Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78361 - 78380 Napsat příspěvek
ešte k tomu Justinu Bieberovi link :)
555502
ešte k tomu Justinu Bieberovi http://www.youtube.com/watch?v=cE-0a6EN2rQ&feature=player_embedded# *:)*
0 0
reagovat

Mephos

to je dost chyba, např taková BRIGADA je super.
555501
to je dost chyba, např taková BRIGADA je super.
Mephos
0 0
reagovat

okkac

tak ja třeba nechodím nikam :D
555500
tak ja třeba nechodím nikam *:D*
okkac
0 0
reagovat
S.T.A.L.K.E.R. - TV seriál trailer
Od Rusů jsem seriál ještě teda neviděl,ale vypadá to mnohem lépe než současná česká produkce.
555497
[link="http://www.eurogamer.cz/videos/s-t-a-l-k-e-r-tv-serial-trailer"]S.T.A.L.K.E.R. - TV seriál trailer[/link] Od Rusů jsem seriál ještě teda neviděl,ale vypadá to mnohem lépe než současná česká produkce.
0 0
reagovat
Když pominu diskuze, tka včem se liší Novinky třeba od Aktualne nebo Idnes. Na mne působí všechny stejně.
555496
Když pominu diskuze, tka včem se liší Novinky třeba od Aktualne nebo Idnes. Na mne působí všechny stejně.
0 0
reagovat
Když většina republiky má jako hlavní mail a domovskou stránku seznam, tak se vůbec nedivím. ?)
555491
Když většina republiky má jako hlavní mail a domovskou stránku seznam, tak se vůbec nedivím. *?)*
0 0
reagovat
spíš mě zaráží, že někdo chodí na Novinky...
555490
spíš mě zaráží, že někdo chodí na Novinky...
0 0
reagovat
Jeržík: Zase take konspiracie by som v tom nevidel, mozno ten kto to sem postuje to hodi aj na FB a cez to sa to rozsiri. Dalsia vec je, ze vacsina ludi tu ani nepovie ako sa k tomu videu dostala.
555483
Jeržík: Zase take konspiracie by som v tom nevidel, mozno ten kto to sem postuje to hodi aj na FB a cez to sa to rozsiri. Dalsia vec je, ze vacsina ludi tu ani nepovie ako sa k tomu videu dostala.
0 0
reagovat
Nerad bych šahal někomu do svědomí, ale všimli jste si, že když se v diskuzi na MZ objeví nějaké zajímavé video, objeví se do několika dnů jako velká zpráva na Novinkách.cz?? Už je to po několikáté a je to vážně podezřelé. Že by si někdo chodil na MZ pro inspiraci a usnadňoval si práci...
8)
555482
Nerad bych šahal někomu do svědomí, ale všimli jste si, že když se v diskuzi na MZ objeví nějaké zajímavé video, objeví se do několika dnů jako velká zpráva na Novinkách.cz?? Už je to po několikáté a je to vážně podezřelé. Že by si někdo chodil na MZ pro inspiraci a usnadňoval si práci... *8)*
0 0
reagovat
ad jedi academy - ta hra měla boží souboje se světelnými meči, online jsme to s kámoši tavili pěkných pár hodin.
555475
ad jedi academy - ta hra měla boží souboje se světelnými meči, online jsme to s kámoši tavili pěkných pár hodin.
0 0
reagovat
GL by měl být před Potterem
555473
GL by měl být před Potterem
0 0
reagovat
JJ šak tak jsem to pochopil, bral jsem to mimo ty piráty a Lanterna ... :) uvidí se ...
555472
JJ šak tak jsem to pochopil, bral jsem to mimo ty piráty a Lanterna ... :) uvidí se ...
0 0
reagovat
To je jen listopad, prosinec se uvidi... urcite budou teasery na Piraty a Lanterna bych tipoval
555470
To je jen listopad, prosinec se uvidi... urcite budou teasery na Piraty a Lanterna bych tipoval
0 0
reagovat

Cival

Ou díky moc za vypsání :) Sice do Vánoc nebude úplně nějakej obr blockbuster kromě Battle ale i tak to je pěknej výčet ... :) Fakt díky ...:+
555469
Ou díky moc za vypsání :) Sice do Vánoc nebude úplně nějakej obr blockbuster kromě Battle ale i tak to je pěknej výčet ... :) Fakt díky ...*:+*
Cival
0 0
reagovat
Toren: U jakých fimů budou jakén trailery:

Kung Fu Panda 2 [1:00] (Megamind)
Zookeeper [1:00] (Megamind)
Just Go With It [2:30] (Due Date)
Battle: Los Angeles [2:00] (Unstoppable)
Mars Needs Moms [2:30] (Megamind and/or Tangled)
Hall Pass [2:30] (Due Date)
Cars 2 [1:25] (Megamind and/or Tangled)
Big Momma's: Like Father Like Son [2:00] (Due Date and/or Unstoppable)
The Mechanic [2:20] (Unstoppable and/or Skyline and/or Faster)
Red Riding Hood [1:20] (Due Date and/or HP7)
Prom [1:15] (Megamind and/or HP7 and/or Tangled)
555468
Toren: U jakých fimů budou jakén trailery: Kung Fu Panda 2 [1:00] (Megamind) Zookeeper [1:00] (Megamind) Just Go With It [2:30] (Due Date) Battle: Los Angeles [2:00] (Unstoppable) Mars Needs Moms [2:30] (Megamind and/or Tangled) Hall Pass [2:30] (Due Date) Cars 2 [1:25] (Megamind and/or Tangled) Big Momma's: Like Father Like Son [2:00] (Due Date and/or Unstoppable) The Mechanic [2:20] (Unstoppable and/or Skyline and/or Faster) Red Riding Hood [1:20] (Due Date and/or HP7) Prom [1:15] (Megamind and/or HP7 and/or Tangled)
0 0
reagovat

