Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 77361 - 77380 Napsat příspěvek

Mildík

U nás v kinech to běželo...(premiéra byla 23.8.2007)
558606
U nás v kinech to běželo...(premiéra byla 23.8.2007)
Mildík
0 0
reagovat
:D:D:D

Tak to se kolegové fakt ustřelili 8)
558601
*:D**:D**:D* Tak to se kolegové fakt ustřelili *8)*
0 0
reagovat

Mildík:

Doteď jsem slýchával přeložení comic-book jako komická knížka, v MiB to Slováci povýšili na veselohru. Je to komiks ?)
558598
Doteď jsem slýchával přeložení comic-book jako komická knížka, v MiB to Slováci povýšili na veselohru. Je to komiks *?)*
Mildík:
0 0
reagovat

Mildík

Fór je v tom, že jsem ten film dodnes neviděl a tohle video je moje první seznámení s ním.
558597
Fór je v tom, že jsem ten film dodnes neviděl a tohle video je moje první seznámení s ním.
Mildík
0 0
reagovat

vZeč, Macejko

Můžete trochu osvětlit pro méně chápavé (čti: pro mě) 8)

Disk:
Jakoby to bylo včera, co jsem byl na tomhle filmu v Anglii na premiéře ... Nikdy jsem nepochopil, proč tenhle film nepustili i u nás :- (alespoň co je mi známo, tak neběžel, že?)
558596
Můžete trochu osvětlit pro méně chápavé (čti: pro mě) *8)* Disk: Jakoby to bylo včera, co jsem byl na tomhle filmu v Anglii na premiéře ... Nikdy jsem nepochopil, proč tenhle film nepustili i u nás *:-* (alespoň co je mi známo, tak neběžel, že?)
vZeč, Macejko
0 0
reagovat
Je to barevné, je to mladičké, je to dravé a má to švih. Dívčí srdéčka budou naplněna a chlapci také nepřijdou zkrátka, vždyť tu tančí John Travolta v sukni. Ach, Disk je u toho provinile potěšen. :D link
558594
Je to barevné, je to mladičké, je to dravé a má to švih. Dívčí srdéčka budou naplněna a chlapci také nepřijdou zkrátka, vždyť tu tančí John Travolta v sukni. Ach, Disk je u toho provinile potěšen. *:D* http://www.youtube.com/watch?v=nm2iTP1NaB4
0 0
reagovat

vZeč

Áno, toto je jeden z našich úsmevných dabingových kiksov :D
558593
Áno, toto je jeden z našich úsmevných dabingových kiksov *:D*
vZeč
0 0
reagovat
Btw docela mě včera dostalo, když jsem se vzbudil a na markýze začínali Muži v černym a pán, komentující titulky, aby asi lidi věděli, že ten Spielberg tam neni tentokrát režisér, řekl "natočeno podle veselohry", jasně je to furt dokola, ale v oficiálnim překladu k filmu bych to nečekal :D
558580
Btw docela mě včera dostalo, když jsem se vzbudil a na markýze začínali Muži v černym a pán, komentující titulky, aby asi lidi věděli, že ten Spielberg tam neni tentokrát režisér, řekl "natočeno podle veselohry", jasně je to furt dokola, ale v oficiálnim překladu k filmu bych to nečekal *:D*
0 0
reagovat

Loki

Střihoruký Éda nemá konkurenci! :+
558577
Střihoruký Éda nemá konkurenci! *:+*
Loki
0 0
reagovat
Tak k adeptům na pistolníka přibyl Javier Bardem a pro mě je to zatím zdaleka nejlepší volba. Kéž by. Jemu bych tu posedlost žral. link
558576
Tak k adeptům na pistolníka přibyl Javier Bardem a pro mě je to zatím zdaleka nejlepší volba. Kéž by. Jemu bych tu posedlost žral. http://www.dreadcentral.com/news/41655/javier-bardem-looking-climb-stephen-kings-dark-tower
0 0
reagovat
Musim sa vam pochvalit, mali sme kostkymovu party vcera na temu filmove postavy. A myslim, ze sa celkom vydarila.:):) link. Biela krvinka a John McClane nie su trochu vidiet.:))
558575
Musim sa vam pochvalit, mali sme kostkymovu party vcera na temu filmove postavy. A myslim, ze sa celkom vydarila.*:)**:)* [link="http://img703.imageshack.us/img703/3711/silvester2010028.jpg"]link[/link]. Biela krvinka a John McClane nie su trochu vidiet.*:))*
0 0
reagovat

Luc44

Bohužel zatím ne, ale nice girls je tu dost.

No nějaká ta cestování i lenošení a odpočinek od práce. V únoru bych chtěl jet na 3 tejdny poznávat Severní ostrov a teď chci koupit taky novou zrcadlovku. Nakonec to bude Sony A55 :+
558571
Bohužel zatím ne, ale nice girls je tu dost. No nějaká ta cestování i lenošení a odpočinek od práce. V únoru bych chtěl jet na 3 tejdny poznávat Severní ostrov a teď chci koupit taky novou zrcadlovku. Nakonec to bude Sony A55 *:+*
Luc44
0 0
reagovat
A jinak tam děláš co? Kromě toho doplňování banánů? Už si našel ňákou místní Terezu?
558570
A jinak tam děláš co? Kromě toho doplňování banánů? Už si našel ňákou místní Terezu?
0 0
reagovat
Pracuju v supermarketu ve městě Wanaka (South Island). Zatím mám pracovní povolení až do července 2011. 8)
558569
Pracuju v supermarketu ve městě Wanaka (South Island). Zatím mám pracovní povolení až do července 2011. *8)*
0 0
reagovat
Tak no a jak na Nový rok, tak po celý rok, takže nic novýho a máme se zase na co těšit, krásný Silvestr, my alkoholikové dnes konečně nebudem vybočovat z řady
558568
Tak no a jak na Nový rok, tak po celý rok, takže nic novýho a máme se zase na co těšit, krásný Silvestr, my alkoholikové dnes konečně nebudem vybočovat z řady
0 0
reagovat
Co nejpovedenější vstup do dalšího roku i ode mne, už se těším co nám moviezone v tom dalším roce nachystá...

P.S Zítra se probudím v posteli s opicí. Přítelkyně promine
558567
Co nejpovedenější vstup do dalšího roku i ode mne, už se těším co nám moviezone v tom dalším roce nachystá... P.S Zítra se probudím v posteli s opicí. Přítelkyně promine
0 0
reagovat
Vše nej do nového roku, a já mizím - příjdu další rok .. :+
558566
Vše nej do nového roku, a já mizím - příjdu další rok .. *:+*
0 0
reagovat
Buďme neformální... a popřejme si trochu dopředu.. Veselé velikonoce 2011 :D8)
558565
Buďme neformální... a popřejme si trochu dopředu.. Veselé velikonoce 2011 *:D**8)*
0 0
reagovat
Rovněž přeji všem na MZ krásný Silvestr a vše nejlepší do nového roku.
558564
Rovněž přeji všem na MZ krásný Silvestr a vše nejlepší do nového roku.
0 0
reagovat
Taky vám přeju všechno nejlepší v novém roce, hodně zdraví a spoustu krásných filmových zážitků a věřím, že se zase sejdeme na nějakém pěkném srazu. Děkuju taktéž za vaši trpělivost se mnou.

Ať se daří v roc 2011.:+
558563
Taky vám přeju všechno nejlepší v novém roce, hodně zdraví a spoustu krásných filmových zážitků a věřím, že se zase sejdeme na nějakém pěkném srazu. Děkuju taktéž za vaši trpělivost se mnou. Ať se daří v roc 2011.*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se