Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75881 - 75900 Napsat příspěvek
Někteří lidé řvou u sportu, já u Oscarů ve dvě ráno... pomalu jdu ladit HBO :D
562410
Někteří lidé řvou u sportu, já u Oscarů ve dvě ráno... pomalu jdu ladit HBO *:D*
0 0
reagovat

strangercz

Ono to hustý je, you know. 8)
562408
Ono to hustý je, you know. *8)*
strangercz
0 0
reagovat
Pánové, mně vzkazník funguje tak jak má :D
Ukazuje 0 a uvnitř taky prázdno 8)
562409
Pánové, mně vzkazník funguje tak jak má *:D* Ukazuje 0 a uvnitř taky prázdno *8)*
0 0
reagovat
Furt mě udivuje kolik lidi si furt myslí, že je strašně hustý když napíšou post v češtině a jako by mi mimoděk dodají něco v angličtině.
562407
Furt mě udivuje kolik lidi si furt myslí, že je strašně hustý když napíšou post v češtině a jako by mi mimoděk dodají něco v angličtině.
0 0
reagovat
Memphis: Mne to napriklad funguje a som tu od zaciatku tak na tom mozno nieco bude.
562406
Memphis: Mne to napriklad funguje a som tu od zaciatku tak na tom mozno nieco bude.
0 0
reagovat

popik

to st39.6: ve 12ct končím a jdu spat, tak si mosim užít aspoň těch pár minut :D....jo a ještě něco Don't be such a pussy 8)
562405
to st39.6: ve 12ct končím a jdu spat, tak si mosim užít aspoň těch pár minut *:D*....jo a ještě něco Don't be such a pussy *8)*
popik
0 0
reagovat
nebudes popisovat kazdou vterinu, ze ne .... nerad bych se sem rano vratil a procvakaval tri sta prispevku
562404
nebudes popisovat kazdou vterinu, ze ne .... nerad bych se sem rano vratil a procvakaval tri sta prispevku
0 0
reagovat

popik

teď tam choděj ti neznámí chudáci, co předskakujou vopravdovejm hvězdám a snažej si přihřát polívčičku na jejich úspěchu...
562403
teď tam choděj ti neznámí chudáci, co předskakujou vopravdovejm hvězdám a snažej si přihřát polívčičku na jejich úspěchu...
popik
0 0
reagovat
jo no a asi jsou hladovy ze tak rvou
562402
jo no a asi jsou hladovy ze tak rvou
0 0
reagovat

popik

je tam nějakej kuchař a rozdává cukrátka :D
562401
je tam nějakej kuchař a rozdává cukrátka *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

prvni zabery na red carpet uz se klubou na svet...
562400
prvni zabery na red carpet uz se klubou na svet...
popik
0 0
reagovat

vzkazník

Jen takovej nápad, nefunguje to náhodou jen starším uživatelům? Ani mě nefunguje, ale vzpomínám si, že kdysi tu byl problém týkající se jen novějších uživatelů, že se ukládali špatně cookies a přihlášení na MZ trvalo asi jen půl hodiny od poslední aktivity. Neni možný, že by tenhle problém měl podobnou příčinu?
562398
Jen takovej nápad, nefunguje to náhodou jen starším uživatelům? Ani mě nefunguje, ale vzpomínám si, že kdysi tu byl problém týkající se jen novějších uživatelů, že se ukládali špatně cookies a přihlášení na MZ trvalo asi jen půl hodiny od poslední aktivity. Neni možný, že by tenhle problém měl podobnou příčinu?
vzkazník
0 0
reagovat

st39.6

v tom budou nějaký kouzla a čáry.
562397
v tom budou nějaký kouzla a čáry.
st39.6
0 0
reagovat

oscar

a kdy je presne rozdavany oscarů a cerveny koberec v kolik hodin?
562396
a kdy je presne rozdavany oscarů a cerveny koberec v kolik hodin?
oscar
0 0
reagovat
to je hodne divny. me to funguje v IE, FF i Chrome (stridam je)
562395
to je hodne divny. me to funguje v IE, FF i Chrome (stridam je)
0 0
reagovat
K tomu „Vzkazníku“ - používám Mozillu a zatim vždycky, když mi tu přišel nějakej vzkaz, tak jsem si ho všiml víceméně až náhodou, protože mám u vzkazníku taky vždycky nulu.
562394
K tomu „Vzkazníku“ - používám Mozillu a zatim vždycky, když mi tu přišel nějakej vzkaz, tak jsem si ho všiml víceméně až náhodou, protože mám u vzkazníku taky vždycky nulu.
0 0
reagovat

Oscar 2011 Online

562391
http://geniusgeeks.com/2011/02/watch-oscar-2011-online-83rd-academy-award-live/ *;)*
Oscar 2011 Online
0 0
reagovat
To je pravda, akorát to přesně nekončí.
562390
To je pravda, akorát to přesně nekončí.
0 0
reagovat
Je tam vzdycky odpocitavani a zacina to na sekundu presne, mark my words 8)
562389
Je tam vzdycky odpocitavani a zacina to na sekundu presne, mark my words *8)*
0 0
reagovat
Fakt? Pak si to asi už moc dobře z minula nepamatuju, ale měl sem za to, že to mělo nemalé zpoždění, alespoň to netrvalo do plánovaných pěti hodin ranních...
562388
Fakt? Pak si to asi už moc dobře z minula nepamatuju, ale měl sem za to, že to mělo nemalé zpoždění, alespoň to netrvalo do plánovaných pěti hodin ranních...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se