Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77701 - 77720 Napsat příspěvek

ME3

Parádní.Nedávno jsem dohrál jedničku (naprosto skvělá) a dvojka mě čeká o vánocích(nehorázně se těším).
557418
Parádní.Nedávno jsem dohrál jedničku (naprosto skvělá) a dvojka mě čeká o vánocích(nehorázně se těším).
ME3
0 0
reagovat
+ tedy čumím že šepárd má zase uniformu N7 a ne cerbera...
557417
+ tedy čumím že šepárd má zase uniformu N7 a ne cerbera...
0 0
reagovat
ME3 - meganámrd! Dvojka je spolu so Zaklínačom najlepšou hrou, akú som kedy hral, takže sa teším neskutočne!
xxendxx: začneš normálne so Shepardom, jeho smrť na konci dvojky bola iba taká perlička, ktorá nebude mať na trojku žiadny vplyv (narozdiel od smrti ostatných členov výpravy).
557415
ME3 - meganámrd! Dvojka je spolu so Zaklínačom najlepšou hrou, akú som kedy hral, takže sa teším neskutočne! xxendxx: začneš normálne so Shepardom, jeho smrť na konci dvojky bola iba taká perlička, ktorá nebude mať na trojku žiadny vplyv (narozdiel od smrti ostatných členov výpravy).
0 0
reagovat

ME3

neskutečný, krásný, epický, díky bohu za pc + konzole, protože z hollywodu se poodbného chytrého, promyšleného, mrazivého scifi asi už nedočkáme...
xxendxx: to je ale Škandál :D
557414
neskutečný, krásný, epický, díky bohu za pc + konzole, protože z hollywodu se poodbného chytrého, promyšleného, mrazivého scifi asi už nedočkáme... xxendxx: to je ale Škandál *:D*
ME3
0 0
reagovat
sem zvědavej, kde začnu, když mi na konci ME2 umřeli uplně všichni krom jokera :D
557412
sem zvědavej, kde začnu, když mi na konci ME2 umřeli uplně všichni krom jokera :D
0 0
reagovat
Já se těším na hlášky Jokera :+
557406
Já se těším na hlášky Jokera *:+*
0 0
reagovat
Fluke: Na ME3 se teším jak malej.:-)) Každopádně si nemyslím, že nás tam bude čekat běhání futuristickým Londýnem, tedy aspoň ne moc. Z toho traileru se mi zdá, že Shepard letěl někam daleko, aby našel něco, co by mu proti Reaperům pomohlo. Takže bych to viděl, že hra bude o hondě za nějakou zbraní či technologií.:-) Každopádně už se nemůžu dočkat až jim moje Shepardová nakope zadky..-))))
557404
Fluke: Na ME3 se teším jak malej.:-)) Každopádně si nemyslím, že nás tam bude čekat běhání futuristickým Londýnem, tedy aspoň ne moc. Z toho traileru se mi zdá, že Shepard letěl někam daleko, aby našel něco, co by mu proti Reaperům pomohlo. Takže bych to viděl, že hra bude o hondě za nějakou zbraní či technologií.:-) Každopádně už se nemůžu dočkat až jim moje Shepardová nakope zadky..-))))
0 0
reagovat
Debut trailer Mass Effect 3 je neuvěřitelnej:+ Ta hra bude neskutečnej námrd, těším se na běhání zničeným futuristickým Londýnem:+
557402
Debut trailer Mass Effect 3 je neuvěřitelnej*:+* Ta hra bude neskutečnej námrd, těším se na běhání zničeným futuristickým Londýnem*:+*
0 0
reagovat
Bohužel je to realita dneška, no. :-
557399
Bohužel je to realita dneška, no. *:-*
0 0
reagovat
Mě to teda přišlo spíš smutné. Televizní žumpa už může těžko klesnout hlouběji. Schválně vybírat řekněme "jednodušší" lidi a udělat s nima reality seznamku, to už je fakt moc.
557398
Mě to teda přišlo spíš smutné. Televizní žumpa už může těžko klesnout hlouběji. Schválně vybírat řekněme "jednodušší" lidi a udělat s nima reality seznamku, to už je fakt moc.
0 0
reagovat

Karbous

To chce do Výplachu jako debil týden, když minulý týden byla kráva týdne. Taťulda se předved.:D
557396
To chce do Výplachu jako debil týden, když minulý týden byla kráva týdne. Taťulda se předved.*:D*
Karbous
0 0
reagovat

vegasss7771

Ano, pořad "Farmár hľadá ženu" skutečně stojí za shédnutí! :+:+ Včera jsem viděl skoro celé a něco takového jsem tedy ještě opravdu neviděl.
557394
Ano, pořad "Farmár hľadá ženu" skutečně stojí za shédnutí! *:+**:+* Včera jsem viděl skoro celé a něco takového jsem tedy ještě opravdu neviděl.
vegasss7771
0 0
reagovat
Není možné, že to šlo do éteru. Ne, já tomu fakt nevěřím -

Slovenská Lady Gaga

:D
557393
Není možné, že to šlo do éteru. Ne, já tomu fakt nevěřím - [link="http://www.youtube.com/watch?v=s_Ky2GPEFvc&feature=iv&annotation_id=annotation_149636"]Slovenská Lady Gaga[/link] *:D*
0 0
reagovat
Mně se tahle "koláž" líbí zatraceně hodně. Ale je fakt, že ten Damon je tam nejslabší. Douglas je tam boží. Teď mu dát roli nějakýho psychopata, byl bych spokojen.
557391
Mně se tahle "koláž" líbí zatraceně hodně. Ale je fakt, že ten Damon je tam nejslabší. Douglas je tam boží. Teď mu dát roli nějakýho psychopata, byl bych spokojen.
0 0
reagovat

Mea

Sucasny vyzor Matta Damona je rozhodne velke WTF...
557387
Sucasny vyzor Matta Damona je rozhodne velke WTF...
Mea
0 0
reagovat

Memphis

Nevím jestli to je stylizací nebo nemocí, ale Douglas už vypadá fakt příšerně a Damon nějak přibral a na hlavě má komedii hanksovského kalibru
557384
Nevím jestli to je stylizací nebo nemocí, ale Douglas už vypadá fakt příšerně a Damon nějak přibral a na hlavě má komedii hanksovského kalibru
Memphis
0 0
reagovat

Life without Google!

557375
*:D**:D**:D**:D**:D* http://imgur.com/amnvq *:+**:+**:+**:+**:+*
Life without Google!
0 0
reagovat

Memphis

:D:+
557374
*:D**:+*
Memphis
0 0
reagovat
Jako nerekl bych, ze je to uplne hnusne link jen to proste neni zadne zazrak, obcas se to divne hybe, ale bude hodne zalezet na hratelnosti, tak uvidime...
557364
Jako nerekl bych, ze je to uplne hnusne http://www.youtube.com/watch?v=odmiO7YsAXA jen to proste neni zadne zazrak, obcas se to divne hybe, ale bude hodne zalezet na hratelnosti, tak uvidime...
0 0
reagovat

14 actors acting

link

Franco, Damon :D
557360
http://www.nytimes.com/interactive/2010/12/12/magazine/14actors.html Franco, Damon *:D*
14 actors acting
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se