej večír docela živo... link
Doufám, že se vyhli Budějovicím, a já na kolejích příští týden najdu vše "tak jak bylo". :D
551979
Tak na strahově bylo prej večír docela živo... http://www.novinky.cz/krimi/210801-policie-provedla-razii-na-strahovskych-kolejich-proti-pocitacovym-piratum.html Doufám, že se vyhli Budějovicím, a já na kolejích příští týden najdu vše "tak jak bylo". :D
0 0
reagovat
Hej ale byli jeden čas nejlepší link (sakra to byli časy s nizozemskem :))
551967
Hej ale byli jeden čas nejlepší http://www.youtube.com/watch?v=Aohto1cQbTQ (sakra to byli časy s nizozemskem *:)*)
0 0
reagovat

popik

hroznej fotbal, jeste ze si jedu spravit chut na Chelsea do Ziliny 8)
551964
hroznej fotbal, jeste ze si jedu spravit chut na Chelsea do Ziliny *8)*
popik
0 0
reagovat
told ya :D:+
551963
told ya *:D**:+*
0 0
reagovat
LOL Litva! :o:D
551961
LOL Litva! *:o**:D*
0 0
reagovat
Cain1978:Jj je to tak, ked chces vediet trochu viac, tak sa mrkni na Trivia na IMDB.
551958
Cain1978:Jj je to tak, ked chces vediet trochu viac, tak sa mrkni na Trivia na IMDB.
0 0
reagovat

Fotbal

Hoši tak takhle teda ne :-
551957
Hoši tak takhle teda ne *:-*
Fotbal
0 0
reagovat
Na Alienky se těším jak malej Jarda. Je s podivem, že jsem si nepořídil Q.edici na DVD, kde jsem si nakonec koupil jen AIII. Teď už vím proč, osudové znovusetkání čeká na BluRay :). Ty vzpomínky, když jsem viděl v 90 letech prvně Aliena, tuším že na ČT, byl jsem napětím bez sebe. A to, že Rip nakonci Alíka zavraždila jsem ji nikdy, NIKDY, neodpustil :D:D:D. p.s.: nevím kde a kdo ale prý v původní verzi měl Vetřelec promluvit lidským hlasem a poslat zprávu na Zem. Je to pravda?
551956
Na Alienky se těším jak malej Jarda. Je s podivem, že jsem si nepořídil Q.edici na DVD, kde jsem si nakonec koupil jen AIII. Teď už vím proč, osudové znovusetkání čeká na BluRay :). Ty vzpomínky, když jsem viděl v 90 letech prvně Aliena, tuším že na ČT, byl jsem napětím bez sebe. A to, že Rip nakonci Alíka zavraždila jsem ji nikdy, NIKDY, neodpustil *:D**:D**:D*. p.s.: nevím kde a kdo ale prý v původní verzi měl Vetřelec promluvit lidským hlasem a poslat zprávu na Zem. Je to pravda?
0 0
reagovat
ROBBERY: Podle mě prohrajeme, nebo při nejlepším remizujeme, důvěru v naše už dlouho nemám.
551955
ROBBERY: Podle mě prohrajeme, nebo při nejlepším remizujeme, důvěru v naše už dlouho nemám.
0 0
reagovat
Rusko-Slovensko 0:1, hmm uvidime co nase repre.
551951
Rusko-Slovensko 0:1, hmm uvidime co nase repre.
0 0
reagovat
No mně dneska vypadlo všechno, telefon, TV i internet, takže sranda. Ještě že mám za to náhradu :))
551950
No mně dneska vypadlo všechno, telefon, TV i internet, takže sranda. Ještě že mám za to náhradu *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se