Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77541 - 77560 Napsat příspěvek
U mě dobrý, vlastně hodně dobrý :+
Moc se mi zalíbil ten polo-lineární přístup s jasně daným cílem, ale jak se k němu dostaneš, to už je na tobě. Mnohem lepší než všechny ty Modern Warfary a podobný koridorovky ;)
Viz třeba mise Assault, kde se daly nádherně přepadávat čluny přímo zpod hladiny: takže jsem si z křoví vyčíhl trasu, přiblížil se po dně, nahodil invis, počkal až jeden přijede, vyskočil na palubu, holejma rukama ho vyčistil a do toho přístavu jsem si to připlul po moři, jak kdyby se nechumelilo 8)
558069
U mě dobrý, vlastně hodně dobrý *:+* Moc se mi zalíbil ten polo-lineární přístup s jasně daným cílem, ale jak se k němu dostaneš, to už je na tobě. Mnohem lepší než všechny ty Modern Warfary a podobný koridorovky *;)* Viz třeba mise Assault, kde se daly nádherně přepadávat čluny přímo zpod hladiny: takže jsem si z křoví vyčíhl trasu, přiblížil se po dně, nahodil invis, počkal až jeden přijede, vyskočil na palubu, holejma rukama ho vyčistil a do toho přístavu jsem si to připlul po moři, jak kdyby se nechumelilo *8)*
0 0
reagovat
xxendxx
Zas tolik ta cena přehnaná není. Vyprodali sály po celým světě a řekl bych, že ten jejich manažer by moc levnější lístky neschválil nikdy. Větší průšvih je propagace. V Olomouci prej vylepili plakáty teprve minulej tejden a to je dost naivní, vzhledem k tomu, že u nás ještě nejsou tak profláklí. Navíc, když tady byli v říjnu, běžela reklama taky v televizi. Prostě když neumíš nalákat lidi, nečekej že nějaký přijdou :)
Mě osobně to nemusí nijak trápit, protože v tom žádný peníze nemám, ale myslím, že je to dost promarněnej potenciál...
558068
[b]xxendxx[/b] Zas tolik ta cena přehnaná není. Vyprodali sály po celým světě a řekl bych, že ten jejich manažer by moc levnější lístky neschválil nikdy. Větší průšvih je propagace. V Olomouci prej vylepili plakáty teprve minulej tejden a to je dost naivní, vzhledem k tomu, že u nás ještě nejsou tak profláklí. Navíc, když tady byli v říjnu, běžela reklama taky v televizi. Prostě když neumíš nalákat lidi, nečekej že nějaký přijdou *:)* Mě osobně to nemusí nijak trápit, protože v tom žádný peníze nemám, ale myslím, že je to dost promarněnej potenciál...
0 0
reagovat
nuda na pláži, nuda v džungli a tak dále :)
558067
nuda na pláži, nuda v džungli a tak dále :)
0 0
reagovat
Tak tentokrát jsem rozjel Crysis a prozatím velká spokojenost. Co vaše pohledy?
558066
Tak tentokrát jsem rozjel Crysis a prozatím velká spokojenost. Co vaše pohledy?
0 0
reagovat

Kouno

s takovou cenovou politikou si za to muzou sami
558065
s takovou cenovou politikou si za to muzou sami
Kouno
0 0
reagovat

Shipito

Vyuzil uz niekto z vas tuto firmu? Alebo ju aspon nejako pozna? Vyzera super a vsade na nu citam len pozitivne reakcie.
558064
Vyuzil uz niekto z vas tuto firmu? Alebo ju aspon nejako pozna? Vyzera super a vsade na nu citam len pozitivne reakcie.
Shipito
0 0
reagovat
Myslím, že Praha byla plánovaná na příští rok, ale pokud tyhle dvě vystoupení skončí v mínusu, pochybuju že to ještě vyjde :D...aspoň teda ne se stejnou agenturou.
558063
Myslím, že Praha byla plánovaná na příští rok, ale pokud tyhle dvě vystoupení skončí v mínusu, pochybuju že to ještě vyjde *:D*...aspoň teda ne se stejnou agenturou.
0 0
reagovat

Kouno

Přesně tak...do Prahy bych zajel a prachy vysolil rád.
558058
Přesně tak...do Prahy bych zajel a prachy vysolil rád.
Kouno
0 0
reagovat
558052
[b]verbst[/b] [link="http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_ldl3jyQbNm1qeqo31o1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2&Expires=1292921327&Signature=fwMGufevZt4KowXPAACeCfiwIOg%3D"]lepší to asi nebude[/link]
0 0
reagovat

ad lišta

Ten Thor poster. Dá se někde sehnat ve vyšší kvalitě?
558050
Ten [b]Thor[/b] poster. Dá se někde sehnat ve vyšší kvalitě?
ad lišta
0 0
reagovat

