Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78221 - 78240 Napsat příspěvek
iPad 2 review :+ link
562078
iPad 2 review *:+* http://www.youtube.com/watch?v=ct1_r_61sk8
0 0
reagovat

Loki, Disketa

díky, snad dá Ravenhorn vědět.
562076
díky, snad dá Ravenhorn vědět.
Loki, Disketa
0 0
reagovat
Ravenhorn je v pořádku. Byl v tu dobu ve Wellingtonu.
562058
Ravenhorn je v pořádku. Byl v tu dobu ve Wellingtonu.
0 0
reagovat
Cain: Pokial to bolo fakt zhruba tam kde minuly rok a Drak byva stale rovnako, tam by mal byt ok. Sa mi zda, ze minule hovoril, ze byval odtial relativne daleko.:+
562055
Cain: Pokial to bolo fakt zhruba tam kde minuly rok a Drak byva stale rovnako, tam by mal byt ok. Sa mi zda, ze minule hovoril, ze byval odtial relativne daleko.*:+*
0 0
reagovat

Jeržik

copak Hobit, ale Ravenhorn
562072
copak Hobit, ale Ravenhorn
Jeržik
0 0
reagovat
Zemětřesení na NZ? Že by zase odklad Hobita?:o
562071
Zemětřesení na NZ? Že by zase odklad Hobita?*:o*
0 0
reagovat
(Tímto se omlouvám Durovi, nečti to a pardon)
562063
(Tímto se omlouvám Durovi, nečti to a pardon)
0 0
reagovat
Já se díval, byl jsem zvědavý na zmodernění (už výběrem rytmuse a tiny šlo vidět, že cílí na mladší publikum)
1. Mareš se držel ještě (nebyl tak trapný - bohužel už je trapný, já vyrůstal v době, kdy ještě trapný nebyl:D ), netěším se, až začnou jeho vtípky mimo, kterým se bude smát sám.
2. Rytmus mi překvapivě nevadil, ještě v pohodě, jako jediný to tak osvěžil, přišlo mi , že řekl jen to co chtěl říct, nemusel si zbytečně hrát se slovíčkama aby to bylo cool (proto mluvil tak málo)
3. Ten patos co z toho dělal událost roku byl úplně mimo.
4. soutěžící kteří už naschvál tam šli ze záměrem, aby byli v čele hvězdné pěchoty, mimo.
5. Nova nechápe, že ten pořad prodávají příběhy, postavy, moderní střih, klipovité montáže, rychlost. Naprosto to zabila rádoby vtipnou hvězdnou pěchotou a nudnými představovačkami porotců a patosem.
6. Tina je kus:D

Natolik k Superstar, to že jsem to odsledoval asi znamená, že zde padne můj status (ale tak na co balit naivní osmnáctky než na superstar!:D)
562062
Já se díval, byl jsem zvědavý na zmodernění (už výběrem rytmuse a tiny šlo vidět, že cílí na mladší publikum) 1. Mareš se držel ještě (nebyl tak trapný - bohužel už je trapný, já vyrůstal v době, kdy ještě trapný nebyl:D ), netěším se, až začnou jeho vtípky mimo, kterým se bude smát sám. 2. Rytmus mi překvapivě nevadil, ještě v pohodě, jako jediný to tak osvěžil, přišlo mi , že řekl jen to co chtěl říct, nemusel si zbytečně hrát se slovíčkama aby to bylo cool (proto mluvil tak málo) 3. Ten patos co z toho dělal událost roku byl úplně mimo. 4. soutěžící kteří už naschvál tam šli ze záměrem, aby byli v čele hvězdné pěchoty, mimo. 5. Nova nechápe, že ten pořad prodávají příběhy, postavy, moderní střih, klipovité montáže, rychlost. Naprosto to zabila rádoby vtipnou hvězdnou pěchotou a nudnými představovačkami porotců a patosem. 6. Tina je kus:D Natolik k Superstar, to že jsem to odsledoval asi znamená, že zde padne můj status (ale tak na co balit naivní osmnáctky než na superstar!:D)
0 0
reagovat
Superstar nie je až taká zlá v týchto prvých kolách. Na demencii spojenej s absolútnou absenciou sebakritiky niektorých ľudí sa dokážem zabávať asi stále. A obzvlášť dnes tých zúfalcov porota pekne poslala domov.:D
562061
Superstar nie je až taká zlá v týchto prvých kolách. Na demencii spojenej s absolútnou absenciou sebakritiky niektorých ľudí sa dokážem zabávať asi stále. A obzvlášť dnes tých zúfalcov porota pekne poslala domov.*:D*
0 0
reagovat

Jin

superstar nebola az taka zla co som vcera na par minut pozeral 8):D
okrem Tiny,Rytmusa,Leosa a tej starej cesky mi tam nikto nevadil
562057
superstar nebola az taka zla co som vcera na par minut pozeral *8)**:D* okrem Tiny,Rytmusa,Leosa a tej starej cesky mi tam nikto nevadil
Jin
0 0
reagovat

Disketa

Ale děsí mě ti naši východní bratři, turecká telenovela úspěšná, superstar se jim ještě líbí...
562056
Ale děsí mě ti naši východní bratři, turecká telenovela úspěšná, superstar se jim ještě líbí...
Disketa
0 0
reagovat
Nova směle pokračuje ve svém ústupu. link :D
562054
Nova směle pokračuje ve svém ústupu. http://www.novinky.cz/kultura/225807-propadak-na-nove-na-superstar-se-divalo-mene-lidi-nez-na-tisic-a-jednu-noc.html *:D*
0 0
reagovat

PetaBlack

:D:+
562045
*:D**:+*
PetaBlack
0 0
reagovat
Gorecki :D:D:+
562044
Gorecki *:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Disketa

To je ta částečně vyplněná Civalova předpověd´ alá „Bombard´áci“, ne? :D
562043
To je ta částečně vyplněná Civalova předpověd´ alá „Bombard´áci“, ne? *:D*
Disketa
0 0
reagovat
Nikdy se nestane a nikdy se nenatočí. Mark my words. 8)
562037
Nikdy se nestane a nikdy se nenatočí. Mark my words. *8)*
0 0
reagovat

popik

zdá se, že povedenej trailer na hru Dead Island hnul i s hollywoodskou smetánkou link
562034
zdá se, že povedenej trailer na hru Dead Island hnul i s hollywoodskou smetánkou http://www.eurogamer.cz/articles/dead-island-se-mozna-docka-filmu
popik
0 0
reagovat
ten trailer na Dead Island nemá chybu :+
562032
ten trailer na Dead Island nemá chybu *:+*
0 0
reagovat
Válečný film z Afghánistánu s Kotkem a Noidem. link :o:D
562031
Válečný film z Afghánistánu s Kotkem a Noidem. http://kultura.idnes.cz/v-afghanistanu-vznikne-cesky-valecny-film-do-vojenskeho-se-prevlecou-noid-s-kotkem-gk4-/filmvideo.aspx?c=A110220_112101_filmvideo_tt *:o**:D*
0 0
reagovat
562029
[link="http://archiv.roumen.cz/archive/rock_2520band-WM_strip_DK_20110218_5B1_5D.jpg"]spat k teme[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se