Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76681 - 76700 Napsat příspěvek
No tak ze cinema city nemam radost, to bylo az jako posledni kino v poradi kam jsem chodil... Snad zustane slovac slovacem. to Trellino: Jak si myslel po zruseni na andelu? Mel si na mysli tez jen zmenu majitele, ne?
559912
No tak ze cinema city nemam radost, to bylo az jako posledni kino v poradi kam jsem chodil... Snad zustane slovac slovacem. to Trellino: Jak si myslel po zruseni na andelu? Mel si na mysli tez jen zmenu majitele, ne?
0 0
reagovat

CC vs. PC

Myslím si, že to nebude tak horký... CC sice odkoupilo celý PC, ale myslím si, že není jediný důvod k panice. U nás v Pardubicích navštěvuji pravidelně CC (se Cine Star jsem měl špatné zkušenosti, ale asi jim dám znova šanci - hlavně kvůli té klubové kartě, kterou jsem si pořídil a která má takových výhod, které podle mě ani CS nezamýšlelo :D) ...

Ale zpátky k CC - U nás v Pardubicích velice příjemné kino, nikdy žádný problém a dost zajímavé akce občas (stírací losy např - kde jsem často měl 1 lístek + 1 zdarma = paráda)

PC mělo dobré prostory a relativně moderní vybavení ... CC nebude podle mě nic měnit, až na loga, možná koberce, atd ... I zaměstnanci zůstanou stejní :+

Ad Reklamy: CC i nás v Pardubicicíh má minimum reklam, někdy i bez reklam.
559876
Myslím si, že to nebude tak horký... CC sice odkoupilo celý PC, ale myslím si, že není jediný důvod k panice. U nás v Pardubicích navštěvuji pravidelně CC (se Cine Star jsem měl špatné zkušenosti, ale asi jim dám znova šanci - hlavně kvůli té klubové kartě, kterou jsem si pořídil a která má takových výhod, které podle mě ani CS nezamýšlelo *:D*) ... Ale zpátky k CC - U nás v Pardubicích velice příjemné kino, nikdy žádný problém a dost zajímavé akce občas (stírací losy např - kde jsem často měl 1 lístek + 1 zdarma = paráda) PC mělo dobré prostory a relativně moderní vybavení ... CC nebude podle mě nic měnit, až na loga, možná koberce, atd ... I zaměstnanci zůstanou stejní *:+* Ad Reklamy: CC i nás v Pardubicicíh má minimum reklam, někdy i bez reklam.
CC vs. PC
0 0
reagovat
:- :- :( :( a to jsem se zrovna vrátil z Next Three Days v Palacei a říkal si, jak je to bezvadný kino - jen 2-3 reklamy před představením, bezproblémové projekce. CInema City se mi vyloženě protiví.
559867
*:-* *:-* *:(* *:(* a to jsem se zrovna vrátil z Next Three Days v Palacei a říkal si, jak je to bezvadný kino - jen 2-3 reklamy před představením, bezproblémové projekce. CInema City se mi vyloženě protiví.
0 0
reagovat
Doufám, že slováč zůstane furt stejný. Pro mě osobně nejlepší multikino v Praze
559910
Doufám, že slováč zůstane furt stejný. Pro mě osobně nejlepší multikino v Praze
0 0
reagovat
Já se docela bojím jak to teď bude s různými speciálními akcemi které nejen ve Slováči bývají - Black Box, Palace Film Festival a podobně...

Radost z toho věru nemám, v kinech Palace Cinemas jsem strávil jednoznačně nejvíc času a měl jsem s nimi i víceméně nejlepší zkušenosti :-
559909
Já se docela bojím jak to teď bude s různými speciálními akcemi které nejen ve Slováči bývají - Black Box, Palace Film Festival a podobně... Radost z toho věru nemám, v kinech Palace Cinemas jsem strávil jednoznačně nejvíc času a měl jsem s nimi i víceméně nejlepší zkušenosti *:-*
0 0
reagovat

