Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78561 - 78580 Napsat příspěvek

Ako Japonci komentujú formulu

555003
http://www.mojevideo.sk/video/b0d7/ako_japonci_komentuju_formulu.html *:o**:D*
Ako Japonci komentujú formulu
0 0
reagovat

Jerzik

Scout ti nestaci? :)
555002
Scout ti nestaci? :)
Jerzik
0 0
reagovat

Povedená reklama

555001
[link="http://url_odkazu"]http://www.youtube.com/watch?v=D9bY8Y9Wotc/[/link]
Povedená reklama
0 0
reagovat
Pamatuju si, když jsem byl tehdy s otcem v servisu u známého, kde jsme měnily pneumatiky. Měli tam zbrusu nového Yettiho, tak nám ho pořádně ukázal a v momentě, kdy jsem se posadil za volant, jsem ho chtěl taky mít.:-)) Ale to nic nemění na faktu, že z venku je vizuálně nic moc.:D Jinak s novou octávií problém nemám, ten její design je nadčasový, ale facelift nové fabie jsem doteď nerozdýchal, vážně je to dle mého velký krom vedle. Ale samozřejmě jsem pořád dost zvědavý, jakým směrem se budou v designu aut ubírat v těch nových typech aut, co (údajně) chystají. A celkem by mě zajímalo, jestli se chystá něco jako Yetti combi, to by totiž mohlo být vážně zajimavé autíčko.:-))
555000
Pamatuju si, když jsem byl tehdy s otcem v servisu u známého, kde jsme měnily pneumatiky. Měli tam zbrusu nového Yettiho, tak nám ho pořádně ukázal a v momentě, kdy jsem se posadil za volant, jsem ho chtěl taky mít.:-)) Ale to nic nemění na faktu, že z venku je vizuálně nic moc.*:D* Jinak s novou octávií problém nemám, ten její design je nadčasový, ale facelift nové fabie jsem doteď nerozdýchal, vážně je to dle mého velký krom vedle. Ale samozřejmě jsem pořád dost zvědavý, jakým směrem se budou v designu aut ubírat v těch nových typech aut, co (údajně) chystají. A celkem by mě zajímalo, jestli se chystá něco jako Yetti combi, to by totiž mohlo být vážně zajimavé autíčko.:-))
0 0
reagovat

BUG

Objevil jsem na MZ Bug ...

Jedná se o problém, když se dva filmy jmenují stejně (URL obsahuje český název filmu ...). Například film "Hranice smrti" (1. film: Bordetown, 2. film: Frontier(s)) ...

