Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78541 - 78560 Napsat příspěvek
první zápas vyhráli "jen" 4:1, páč se na to po poločase totálně vyflákli
555038
první zápas vyhráli "jen" 4:1, páč se na to po poločase totálně vyflákli
0 0
reagovat

sohaj

No to sice jo, ale když je Chelsea schopná vyhrávat 8:0 proti týmům z premiere league, tak proti žilině to bude darda i s béčkem.
555037
No to sice jo, ale když je Chelsea schopná vyhrávat 8:0 proti týmům z premiere league, tak proti žilině to bude darda i s béčkem.
sohaj
0 0
reagovat
To si nemyslím. Chelsea už je v osmifinále a spíš nasadí svůj B-tým:)
555035
To si nemyslím. Chelsea už je v osmifinále a spíš nasadí svůj B-tým:)
0 0
reagovat
Já se těším jak dopadnou na Stamford bridge. To bude jízda! Tipuju další sedmičku
555034
Já se těším jak dopadnou na Stamford bridge. To bude jízda! Tipuju další sedmičku
0 0
reagovat
To je fakt Žilina stojí za prd.Chlapci si akurát popozerajú nové krajiny a to je všetko.
555032
To je fakt Žilina stojí za prd.Chlapci si akurát popozerajú nové krajiny a to je všetko.
0 0
reagovat
... a Berdych opět vypadl v prvním kole :( ten má teď hodně slušnou sérku
555030
... a Berdych opět vypadl v prvním kole *:(* ten má teď hodně slušnou sérku
0 0
reagovat
Žilina nemá v Lize mistrů co dělat. Jsou tam jenom pro smích. O to je smutnější, že s nima Sparta prohrála
555029
Žilina nemá v Lize mistrů co dělat. Jsou tam jenom pro smích. O to je smutnější, že s nima Sparta prohrála
0 0
reagovat
koukám že Žilina se baví fotbalem
555028
koukám že Žilina se baví fotbalem
0 0
reagovat
mně přijde, že jsi v tom sám...
555026
mně přijde, že jsi v tom sám...
0 0
reagovat

popik

ja vedel, ze v tom nebudu sam :D... ten daber je naprosto špicovej, hlavne me dostava...."Ty mi tady neřikej, co mám říkat ty kun*o!" to me rozsekalo :D
555025
ja vedel, ze v tom nebudu sam *:D*... ten daber je naprosto špicovej, hlavne me dostava...."Ty mi tady neřikej, co mám říkat ty kun*o!" to me rozsekalo *:D*
popik
0 0
reagovat

Jeffy

tak u South Parku tahle pointa přestala tak kolem pátý sezóny. teď dělaj jedny z nejlepších parodiíí....ale podle gustu
555024
tak u South Parku tahle pointa přestala tak kolem pátý sezóny. teď dělaj jedny z nejlepších parodiíí....ale podle gustu
Jeffy
0 0
reagovat
Dabing South Parku je víc než povedenej. Se zbytkem souhlasím, jedna variace na tohle téma se mi líbilo, ale vidět to 80x nepotřebuju.
555023
Dabing South Parku je víc než povedenej. Se zbytkem souhlasím, jedna variace na tohle téma se mi líbilo, ale vidět to 80x nepotřebuju.
0 0
reagovat
to video je fakt na facepalm, odstranit původní jazyk naprosto ztrácí pointu toho klipu a "dabér" místo chytrých vtipů se schyluje k hloupým nadávkám a křičení - asi jako dabing south parku, na které když se kouknete, tak se vám zdá, že jediná pointa seriálu je sprosté nadávání.
555022
to video je fakt na facepalm, odstranit původní jazyk naprosto ztrácí pointu toho klipu a "dabér" místo chytrých vtipů se schyluje k hloupým nadávkám a křičení - asi jako dabing south parku, na které když se kouknete, tak se vám zdá, že jediná pointa seriálu je sprosté nadávání.
0 0
reagovat
link Tak Arnold uz nebude guvernerem, kurna to by se mel vratit k herectvi! ;)
555018
http://www.heraldsun.com.au/news/world/governor-arnold-schwarzenegger-is-terminated/story-e6frf7lf-1225947521909 Tak Arnold uz nebude guvernerem, kurna to by se mel vratit k herectvi! *;)*
0 0
reagovat

popicek

Mě to pobavilo a to i přesto, že to parodují pořád... :D
555017
Mě to pobavilo a to i přesto, že to parodují pořád... *:D*
popicek
0 0
reagovat
Mě to pobavilo i teď.8)
555015
Mě to pobavilo i teď.*8)*
0 0
reagovat
tak to je horsie
555014
tak to je horsie
0 0
reagovat

popik

nejsem :D
555013
nejsem *:D*
popik
0 0
reagovat

popik/popicek

Nechcu bejt zlej, ale v tom případě jsi stopro zhulenej. Protože tohle přestalo být vtipný tak pů roku po premiéře...
555012
Nechcu bejt zlej, ale v tom případě jsi stopro zhulenej. Protože tohle přestalo být vtipný tak pů roku po premiéře...
popik/popicek
0 0
reagovat

popik

chčiju z teho smíchy :D link
555009
chčiju z teho smíchy *:D* http://www.youtube.com/watch?v=CA8zMfPI6C0
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se