Kouno

Sakra, být to v Praze, tak jdu bez rozmýšlení, tohle je skvělý :D A ta první ukázka je dobrá :+
558043
Sakra, být to v Praze, tak jdu bez rozmýšlení, tohle je skvělý :D A ta první ukázka je dobrá *:+*
Kouno
0 0
reagovat
Je to tak narychlo, protože jsem se teprv dneska v podvečer dozvěděl, jak se věci mají. Zítra v Brně je to od 20.00 a v Redutě v úterý od 19.00. Cena vleznýho je podle mě trochu přehnaná 490Kč v předprodeji a 550Kč na místě. Ale to je tím, že hlavní pořadatel si moc věřil a jejich nadutej manažer má dost přehnaný požadavky...
558040
Je to tak narychlo, protože jsem se teprv dneska v podvečer dozvěděl, jak se věci mají. Zítra v Brně je to od 20.00 a v Redutě v úterý od 19.00. Cena vleznýho je podle mě trochu přehnaná 490Kč v předprodeji a 550Kč na místě. Ale to je tím, že hlavní pořadatel si moc věřil a jejich nadutej manažer má dost přehnaný požadavky...
0 0
reagovat
první ukázka se zpěvem dost tragedie, druhá o hodně lepší... možná bys tu mohl napsat od kolika a za kolik to je.
558039
první ukázka se zpěvem dost tragedie, druhá o hodně lepší... možná bys tu mohl napsat od kolika a za kolik to je.
0 0
reagovat

Kouno

Vypadá to dobře, ale je to hodně na rychlo. Až bude nějaký příští koncert klidně to sem napiš. Já bych i šel.
558038
Vypadá to dobře, ale je to hodně na rychlo. Až bude nějaký příští koncert klidně to sem napiš. Já bych i šel.
Kouno
0 0
reagovat
Tohle je trochu mimo filmový svět, ale jelikož hlavní pořadatel zmršil propagaci, pokouší se to Kouno aspoň trochu napravit :) Pro ty z vás, kdo jsou z Brna zítra a pro ty z Olomouce pozítří se naskýtá možnost vidět světově uznávané filharmonické těleso MozArt Group. Pokud tedy nevíte co s penězma a na smokas se vám jenom práší, vězte že v Brněnským Besedním domě je ještě asi 150 volných míst a v Olomoucké Redutě asi 350...ups :D ukázka
Ne vážně na to, jak jsou ti chlápci dobří se prodalo dost málo lístků, když vezmu, že říjnovej koncert v Brně byl vyprodanej... Posuďte ale sami...ukázka2
Pro ty, kdo by se rozhodli jít, je tu malý bonus v podobě mojí maličkosti mezi pořadatelstvem
558036
Tohle je trochu mimo filmový svět, ale jelikož hlavní pořadatel zmršil propagaci, pokouší se to Kouno aspoň trochu napravit *:)* Pro ty z vás, kdo jsou z Brna zítra a pro ty z Olomouce pozítří se naskýtá možnost vidět světově uznávané filharmonické těleso MozArt Group. Pokud tedy nevíte co s penězma a na smokas se vám jenom práší, vězte že v Brněnským Besedním domě je ještě asi 150 volných míst a v Olomoucké Redutě asi 350...ups *:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=ZJgRtOQw2ac&feature=related"]ukázka[/link] Ne vážně na to, jak jsou ti chlápci dobří se prodalo dost málo lístků, když vezmu, že říjnovej koncert v Brně byl vyprodanej... Posuďte ale sami...[link="http://www.youtube.com/watch?v=SLYgVbVRoqk&feature=related"]ukázka2[/link] Pro ty, kdo by se rozhodli jít, je tu malý bonus v podobě mojí maličkosti mezi pořadatelstvem
0 0
reagovat

popik

nn, už to mám ... byl to Guyver :D ale dikec
558033
nn, už to mám ... byl to Guyver *:D* ale dikec
popik
0 0
reagovat
popicek: iron man ?)
558031
popicek: iron man *?)*
0 0
reagovat

popicek

Napadol ma Spawn, ale on nemal votrelca, on bol (nedobrovoľným) pekelným vojakom. Každopádne jeho armor spolu s Johnom Leguizamom sú jediné dve veci, vďaka ktorým sa ten film dá prežiť.
558030
Napadol ma Spawn, ale on nemal votrelca, on bol (nedobrovoľným) pekelným vojakom. Každopádne jeho armor spolu s Johnom Leguizamom sú jediné dve veci, vďaka ktorým sa ten film dá prežiť.
popicek
0 0
reagovat

popik

lidi nevite jmeno toho filmu, kde ten typek ma v sobe nejakyho vetrelca bo tak nejak a kdyz potrebuje, nebo je v nebezpeci tak se pokryje spešl brnenim ...?8)
558029
lidi nevite jmeno toho filmu, kde ten typek ma v sobe nejakyho vetrelca bo tak nejak a kdyz potrebuje, nebo je v nebezpeci tak se pokryje spešl brnenim ...?*8)*
popik
0 0
reagovat
verbst
:+:+:+ JEFF BRIDGES:D
558026
[b]verbst[/b] *:+**:+**:+* JEFF BRIDGES*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se