Nevím co k tomu víc napsat, až to admini vyzkouší, pochopí o co jde ... ;)
554999
Objevil jsem na MZ Bug ... Jedná se o problém, když se dva filmy jmenují stejně (URL obsahuje český název filmu ...). Například film "Hranice smrti" (1. film: Bordetown, 2. film: Frontier(s)) ... Nevím co k tomu víc napsat, až to admini vyzkouší, pochopí o co jde ... *;)*
BUG
0 0
reagovat
HAL: Jak je vidět, nic se nemá přehánět, protože všeho moc škodí. :D
554998
HAL: Jak je vidět, nic se nemá přehánět, protože všeho moc škodí. *:D*
0 0
reagovat
Arnold byl dost konzervativni vzdycky, vsak co taky jineho cekat od republikana ;-)
554995
Arnold byl dost konzervativni vzdycky, vsak co taky jineho cekat od republikana ;-)
0 0
reagovat
zahron: Arnie se asi chtěl zavděčit voličům z upjatých, konzervativních rodin. Snad ten zákon nebude platit.
554992
zahron: Arnie se asi chtěl zavděčit voličům z upjatých, konzervativních rodin. Snad ten zákon nebude platit.
0 0
reagovat
554990
[link="http://www.youtube.com/watch?v=SX16z4hgdyo&feature=player_embedded"]Bond is back![/link]
0 0
reagovat
hele me taky ne ... je takovej zvlastni. ale kdyz sem tim jel, tak sem si ho oblibil, je to ohromne pohodlna velko-fabie :)
me se octavie libily vzdycky. na ten nejnovejsi facelift sem si hodne dlouho zvykal a libi se mi jen u kombajnu (u hatchbacku ty obri predni svetlomety pusobej disproporcne), ale auto jsou to pohodlny neuveritelne. Jetty, Pašáci a podobny VW pekla se s tim nedaj merit, nemluve o (opet) povedenejch motorizacich. Jen ty DSG automaty jsou imo priserny:D
554988
hele me taky ne ... je takovej zvlastni. ale kdyz sem tim jel, tak sem si ho oblibil, je to ohromne pohodlna velko-fabie :) me se octavie libily vzdycky. na ten nejnovejsi facelift sem si hodne dlouho zvykal a libi se mi jen u kombajnu (u hatchbacku ty obri predni svetlomety pusobej disproporcne), ale auto jsou to pohodlny neuveritelne. Jetty, Pašáci a podobny VW pekla se s tim nedaj merit, nemluve o (opet) povedenejch motorizacich. Jen ty DSG automaty jsou imo priserny*:D*
0 0
reagovat
Auta jsou to skutečně převážně fakt dobrá ale vzhledově a designově mi přijdou dost mimo, poslední designově zajímavé auto je podle mě Superb. Třeb Yeti pro mě bylo strašné sklamání, co se týče vzhledu, protože je to jen Roomster s vyšším podvozkem. A jinak Roomster se mi nikdy nelíbil, stejně jako ty nové fabie. Ale je to jen muj nazor.:-)
554986
Auta jsou to skutečně převážně fakt dobrá ale vzhledově a designově mi přijdou dost mimo, poslední designově zajímavé auto je podle mě Superb. Třeb Yeti pro mě bylo strašné sklamání, co se týče vzhledu, protože je to jen Roomster s vyšším podvozkem. A jinak Roomster se mi nikdy nelíbil, stejně jako ty nové fabie. Ale je to jen muj nazor.:-)
0 0
reagovat
no pockej, o skodovce vseobecne takhle mluvit nemuzes ... minimalne octavia je vyborny auto a roomster s plnou nalozi a 1.9 turbodieselem jakbysmet.
554984
no pockej, o skodovce vseobecne takhle mluvit nemuzes ... minimalne octavia je vyborny auto a roomster s plnou nalozi a 1.9 turbodieselem jakbysmet.
0 0
reagovat
No popravdě taky se mi zdá žě designově je Škodovka poslední dobou dost zpátečnická... snad ta nová auta budou lepší (každopádně by jen těžko mohli byt horší;)
554983
No popravdě taky se mi zdá žě designově je Škodovka poslední dobou dost zpátečnická... snad ta nová auta budou lepší (každopádně by jen těžko mohli byt horší;)
0 0
reagovat
vsechny fabie jsou krokem zpet, minimalne designovym. 8) jeste ze jsme v kecarne, jinak bych si pripadal OT.
554981
vsechny fabie jsou krokem zpet, minimalne designovym. *8)* jeste ze jsme v kecarne, jinak bych si pripadal OT.
0 0
reagovat
vyborny sou obe. jen ta nova fabie ne :D
teda RSkem sem nejel, ale jinak jsou ty auta (mimo motorizaci) krokem zpet oproti prvnim fabiim
554980
vyborny sou obe. jen ta nova fabie ne :D teda RSkem sem nejel, ale jinak jsou ty auta (mimo motorizaci) krokem zpet oproti prvnim fabiim
0 0
reagovat

Gonzi

Krása.:+:+
554979
Krása.*:+**:+*
Gonzi
0 0
reagovat

Jeržik

já hodně žeru tohle: link tady to asi většina zná, bo to hraje v kinech, ale je to fakt masox :+
554978
já hodně žeru tohle: http://www.youtube.com/watch?v=tqqZjVrZvkA tady to asi většina zná, bo to hraje v kinech, ale je to fakt masox *:+*
Jeržik
0 0
reagovat
Jinak hodně povedená reklama na Škodovku.:-) link
554977
Jinak hodně povedená reklama na Škodovku.:-) http://www.youtube.com/watch?v=5nqLRb3gW4U&feature=topvideos
0 0
reagovat

Jeržik

Není to trošku nůž do zad pro všechny jeho fandy ? ... Nééé vlastně on se proslavil tím že ve všech jeho filmech nechal všechny naživu a posílal jim dárkové poukázky na slunnou dovolenou v Kalifornii ... To nedává smysl .. :(
554976
Není to trošku nůž do zad pro všechny jeho fandy ? ... Nééé vlastně on se proslavil tím že ve všech jeho filmech nechal všechny naživu a posílal jim dárkové poukázky na slunnou dovolenou v Kalifornii ... To nedává smysl .. *:(*
Jeržik
0 0
reagovat
To je ono. Jako herec je ok, ale jako politika bych si ho nikdy nezvolil, opravdu nesdílím jeho názory.
554975
To je ono. Jako herec je ok, ale jako politika bych si ho nikdy nezvolil, opravdu nesdílím jeho názory.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se