Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 79001 - 79020 Napsat příspěvek
Jde o to, že nechápu, jak to někdo může řešit. :D
553663
Jde o to, že nechápu, jak to někdo může řešit. *:D*
0 0
reagovat
Jde o to, že nechápu, jak si někdo může myslet, že by to mohlo být pravé závaží :D
553657
Jde o to, že nechápu, jak si někdo může myslet, že by to mohlo být pravé závaží *:D*
0 0
reagovat

fingolfincz

Tady jde o to, že tohle je docela profláklé video.
553656
Tady jde o to, že tohle je docela profláklé video.
fingolfincz
0 0
reagovat

xxendxx

Skvělý video. Je jasný, že ty závaží asi nebudou pravý(ale věřim...ne vim, že zrovna on by je dal v poho a klidně i težší),ale závěrečné házení s "míčem" mě stalo:D:+
553655
Skvělý video. Je jasný, že ty závaží asi nebudou pravý(ale věřim...ne vim, že zrovna on by je dal v poho a klidně i težší),ale závěrečné házení s "míčem" mě stalo*:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

vegasss7771

Chtěl bych vypadat jako Crews až mi bude 14 mld let?)
553654
Chtěl bych vypadat jako Crews až mi bude 14 mld let*?)*
vegasss7771
0 0
reagovat

xxENDxx

Staré jak svět.
553653
Staré jak svět.
xxENDxx
0 0
reagovat
naprosto zbytečný rejpání... jakej je rozdíl v tom, jestli to je odlehceny nebo ne, kdyz by to podle tebe stejne zvladnul? Zas tak moc tam nalozeno nemel...
553652
naprosto zbytečný rejpání... jakej je rozdíl v tom, jestli to je odlehceny nebo ne, kdyz by to podle tebe stejne zvladnul? Zas tak moc tam nalozeno nemel...
0 0
reagovat
Jako s jeho postavou mu věřím, že by tohle zvládnul jako nic, ale přesto to závaží bylo dle mého názoru odlehčené.
553651
Jako s jeho postavou mu věřím, že by tohle zvládnul jako nic, ale přesto to závaží bylo dle mého názoru odlehčené.
0 0
reagovat
Jak nejrychleji dostat infarkt 8)
553650
Jak nejrychleji dostat infarkt *8)*
0 0
reagovat

Terry Crews v posilce :D

553648
http://www.youtube.com/watch?v=-AuIURhCoAA
Terry Crews v posilce :D
0 0
reagovat
imho čas ukončit tuto diskuzi, FAQ maj chlapci nekde jinde nez tady 8)
553645
imho čas ukončit tuto diskuzi, FAQ maj chlapci nekde jinde nez tady *8)*
0 0
reagovat

BugHer0

Nedávno jsem vám tam do komentáře k videu psal, že máte v překladu chybku a teď na to koukám znova a nikdo si mého komentu nejspíš nevšiml.;)
553644
Nedávno jsem vám tam do komentáře k videu psal, že máte v překladu chybku a teď na to koukám znova a nikdo si mého komentu nejspíš nevšiml.;)
BugHer0
0 0
reagovat
Taky bych rád podpořil ostatní, co se týče angličtiny, mám jí pěkně dlouho - myslím že už asi od 4 třídy na základce, ale stejně ( teď jsem zpoza PC vyhrabal 2 CD s názvem "Angličtina pro každý den" ) většinu angličtiny jsem se naučil přes "hovor" ve filmech a seriálech.
Na mojí vošce náš rozčlenil gramatický test což mě zařadilo hned do skupiny pro pokročilé, ale i tak nejsem žádnej superhero. ( Kamarádka má zahraničního lektora kterej naně mluví jen in english - to by mi vyhovovalo )
553643
Taky bych rád podpořil ostatní, co se týče angličtiny, mám jí pěkně dlouho - myslím že už asi od 4 třídy na základce, ale stejně ( teď jsem zpoza PC vyhrabal 2 CD s názvem "Angličtina pro každý den" ) většinu angličtiny jsem se naučil přes "hovor" ve filmech a seriálech. Na mojí vošce náš rozčlenil gramatický test což mě zařadilo hned do skupiny pro pokročilé, ale i tak nejsem žádnej superhero. ( Kamarádka má zahraničního lektora kterej naně mluví jen in english - to by mi vyhovovalo )
0 0
reagovat

BugHer0

omlouvám se, sypu si popel na hlavu :D ale jestli sem tam za celou dobu viděl 10 videí tak je to hodně, sám titulky nepotřebuju ani nepoužívám, nemusíte se na mě hned sesypat jak včely :D

jinak to, co si napsal v dalších odstavcích je naprostá pravda :+
553642
omlouvám se, sypu si popel na hlavu *:D* ale jestli sem tam za celou dobu viděl 10 videí tak je to hodně, sám titulky nepotřebuju ani nepoužívám, nemusíte se na mě hned sesypat jak včely *:D* jinak to, co si napsal v dalších odstavcích je naprostá pravda *:+*
BugHer0
0 0
reagovat

AJ

moje začátky vytvářel simultánní překlad, kdy jsem slyšel pův. znění filmu a do toho polský jednohlasý dabing. Pak jsem se dostal k pc a kinu s cz titulky a momentálně sjíždím většinu věcí s aj titulkama (pomáhá to s přízvukem apod) Konkrétně to vidko s drakem od Pe7era (takové to ultimátní vidko, co na něho nikdo nereagoval :D) mělo v sobě nějaké slovíčka, které jsem nezachytil ani napodruhé a za title jsem byl rád.

