Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77721 - 77740 Napsat příspěvek
Video samozřejmě perfektní. Měli to spíš pojmout jako CGI film a mělo by to daleko větší úspěch ;)
557354
Video samozřejmě perfektní. Měli to spíš pojmout jako CGI film a mělo by to daleko větší úspěch *;)*
0 0
reagovat
tjn, gameplay videa jsou pěknej hnus
557353
tjn, gameplay videa jsou pěknej hnus
0 0
reagovat

Fluke

Co jsem viděl gameplay záběry, tak ani netoužím si tu hru pořídit...
557352
Co jsem viděl gameplay záběry, tak ani netoužím si tu hru pořídit...
Fluke
0 0
reagovat

Deus Ex Human Revolution

link tak po tomhle jestli to nebude ultimátní nářez, tak už nevím:)
Říkám si, že dřív nebo později přejdou herní adaptace do něčeho takovýho a už nebudem muset nadávat, kdo režíruje, kdo hraje, a jakej to bude propadák:)
557350
http://www.youtube.com/watch?v=CZRYROjQPoI&feature=player_embedded tak po tomhle jestli to nebude ultimátní nářez, tak už nevím:) Říkám si, že dřív nebo později přejdou herní adaptace do něčeho takovýho a už nebudem muset nadávat, kdo režíruje, kdo hraje, a jakej to bude propadák:)
Deus Ex Human Revolution
0 0
reagovat

popik

to je celej G. "Leonidas" Butler to mi nikdo nevymluví 8)
link
557335
to je celej G. "Leonidas" Butler to mi nikdo nevymluví *8)* http://games.tiscali.cz/uncharted-3-drake-s-deception-13925/galerie/194186
popik
0 0
reagovat
Naprosto mimo mísu,starý, známý, ale vždycky rozesměje link "Beckenbauer obviously bit of a surprise there"
557332
Naprosto mimo mísu,starý, známý, ale vždycky rozesměje http://www.youtube.com/watch?v=ur5fGSBsfq8 "Beckenbauer obviously bit of a surprise there"
0 0
reagovat
nechápu, jak se můžete x let rozplývat nad jedním udojenným videem :D
557322
nechápu, jak se můžete x let rozplývat nad jedním udojenným videem *:D*
0 0
reagovat
jo, UAMK je mival docela vtipny. KARLOS > ja vim, ale nedalo mi to, facebook mi to pripomnel, tak sem se okamzite musel znova podelit
557321
jo, UAMK je mival docela vtipny. KARLOS > ja vim, ale nedalo mi to, facebook mi to pripomnel, tak sem se okamzite musel znova podelit
0 0
reagovat
st39.6: V pochvalách to bylo a dával si to tam ty ;):D.... Ale klip pořád paráda, o tom žádná :)
557314
st39.6: V pochvalách to bylo a dával si to tam ty ;):D.... Ale klip pořád paráda, o tom žádná :)
0 0
reagovat

st39.6

Úžasný klip, ten moment, kdy dojde k "nárazu" je neskutečný!! :+
557310
Úžasný klip, ten moment, kdy dojde k "nárazu" je neskutečný!! *:+*
st39.6
0 0
reagovat
Když už jsme u těch alternativ "Nemyslíš, zaplatíš": link
557308
Když už jsme u těch alternativ "Nemyslíš, zaplatíš": http://www.youtube.com/watch?v=O3G_IsM5CCc
0 0
reagovat
st39.6: hodně emotivní spot:+
557307
st39.6: hodně emotivní spot*:+*
0 0
reagovat
Já vim, že už to tady několikrát bylo a na MZ sem to myslim dával dokonce do pochval a pohlavků, ale pro ty, kteří neviděli: Emrace Life: link .... nějaký "Nemyslíš, zaplatíš" (ani další drastický reklamy) na mě nikdy nepůsobily tak silně, jako tohle :+
557306
Já vim, že už to tady několikrát bylo a na MZ sem to myslim dával dokonce do pochval a pohlavků, ale pro ty, kteří neviděli: Emrace Life: http://www.youtube.com/watch?v=p916yeFa2Xk .... nějaký "Nemyslíš, zaplatíš" (ani další drastický reklamy) na mě nikdy nepůsobily tak silně, jako tohle *:+*
0 0
reagovat
Guillermo del Toro si nebere servítky link a jako slogan na DVD obal by to bylo geniální.
557289
Guillermo del Toro si nebere servítky http://www.slashfilm.com/lol-guillermo-del-toro-signs-scott-pilgrim-dvd/ a jako slogan na DVD obal by to bylo geniální.
0 0
reagovat

Aukro

Na Aukru nenakupuju, takže je mi to šumák.
557277
Na Aukru nenakupuju, takže je mi to šumák.
Aukro
0 0
reagovat
Já si myslím, že je to možná i právně napadnutelný. Jasně, že s tisícovkou ztráty se do toho nikdo nepožene, ale kdyby na tom vybral třeba 10ku, tak ho dle mě u soudu rozmetou. Má tam Neodolatelná nabídka, má tam schválně popis televize a hlavně má předmět: Televize a až poté černobílá fotografie. Tudíž dobrý úmysl není, jde o jasný pokus o podvod. Na druhou stranu, tomu, kdo to koupil bych se stejně smál
557276
Já si myslím, že je to možná i právně napadnutelný. Jasně, že s tisícovkou ztráty se do toho nikdo nepožene, ale kdyby na tom vybral třeba 10ku, tak ho dle mě u soudu rozmetou. Má tam Neodolatelná nabídka, má tam schválně popis televize a hlavně má předmět: Televize a až poté černobílá fotografie. Tudíž dobrý úmysl není, jde o jasný pokus o podvod. Na druhou stranu, tomu, kdo to koupil bych se stejně smál
0 0
reagovat

krajec

Tak testovať hlúposť sa dá aj bez toho aby si niekoho oškubal o peniaze.

Na jednej strane blbosť ľudí čo na to naletia ale aj tak je to stále čisté svinstvo.
557274
Tak testovať hlúposť sa dá aj bez toho aby si niekoho oškubal o peniaze. Na jednej strane blbosť ľudí čo na to naletia ale aj tak je to stále čisté svinstvo.
krajec
0 0
reagovat
Testuje hloupost lidí? Vy jste vtipálci. Fakt že jo.
Asi jsem žil v naivitě, že tady nejsou jen nějakcí vychcánkové... No jo, holt se všude někdo najde...
557273
Testuje hloupost lidí? Vy jste vtipálci. Fakt že jo. Asi jsem žil v naivitě, že tady nejsou jen nějakcí vychcánkové... No jo, holt se všude někdo najde...
0 0
reagovat
pro hlupáka každý hloupý8)
557272
pro hlupáka každý hloupý*8)*
0 0
reagovat
Tak vadí to v případě, když zjistíš, že ten hlupák jsi ty nebo někdo z tvých známých, přátel, kteří ti chtěli dát na Vánoce televizi a místo toho dostaneš fotku :))
557271
Tak vadí to v případě, když zjistíš, že ten hlupák jsi ty nebo někdo z tvých známých, přátel, kteří ti chtěli dát na Vánoce televizi a místo toho dostaneš fotku *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se