Hodně otázek ohledně Trailerů :D

Souhlasím s Jedi Outcast ... fakt pecka i po tolika letech :)
Jinak lidi ... nevíte jak to bude s tím teaserem na Green Lanterna? Vím, že v půlce listopadu by měl bejt ale přesněji? nebo prostě kolem toho 15 to je ? :D A dál ... nějaké teasery pro něco "většího" jako Thor, Transformers 3,Kaitán Amerika, Bitva: Los Angelos,Piráty(platí před Tronem?), nový X-meni, 5 rychle a zběsile, Cowboys vs Aliens se nechystá do Vánoc někdy? :D Sry za tolik názvů :D ... kdyby někdo .. aspoň na něco ... odpověděl :D budu moc vděčnej :D ANo jsem línej ... dá se to snadlo vypočítat ale vychází mí, že by klidně do začátku roku mohli bejt aspoň první ukázky z toho co jsem vypsal :D ...
555467
Souhlasím s Jedi Outcast ... fakt pecka i po tolika letech :) Jinak lidi ... nevíte jak to bude s tím teaserem na Green Lanterna? Vím, že v půlce listopadu by měl bejt ale přesněji? nebo prostě kolem toho 15 to je ? :D A dál ... nějaké teasery pro něco "většího" jako Thor, Transformers 3,Kaitán Amerika, Bitva: Los Angelos,Piráty(platí před Tronem?), nový X-meni, 5 rychle a zběsile, Cowboys vs Aliens se nechystá do Vánoc někdy? :D Sry za tolik názvů :D ... kdyby někdo .. aspoň na něco ... odpověděl :D budu moc vděčnej :D ANo jsem línej ... dá se to snadlo vypočítat ale vychází mí, že by klidně do začátku roku mohli bejt aspoň první ukázky z toho co jsem vypsal :D ...
Hodně otázek ohledně Trailerů :D
0 0
reagovat
HAL: tak co se těch sniperů týče, tak to je jejich účel nebýt viděn. A k těm pastím: teď nevím, jestli narážíš na takové ty miny, které byly přímo schované za dveřmi (což mi též zvláštní nepřišlo).

Ale jak už tady bylo napsáno: záleži. komu co sedne:)
555466
HAL: tak co se těch sniperů týče, tak to je jejich účel nebýt viděn. A k těm pastím: teď nevím, jestli narážíš na takové ty miny, které byly přímo schované za dveřmi (což mi též zvláštní nepřišlo). Ale jak už tady bylo napsáno: záleži. komu co sedne:)
0 0
reagovat
a4am: Outcasty jsem dohrál mnohokrát, je to perfektní hra, ale velmi lineární a těch soubojů s meči není tolik, zato v Academy bylo to co většina chtěla nejvíc - nelineární skillování, mise, různé druhy LS a mraky soubojů s LS link :+

sohaj : nemůžu než souhlasit, nedávno jsel projel znovu Evil Islands a kdyby jste tu hru nechali hrát dnešní hráče, tak jim vypadnou oči z důlků z té obtížnosti, nevím proč ale ten quickload-fest, kde člověk minutu sleduje trasu orčí hlídky, aby je mohl backstabnout, mě bavil mnohem víc než drtivá většina dnešních her.
555465
a4am: Outcasty jsem dohrál mnohokrát, je to perfektní hra, ale velmi lineární a těch soubojů s meči není tolik, zato v Academy bylo to co většina chtěla nejvíc - nelineární skillování, mise, různé druhy LS a mraky soubojů s LS http://www.youtube.com/watch?v=6qLXzf4Ni5A *:+* sohaj : nemůžu než souhlasit, nedávno jsel projel znovu Evil Islands a kdyby jste tu hru nechali hrát dnešní hráče, tak jim vypadnou oči z důlků z té obtížnosti, nevím proč ale ten quickload-fest, kde člověk minutu sleduje trasu orčí hlídky, aby je mohl backstabnout, mě bavil mnohem víc než drtivá většina dnešních her.
0 0
reagovat

sohaj

To ale pak není normálním zpsobem "těžké" (což by rozhodně nevadilo), to je prostě jen dementní (což, ehm, vadí).
555464
To ale pak není normálním zpsobem "těžké" (což by rozhodně nevadilo), to je prostě jen dementní (což, ehm, vadí).
sohaj
0 0
reagovat
HAL: právě to, co zmiňuješ zvyšovalo napětí a zážitek ze samotného hraní (tedy aspoň u mě):)
555461
HAL: právě to, co zmiňuješ zvyšovalo napětí a zážitek ze samotného hraní (tedy aspoň u mě)*:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se