Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78381 - 78400 Napsat příspěvek
HAL: právě to, co zmiňuješ zvyšovalo napětí a zážitek ze samotného hraní (tedy aspoň u mě):)
555461
HAL: právě to, co zmiňuješ zvyšovalo napětí a zážitek ze samotného hraní (tedy aspoň u mě)*:)*
0 0
reagovat

a4am

No, jen kdyby ta obtížnost nebyla často uměle vyráběná takovými hovadinami jako neviditelní snipeři, demetním pasti, nepřehledný level-design a vůbec celkově nutností permanentně hrát metodou pokus-omyl s frenetickým quicksavováním :/
555459
No, jen kdyby ta obtížnost nebyla často uměle vyráběná takovými hovadinami jako neviditelní snipeři, demetním pasti, nepřehledný level-design a vůbec celkově nutností permanentně hrát metodou pokus-omyl s frenetickým quicksavováním :/
a4am
0 0
reagovat
Přesně to jsem chtěl napsat. Jedi Academy je o ničem pro mě, hezké prostředí, ale spíš je to jako nové epizody, barevné a tak. Zato Outcast, to je špína ala Imperium vrací úder jak se patří, navíc obtížná.
555457
Přesně to jsem chtěl napsat. Jedi Academy je o ničem pro mě, hezké prostředí, ale spíš je to jako nové epizody, barevné a tak. Zato Outcast, to je špína ala Imperium vrací úder jak se patří, navíc obtížná.
0 0
reagovat

Jeffy

Tohle je jako vyléčenému alkoholikovi dát skleničku... to se nedělá :D Jedi série patří mezi ty nejlepší... :+
555454
Tohle je jako vyléčenému alkoholikovi dát skleničku... to se nedělá *:D* Jedi série patří mezi ty nejlepší... *:+*
Jeffy
0 0
reagovat
To raději Jedi Outcast:)
555453
To raději Jedi Outcast*:)*
0 0
reagovat

Jeffy

kvôli tebe som dostal chuť znovu si zahrať Jedi Academy :D
555451
kvôli tebe som dostal chuť znovu si zahrať Jedi Academy *:D*
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

Záleží jak ti sedne. Když ti řeknu, že je to super hra, sesype se na mě spousta komentářů typu, že je to hovadina... Zahraj a uvidíš ;)
555450
Záleží jak ti sedne. Když ti řeknu, že je to super hra, sesype se na mě spousta komentářů typu, že je to hovadina... Zahraj a uvidíš *;)*
Jeffy
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Je opravdu ta jednička dobrá hra? (Na pc) Hrál jsem, to zhruba dvě hodiny a přišla mi to jako obyčejná arkáda, kamera byla divná, schopnosti byly hezký, ale když imho dost přepálený a souboje byli hloupé, napři oproti ME bylo jedno co používám za schopnost, hlavně že to rychle opakuju. Navíc Jedi Duel (Dned zezačátku s Vaderem) byli dost podivné a zdlouhavé s dost obskurní "Tekken" kamerou. A to jsem se na hru těšil jako malej (trailery vypadali hezky), ale dneska už klasiky - Jedi Outcast a Jedi Academy jsou úplně někde jinde. link (sakra, teď si to chci zase rozehrát :)))

Vardant: To muselo stát pomalu jak letadlo ve skutečné velikosti :))
555449
Je opravdu ta jednička dobrá hra? (Na pc) Hrál jsem, to zhruba dvě hodiny a přišla mi to jako obyčejná arkáda, kamera byla divná, schopnosti byly hezký, ale když imho dost přepálený a souboje byli hloupé, napři oproti ME bylo jedno co používám za schopnost, hlavně že to rychle opakuju. Navíc Jedi Duel (Dned zezačátku s Vaderem) byli dost podivné a zdlouhavé s dost obskurní "Tekken" kamerou. A to jsem se na hru těšil jako malej (trailery vypadali hezky), ale dneska už klasiky - Jedi Outcast a Jedi Academy jsou úplně někde jinde. http://www.youtube.com/watch?v=8RYIk14O9s8 (sakra, teď si to chci zase rozehrát *:))*) Vardant: To muselo stát pomalu jak letadlo ve skutečné velikosti *:))*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Jj, hra je nič moc, ale tie CGI animácie sa mi páčili, tak som z toho zostrihal fan trailer.
555447
Jj, hra je nič moc, ale tie CGI animácie sa mi páčili, tak som z toho zostrihal fan trailer.
Sp!der-bite
0 0
reagovat
555446
http://www.youtube.com/watch?v=dTHWBSluUjU *:o*
0 0
reagovat

kyller

Ve hře samotný už jsem skoro u konce a zatím převažuje spíše zklamání, které už se dalo očekávat z recenzí, které bohužel nelhaly. Souboje repetivní a celé hře chybí ta jiskra, která dělala první díl tak vyjímečný (příběh také hodně klesnul). Vyhazování v Lucasarts se nevyplácí...
555445
Ve hře samotný už jsem skoro u konce a zatím převažuje spíše zklamání, které už se dalo očekávat z recenzí, které bohužel nelhaly. Souboje repetivní a celé hře chybí ta jiskra, která dělala první díl tak vyjímečný (příběh také hodně klesnul). Vyhazování v Lucasarts se nevyplácí...
kyller
0 0
reagovat
Disku, myslím, že se v životě ještě hodně podivíš nad lidskou hloupostí :)
555444
Disku, myslím, že se v životě ještě hodně podivíš nad lidskou hloupostí :)
0 0
reagovat

Disk

Hej hej, tá babka už je známa firma ;) "Jirko, dej mi nitrák!" :D
555443
Hej hej, tá babka už je známa firma *;)* "Jirko, dej mi nitrák!" *:D*
Disk
0 0
reagovat

Pe7er

Misery Bear je super. Dokoukal jsem i těch ostatních 7 eipsod.:+
555442
Misery Bear je super. Dokoukal jsem i těch ostatních 7 eipsod.*:+*
Pe7er
0 0
reagovat
Když už je řeč o Poště pro tebe: Tohle je neuvěřitelný. link link To by člověk nevěřil, jak jsou lidi blbí.:o
555440
Když už je řeč o Poště pro tebe: Tohle je neuvěřitelný. http://www.youtube.com/watch?v=wUlslwzlUUo http://www.youtube.com/watch?v=3VRL1SHggYw&feature=related To by člověk nevěřil, jak jsou lidi blbí.*:o*
0 0
reagovat

Gonzi

Připomnělo mi to nějaký brazilský pořad (něco na způsob Pošty) - tam se taky pěkně zvalili.
555439
Připomnělo mi to nějaký brazilský pořad (něco na způsob Pošty) - tam se taky pěkně zvalili.
Gonzi
0 0
reagovat

Pe7er

:D:+

mixér :D
555433
*:D**:+* mixér *:D*
Pe7er
0 0
reagovat

Pe7er

:+ :D
555432
*:+* *:D*
Pe7er
0 0
reagovat

OT

V CoD Blacks Ops si hlavního hrdinu si střihnul Sam Worthington, agenta CIA Jasona Hudsona Ed Harris a Gary Oldman se vrací jako válečný veterán Reznov.
555434
V CoD Blacks Ops si hlavního hrdinu si střihnul Sam Worthington, agenta CIA Jasona Hudsona Ed Harris a Gary Oldman se vrací jako válečný veterán Reznov.
OT
0 0
reagovat
555431
[link="http://www.youtube.com/watch?v=pRMsj2BO4FE"]Star Wars: The Force Unleashed 2 - Cinematic Trailer [HD][/link]*:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se