Fluke

No mě právě překvapuje, že cena byla dost nízká. Ani miliarda? Come on!
559908
No mě právě překvapuje, že cena byla dost nízká. Ani miliarda? Come on!
Fluke
0 0
reagovat
Kde na to Cinema City vzala vůbec prachy:-
559905
Kde na to Cinema City vzala vůbec prachy*:-*
0 0
reagovat
Lol, před týdnem sem si koupil palace movie card...doufám že ji nezrušej, to bych si moc neužil:DAle jinak nadšenej moc nejsem:-
559903
Lol, před týdnem sem si koupil palace movie card...doufám že ji nezrušej, to bych si moc neužil*:D*Ale jinak nadšenej moc nejsem*:-*
0 0
reagovat
Tak do CC chodím jen na Floru a pokud to nebude znamenat, že na záchodech zavedou to hnusné neonové osvětlení, které žeře oči, nechají ve Slováči přítomnost pravidelných a hlavně nepřetržitých titlovaných projekcí, budou digitalizovat multikina bývalého PC tak jako ve svých a hlavně nezačnou rušit kina kvůli malé návštěvnosti, pak je mi to vcelku jedno... Pokud to bude změna taková, jaká nastala s Village (kdy se v podstatě změnilo jen logo), nevidím důvod, proč by vás to mělo taky nějak rozhazovat ;)... Pravda, já sem v Praze jednou za čtvrt roku, takže asi nemám moc co mluvit ;):D...
559901
Tak do CC chodím jen na Floru a pokud to nebude znamenat, že na záchodech zavedou to hnusné neonové osvětlení, které žeře oči, nechají ve Slováči přítomnost pravidelných a hlavně nepřetržitých titlovaných projekcí, budou digitalizovat multikina bývalého PC tak jako ve svých a hlavně nezačnou rušit kina kvůli malé návštěvnosti, pak je mi to vcelku jedno... Pokud to bude změna taková, jaká nastala s Village (kdy se v podstatě změnilo jen logo), nevidím důvod, proč by vás to mělo taky nějak rozhazovat ;)... Pravda, já sem v Praze jednou za čtvrt roku, takže asi nemám moc co mluvit ;):D...
0 0
reagovat

:-D

Nova technologie pro 3D filmy:

text_odkazu

:D:D:D:D
559900
Nova technologie pro 3D filmy: [link="http://www.youtube.com/watch?v=Uef17zOCDb8"]text_odkazu[/link] *:D**:D**:D**:D*
:-D
0 0
reagovat
Cinema City požírající Palace Cinemas :-:-:( Palace je pro mě srdcovka, chodim tam už od mala, v Cinema City jsem byl asi dvakrát a docela humus...
559898
Cinema City požírající Palace Cinemas *:-**:-**:(* Palace je pro mě srdcovka, chodim tam už od mala, v Cinema City jsem byl asi dvakrát a docela humus...
0 0
reagovat
Tak ze cinema city radost vůbec nemám. Do Palace chodím pravidelně, v city jsem byl jednou a dost mě to tam sralo.
559893
Tak ze cinema city radost vůbec nemám. Do Palace chodím pravidelně, v city jsem byl jednou a dost mě to tam sralo.
0 0
reagovat

yeniczek

no ze pro me subjektivne nejlepsi scena neni postavena na tom Jimove marketingu :D
559892
no ze pro me subjektivne nejlepsi scena neni postavena na tom Jimove marketingu *:D*
yeniczek
0 0
reagovat

speta.jr

Proč zklamání? Pro mě aspoň důkaz, že když se chce, tak to sakra jde.. A že třeba konverze v budoucnu nebudou tak hnusný..
559889
Proč zklamání? Pro mě aspoň důkaz, že když se chce, tak to sakra jde.. A že třeba konverze v budoucnu nebudou tak hnusný..
speta.jr
0 0
reagovat
Já se obávám, že to bude přesně naopak. No nepotěšili mě, Slováč mám po skončení Village na Andělu dlouhodobě nejradši.
559888
Já se obávám, že to bude přesně naopak. No nepotěšili mě, Slováč mám po skončení Village na Andělu dlouhodobě nejradši.
0 0
reagovat
Snad nechaj ve Slováči platit Movie Card... a kvalita projekcí neklesne na kvalitu těch v Cinema City :D
559887
Snad nechaj ve Slováči platit Movie Card... a kvalita projekcí neklesne na kvalitu těch v Cinema City *:D*
0 0
reagovat
559886
http://ekonomika.idnes.cz/spolecnost-cinema-city-koupila-multikina-palace-cinemas-pkz-/ekoakcie.aspx?c=A110120_154459_ekoakcie_vem
0 0
reagovat

Jime, zklamani

dle tohoto clanku (3. odstavec) je scena s okem v AVATARovi 3D konverze... takze jediny zaber, ktery se mi na Avatarovi libil neni nativni 3D?

clanek
559885
dle tohoto clanku (3. odstavec) je scena s okem v AVATARovi 3D konverze... takze jediny zaber, ktery se mi na Avatarovi libil neni nativni 3D? [link="http://www.fxguide.com/featured/art-of-stereo-conversion-2d-to-3d/"]clanek[/link]
Jime, zklamani
0 0
reagovat

krajec

Jo tak tam jsem se ani nedíval. Dal jsem to sem čistě jako reakci na lištu, kde je to bez titulků...
559884
Jo tak tam jsem se ani nedíval. Dal jsem to sem čistě jako reakci na lištu, kde je to bez titulků...
krajec
0 0
reagovat

Kouno

No...je to ještě u článku o glóbech, ale budiž.
559880
No...je to ještě u článku o glóbech, ale budiž.
Kouno
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se