Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77501 - 77520 Napsat příspěvek
po vsech tech neuveritelne trapnejch "vtipkach" na kazdy strance jsem celkem rad, ze tady nic neni... precti si iDnes, novinky nebo blesk. tam je april kazdej den
564302
po vsech tech neuveritelne trapnejch "vtipkach" na kazdy strance jsem celkem rad, ze tady nic neni... precti si iDnes, novinky nebo blesk. tam je april kazdej den
0 0
reagovat

April

Apríl fórek letos nic? Škoda :o
564296
Apríl fórek letos nic? Škoda *:o*
April
0 0
reagovat
nic 8)
564295
nic *8)*
0 0
reagovat
tak mě napadlo že by bylo dobré kdyby moviezone udělalo ceny amaterský filmů(těch co jim lidé posilají)co nato vy.
564293
tak mě napadlo že by bylo dobré kdyby moviezone udělalo ceny amaterský filmů(těch co jim lidé posilají)co nato vy.
0 0
reagovat
"Tell me whats next? Alien sex. I'mma disrobe you, then I'mma probe you."

Kam sa na to hrabe Friday.:D
564285
"Tell me whats next? Alien sex. I'mma disrobe you, then I'mma probe you." Kam sa na to hrabe Friday.*:D*
0 0
reagovat
Je to katastrofa 8)
564284
Je to katastrofa *8)*
0 0
reagovat
nie je to ani moja saslka kavy a musim povedat, ze prvy mejkap sa mi pacil najviac a pritom to bola vykradacka z The Fall od Singha, alebo skor citelna inspiracia.8)
564281
nie je to ani moja saslka kavy a musim povedat, ze prvy mejkap sa mi pacil najviac a pritom to bola vykradacka z The Fall od Singha, alebo skor citelna inspiracia.*8)*
0 0
reagovat
:D:D:D
564280
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
v posledni dobe se tu flejmuje o komouších a postuješ tu káně... a ani jedno z toho se mi opravdu nelíbí. Problem bude ale v tom, ze mam tendenci komentovat veci, ktery se mi nelibi a u tech dobrejch pisu jen malo, takze to pak dopadá takhle :) Treba komentar od Vardanta z 31.03.2011 20:59:02 se mi líbí a Kostějův o řádek níž taky 8)
564277
v posledni dobe se tu flejmuje o komouších a postuješ tu káně... a ani jedno z toho se mi opravdu nelíbí. Problem bude ale v tom, ze mam tendenci komentovat veci, ktery se mi nelibi a u tech dobrejch pisu jen malo, takze to pak dopadá takhle :) Treba komentar od Vardanta z 31.03.2011 20:59:02 se mi líbí a Kostějův o řádek níž taky *8)*
0 0
reagovat
Já vím, já vím :) A vidím je tam! :D Ale v poslední době se ti nelíbí prakticky nic od nikoho... ?)
564276
Já vím, já vím *:)* A vidím je tam! *:D* Ale v poslední době se ti nelíbí prakticky nic od nikoho... *?)*
0 0
reagovat
Tisic lidi, tisic chuti... a dokonce sem te ani neoznacil za slabeho duchem, takze bys v tom mel videt nejaka pozitiva :)
564275
Tisic lidi, tisic chuti... a dokonce sem te ani neoznacil za slabeho duchem, takze bys v tom mel videt nejaka pozitiva :)
0 0
reagovat
Tobě se člověk nezavděčí ničím, co? ;)
564273
Tobě se člověk nezavděčí ničím, co? *;)*
0 0
reagovat
gayfish se da alespon poslouchat, Tahle CGI onanie je dost bída, ve všech směrech :)
564266
gayfish se da alespon poslouchat, Tahle CGI onanie je dost bída, ve všech směrech :)
0 0
reagovat

verbst

To mi děláš naschvál...

Gayfishrolled :D
564262
To mi děláš naschvál... Gayfishrolled *:D*
verbst
0 0
reagovat
Kostěj
Tisíc lidí tisíc chutí...
A nezapomeň mě zase označit za chudého duchem...

Vardant
Nevím. Ale kdykoliv si to bez problémů poslechnu...

krajec
:)):+
564261
[b]Kostěj[/b] Tisíc lidí tisíc chutí... A nezapomeň mě zase označit za chudého duchem... [b]Vardant[/b] Nevím. Ale kdykoliv si to bez problémů poslechnu... [b]krajec[/b] *:))**:+*
0 0
reagovat

verbst

Pecka!! Hlavně teda maskéři Katy se vyřádili.:+
564260
Pecka!! Hlavně teda maskéři Katy se vyřádili.*:+*
verbst
0 0
reagovat
Ještě ke všemu mi to přijde jako totální rip-off nějaké jiné písničky a to nejen melodií, ale i stylem zpěvu.
564259
Ještě ke všemu mi to přijde jako totální rip-off nějaké jiné písničky a to nejen melodií, ale i stylem zpěvu.
0 0
reagovat
Vizuální možná. Ještě poslouchat kdyby se to dalo...
564258
Vizuální možná. Ještě poslouchat kdyby se to dalo...
0 0
reagovat

Visual perfection ! ! !

Enjoy! link :+
564256
Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=t5Sd5c4o9UM&feature=player_embedded *:+*
Visual perfection ! ! !
0 0
reagovat

Cival

Není, kdyby ta šipka byla plynulá, a neposunovala o jedno okénko, či kdyby tam aspoň byla posunovací lišta;)
564257
Není, kdyby ta šipka byla plynulá, a neposunovala o jedno okénko, či kdyby tam aspoň byla posunovací lišta;)
Cival
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se