Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 76641 - 76660 Napsat příspěvek
Ta motorka Soudce Dredda z lišty je strašně divná, určitě to je z toho nového filmu? :D
560000
Ta motorka Soudce Dredda z lišty je strašně divná, určitě to je z toho nového filmu? *:D*
0 0
reagovat

Kdo, kde, s kým

V Kdo, kde, s kým tento týden máte špatný týden - NE 2/2011, ALE 3/2011.
559998
V Kdo, kde, s kým tento týden máte špatný týden - NE 2/2011, ALE 3/2011.
Kdo, kde, s kým
0 0
reagovat
nemá, poslední dobou je to tu nějaké rozhádané :D
559997
nemá, poslední dobou je to tu nějaké rozhádané *:D*
0 0
reagovat
Dejou se tu naky flejmy zda to mam vubec cist?:D
559993
Dejou se tu naky flejmy zda to mam vubec cist?*:D*
0 0
reagovat
Je zajímavý, že tenhle fight tady Cain rozpoutá vždycky o víkendu... evidentně příliš volnýho času 8)
559990
Je zajímavý, že tenhle fight tady Cain rozpoutá vždycky o víkendu... evidentně příliš volnýho času *8)*
0 0
reagovat
Už se poprali? :D
559989
Už se poprali? *:D*
0 0
reagovat
a na Country radiu hrajou "Když máš srdce zjihlé"... protože to tady určitě všechny strašně zajímá :D
559988
a na Country radiu hrajou "Když máš srdce zjihlé"... protože to tady určitě všechny strašně zajímá :D
0 0
reagovat

deiwi

přesně, ale po tom co dále napsal... je to prostě drsňák..., poslední dobou mě víc chutná morgan, santiago a podobně + cola a limetka (ta je nejdůležitější), je to ale zákeřené, člověk pije a pije... p.s.: teď na eurosportu nějakej švýcar jel na ližích 137km/h
559985
přesně, ale po tom co dále napsal... je to prostě drsňák..., poslední dobou mě víc chutná morgan, santiago a podobně + cola a limetka (ta je nejdůležitější), je to ale zákeřené, člověk pije a pije... p.s.: teď na eurosportu nějakej švýcar jel na ližích 137km/h
deiwi
0 0
reagovat
mam pocit, ze ma zalusk na muj zadek... ale bohuzel. S detma si schuzky nedavam, nechci dopadnout jako Kulinsky. A navic, prvni veta z oci do oci by byla urcite o Starcraftu...

Jen me pobavila ta omezenost.... to je jako smamovat web o kaťatech linky na koncert Death Metalu a potom vyzývat uživatelky na duel s tím, ze nechapu co se jim na tom nelibi a proc mam jit do haje :D
559984
mam pocit, ze ma zalusk na muj zadek... ale bohuzel. S detma si schuzky nedavam, nechci dopadnout jako Kulinsky. A navic, prvni veta z oci do oci by byla urcite o Starcraftu... Jen me pobavila ta omezenost.... to je jako smamovat web o kaťatech linky na koncert Death Metalu a potom vyzývat uživatelky na duel s tím, ze nechapu co se jim na tom nelibi a proc mam jit do haje :D
0 0
reagovat
Nebo se mu líbíš ;)
559983
Nebo se mu líbíš *;)*
0 0
reagovat
Třeba si to s tebou chce vyjasnit u piva :))
559982
Třeba si to s tebou chce vyjasnit u piva *:))*
0 0
reagovat
lol... Cain je v mych ocich oficialne kreten roku na tomto webu :D (a to mame teprve leden)

viz. vzkaznik: "ok jestli Tě seru, a jsi z Prahy kde se sejdeme?"
559936
lol... Cain je v mych ocich oficialne kreten roku na tomto webu :D (a to mame teprve leden) viz. vzkaznik: "ok jestli Tě seru, a jsi z Prahy kde se sejdeme?"
0 0
reagovat

popik

asi už je to starší videjko od MAD TV, ale naprosto kulervoucí :D link
559980
asi už je to starší videjko od MAD TV, ale naprosto kulervoucí *:D* http://www.youtube.com/watch?v=-xgry-FG81Y
popik
0 0
reagovat
Sp!der-bite
spíš to byla reakce na xxendxx, připadá mi, že jak není po jeho, tak jen pomlouvá. Je to moje srdcová záležitost Duke a engine nebo grafika je mi občas jedno, když hraju dodnes občas toho původního v HRP packu. A i Hlaf life 1 mi vůbec s jeho grafikou nevadí :)
559937
Sp!der-bite spíš to byla reakce na xxendxx, připadá mi, že jak není po jeho, tak jen pomlouvá. Je to moje srdcová záležitost Duke a engine nebo grafika je mi občas jedno, když hraju dodnes občas toho původního v HRP packu. A i Hlaf life 1 mi vůbec s jeho grafikou nevadí *:)*
0 0
reagovat
Doufám že na nějakým herním portálu...
559935
Doufám že na nějakým herním portálu...
0 0
reagovat

Cival

p.s.: blog jsem si založil
559934
p.s.: blog jsem si založil
Cival
0 0
reagovat
Napsal jsem co by pokračování 10 před tím uvedených komentů (včetně xxendxx) vztahujících se k DNF, včerejší linky jsem vždy smazal (ostatně vždy jsem toto pod linkem uvedl).
559969
Napsal jsem co by pokračování 10 před tím uvedených komentů (včetně xxendxx) vztahujících se k DNF, včerejší linky jsem vždy smazal (ostatně vždy jsem toto pod linkem uvedl).
0 0
reagovat
Cain: Ja ti to rikal pred tydnem: Zaloz si blog... potreti to uz rikat nebudu.
559978
Cain: Ja ti to rikal pred tydnem: Zaloz si blog... potreti to uz rikat nebudu.
0 0
reagovat

Sp!ider-bite

Mno první reakce na to byla "to tech 12 let nezmenili engine? to je hnus... snad to bude aspon hratelny... tak sterilni svet sem nevidel od Fearu" - která teda rozsekala i mě - je jedno, že to bude skvělá hra - má sterilní svět na hnusném enginu... ehm
559977
Mno první reakce na to byla "to tech 12 let nezmenili engine? to je hnus... snad to bude aspon hratelny... tak sterilni svet sem nevidel od Fearu" - která teda rozsekala i mě - je jedno, že to bude skvělá hra - má sterilní svět na hnusném enginu... ehm
Sp!ider-bite
0 0
reagovat

thomopulus

Nevím co jsi spolkl za jedovatou slinu, ale účelem nebylo hru pomluvit. Na Dukeovi se prostě ukázalo mnoho let vývoje, kde ho zastihl jeden problém za druhým a když už se ho nakonec chopil Gearbox, nebylo dost času hru graficky dopilovat. To nic nemění na to, že to stále může být slušná pařba ;)
559975
Nevím co jsi spolkl za jedovatou slinu, ale účelem nebylo hru pomluvit. Na Dukeovi se prostě ukázalo mnoho let vývoje, kde ho zastihl jeden problém za druhým a když už se ho nakonec chopil Gearbox, nebylo dost času hru graficky dopilovat. To nic nemění na to, že to stále může být slušná pařba *;)*
thomopulus
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se