Takže nevím, jak by se v dnešní době měli lidi naučit aj, kdyby nebyly podobné věci k dispozici, žímž přeju hodně zdaru všem, co titulky dělaj.
553641
moje začátky vytvářel simultánní překlad, kdy jsem slyšel pův. znění filmu a do toho polský jednohlasý dabing. Pak jsem se dostal k pc a kinu s cz titulky a momentálně sjíždím většinu věcí s aj titulkama (pomáhá to s přízvukem apod) Konkrétně to vidko s drakem od Pe7era (takové to ultimátní vidko, co na něho nikdo nereagoval :D) mělo v sobě nějaké slovíčka, které jsem nezachytil ani napodruhé a za title jsem byl rád. Takže nevím, jak by se v dnešní době měli lidi naučit aj, kdyby nebyly podobné věci k dispozici, žímž přeju hodně zdaru všem, co titulky dělaj.
AJ
0 0
reagovat

st

To už je klasika :)
553640
To už je klasika :)
st
0 0
reagovat

st

Fanda Jimmyho Kimmela link :)
553639
Fanda Jimmyho Kimmela http://www.youtube.com/watch?v=DhGjBvgw90w&feature=related *:)*
st
0 0
reagovat

Memphis

Snažíme se sice o co nejkvalitnější překlady, ale chybička se občas vloudí. Nicméně příště to fakt napiš k tomu videu do komentářů. Sám komentáře dost pročítám, a když tam někdo nahlásí chybu, tak ji opravím. Jinak to tam bude dlouho, pokud to nikdo nenahlásí, protože si zas tak často zpětně videa nepouštíme ;-)

A jinak k tý otázce, jestli nejsou videacesky pro blbý... Podle mě samozřejmě ne. :-D Většinou lidi naopak píšou, že děkujou, protože si tím sami zlepšujou jazyk a já tomu věřím. Sám jsem nikdy nestudoval jazykovku a na základce i na gymplu jsem měl učitele na anglinu úplně na prd. Všechny znalosti jsem získal z poslechu hudby a sledování zahraničních seriálů a filmů s titulky... nejdříve s českými, pak s anglickými a nakonec i bez nich. Člověku to dá hodně, a když k tomu má ještě možnost často někde anglinu využít v mluveném slovu, tak je za vodou.

Já byl vždycky jen samouk a teď už překládám půl roku pro dabing, kde je jim stejně fuk, jestli má člověk nějakej certifikát nebo ne. Dokonce vidím i v okolí, že lidi, co choděj rok třeba intenzivně na jazykovku a naučej se perfektně gramatiku, časy atd. tak kolikrát pak nejsou pro překlad použitelný. Jazyk uměj suprově, ale pak překládaj moc doslovně, nebo nevědí, jak se vyjádřit, atd.

Takže myslím, že ty stránky jsou právě ideální pro ty, co se chtěj anglicky učit, a samozřejmě i pro ty, co anglicky neuměj a nechtěj umět, kteří si jen přečtou titulky a spokojeně odejdou, protože dostali, co chtěli.
553638
Snažíme se sice o co nejkvalitnější překlady, ale chybička se občas vloudí. Nicméně příště to fakt napiš k tomu videu do komentářů. Sám komentáře dost pročítám, a když tam někdo nahlásí chybu, tak ji opravím. Jinak to tam bude dlouho, pokud to nikdo nenahlásí, protože si zas tak často zpětně videa nepouštíme ;-) A jinak k tý otázce, jestli nejsou videacesky pro blbý... Podle mě samozřejmě ne. :-D Většinou lidi naopak píšou, že děkujou, protože si tím sami zlepšujou jazyk a já tomu věřím. Sám jsem nikdy nestudoval jazykovku a na základce i na gymplu jsem měl učitele na anglinu úplně na prd. Všechny znalosti jsem získal z poslechu hudby a sledování zahraničních seriálů a filmů s titulky... nejdříve s českými, pak s anglickými a nakonec i bez nich. Člověku to dá hodně, a když k tomu má ještě možnost často někde anglinu využít v mluveném slovu, tak je za vodou. Já byl vždycky jen samouk a teď už překládám půl roku pro dabing, kde je jim stejně fuk, jestli má člověk nějakej certifikát nebo ne. Dokonce vidím i v okolí, že lidi, co choděj rok třeba intenzivně na jazykovku a naučej se perfektně gramatiku, časy atd. tak kolikrát pak nejsou pro překlad použitelný. Jazyk uměj suprově, ale pak překládaj moc doslovně, nebo nevědí, jak se vyjádřit, atd. Takže myslím, že ty stránky jsou právě ideální pro ty, co se chtěj anglicky učit, a samozřejmě i pro ty, co anglicky neuměj a nechtěj umět, kteří si jen přečtou titulky a spokojeně odejdou, protože dostali, co chtěli.
Memphis
0 0
reagovat
Oh my god, it´s a double rainbow :D :D :D ... ja na to ted narazil uplne omylem, ale je to desna hlina (sry jestli to ut uz bylo, moc na linky neklikam)
link
link
:D
553637
Oh my god, it´s a double rainbow :D :D :D ... ja na to ted narazil uplne omylem, ale je to desna hlina (sry jestli to ut uz bylo, moc na linky neklikam) http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5ICTI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=h2pk1aAaqCU&feature=related *:D*
0 0
reagovat

memphis

Tak příště nahlásit 8)
553636
Tak příště nahlásit *8)*
memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se